2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Midem kotu aksam yemegi yiyemedim sanirim ne varsa cikarmadan rahat etmiycem

Allaahhh... Zor geçiyor kuzum senin
Herzaman boyle degil neyseki bunada sukur oglen normalde meyve falan gecistiriyodum bugun biraz ekmek arasi yedim sanirim agir geldi esimde iki lokma ye diyo ama malesef hersey bogazimda birikmis gibi yutkunuyorum o birikmislik hissi gecmiyor bi turlu bu sefer maden suyuda ise yaramadibidaha oylen bisey yemiycem

aa bende ekmek yiyince benden kralı yok her bünye nasıl bu kadar farklı olabiliyor yaa

oncelikle hayirli olsun bebisimiz canim bende ozele gidiyorumda esimi almiyolar iceri virus nedeniyle ya

aa bende ekmek yiyince benden kralı yok her bünye nasıl bu kadar farklı olabiliyor yaa
Canim zaten kilo sebebiyle ben pek ekmek yemiyorum birdende yiyince heralde kotu oldu bilsem hic yemezdim saat 16 dan beri cikarmamak icin cabaliyorum korkuyorum cikarmaktan

Hurmanın hamilelikte çok faydalı olduğunu okumuştum canım , ben hergun yiyorum

Canim zaten kilo sebebiyle ben pek ekmek yemiyorum birdende yiyince heralde kotu oldu bilsem hic yemezdim saat 16 dan beri cikarmamak icin cabaliyorum korkuyorum cikarmaktan

Kendini çok zorlama ama çıkarabiliyosan çıkar canım belki rahat edersin. Canım benim ya..

Bende aynı durumdayım acıkınca midem bulanıyor sürekli atıştıriyorum birşeyler ben 3 kg aldım bile

Ben de 35 yaşındayım. Benim de kuzum var. Aynıyız Ben de çok halsizim, evi toplamam akşamı buluyo
ya normalde de dal gbi bi insan degilm baliketliym gobegimde vr. anlamiyorm tam ama cikti sanki
Ben de kilo almamışım ama sanki karnımı patlayacak gibi hissediyorum, biraz da şişti sanki anlamadım. O değil de göğüsler fena, daha fazla büyümez umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…