- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.279
- 298
Allah ikinci ucuncu dorduncuyude nasip etsin![]()
Kızzz tövbe de
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah ikinci ucuncu dorduncuyude nasip etsin![]()
Canim Allah soyletti niye oyle diyosun bi bakmissin dort cocuk annesisinKızzz tövbe debunu sağlıkla alalım da kucağımıza çocuk faslı kapanacak
![]()
Canim Allah soyletti niye oyle diyosun bi bakmissin dort cocuk annesisin![]()
Midem kotu aksam yemegi yiyemedim sanirim ne varsa cikarmadan rahat etmiycem
Herzaman boyle degil neyseki bunada sukur oglen normalde meyve falan gecistiriyodum bugun biraz ekmek arasi yedim sanirim agir geldi esimde iki lokma ye diyo ama malesef hersey bogazimda birikmis gibi yutkunuyorum o birikmislik hissi gecmiyor bi turlu bu sefer maden suyuda ise yaramadiAllaahhh... Zor geçiyor kuzum senin![]()
Herzaman boyle degil neyseki bunada sukur oglen normalde meyve falan gecistiriyodum bugun biraz ekmek arasi yedim sanirim agir geldi esimde iki lokma ye diyo ama malesef hersey bogazimda birikmis gibi yutkunuyorum o birikmislik hissi gecmiyor bi turlu bu sefer maden suyuda ise yaramadibidaha oylen bisey yemiycem
yok canim endiselenme dollenmeyle ilgilidr ayni kesedemi ayru kesedemi bebisler❤❤❤Saol canım oğlum hep ileriydi bunlar geriden gelince bi sasirdim
oncelikle hayirli olsun bebisimiz canim bende ozele gidiyorumda esimi almiyolar iceri virus nedeniyle yaBugün gittim devlet hastanesine 5+5 te keseyi ve yolk sac kesesini gördü doktor. Ben görmedim ultrason kagidinida vermedi makina bozuk diye geçiştirdi sağlıklı gebelik dedi kaç haftalık diye sordum 5 6 haftalık ama kalp atışında daha netlesir dedi. Açıkçası memnun kalmadım tahlillerim yapıldı iki hafta sonra gel dedi kalp atışı için. Haftaya çarşamba özele gidicem tahlil sonuclaeimida gösteririm heralde o zamana 7+0 oluyorum kalp atışını duyarız inşallah Allah izin verirse. Böyle özel bir şey için bu kadar basından savarca hareketleri üzdü yani. Tek sevindiğim çok şükür her şey yolunda. Eşimde görsün bende bide bizim ilk bebegimiz olacak insallah
ayyyy kuscaaaakkkkMidem kotu aksam yemegi yiyemedim sanirim ne varsa cikarmadan rahat etmiycem
Canim zaten kilo sebebiyle ben pek ekmek yemiyorum birdende yiyince heralde kotu oldu bilsem hic yemezdim saat 16 dan beri cikarmamak icin cabaliyorum korkuyorum cikarmaktanaa bende ekmek yiyince benden kralı yokher bünye nasıl bu kadar farklı olabiliyor yaa
Deme kiz oyle agzini hayira ac havada atma yarin ne olacagin belli degil sonra yazarsin bana nazar degdirdim kendime diyeayyyy kuscaaaakkkkben unuttum artik kusmanin noodugunu hawa atmak gibi olmasinda
![]()
Hurmanın hamilelikte çok faydalı olduğunu okumuştum canım , ben hergun yiyorumkızlar bir sorum olacak. ben hurmayı cok seviyorum ama su ara başlarda olunca emin de olamadım zararı olur mu diye? normalde dogum oncesi oneriliyo açılma açısından falan ama erken donemde riski var mıdır bilemedim? fikri olan var mı?
Benim de bir oğlum var, 3olurdu, iyi olurdu tek seferde :)Görünürdü canım.benim bir oğlum var.ogluma kardeş istiyorduk ikiz geldi
Canim zaten kilo sebebiyle ben pek ekmek yemiyorum birdende yiyince heralde kotu oldu bilsem hic yemezdim saat 16 dan beri cikarmamak icin cabaliyorum korkuyorum cikarmaktan![]()
Bende aynı durumdayım acıkınca midem bulanıyor sürekli atıştıriyorum birşeyler ben 3 kg aldım bileHerkese merhabaaaa... Dün kendimi frenleme kararı almıştım. Eşimle sahur yapıyorum. Sabah kahvaltı yapıyorum öğlen acıkıyorum yine yiyorum akşam onla iftar yapıyorum falan. Kilo almadım ama zaten kiloluyum kendime çekidüzen vereyim demiştim. Öğünleri azalttım mide bulantısından ölüyorum. Tamamen yemekle alakalı benim bulantılarım çözdüm. Aç kalınca hemen bulanıyor.![]()
Aramizda bir gun var sen benden bir gun ondesin bakalim once kim doguracakKendini çok zorlama ama çıkarabiliyosan çıkar canım belki rahat edersin.Canım benim ya..
Ben de 35 yaşındayım. Benim de kuzum var. AynıyızVallahi bazen kolumu kaldiracak halim olmuyor yas 35 kizimdaki halim yok ozaman boyle halsiz olmuyordum oyle olacak sandim ama malesef yasin vermis oldugu olumsuzluklar var gecen kardesimle konustuk abla elin yuzun gozlerin sismis yuzun hep sivilce olmus bu halin ne dedi kiz beni gorunce korktu
Ben de kilo almamışım ama sanki karnımı patlayacak gibi hissediyorum, biraz da şişti sanki anlamadım. O değil de göğüsler fena, daha fazla büyümez umarımya normalde de dal gbi bi insan degilm baliketliym gobegimde vr. anlamiyorm tam ama cikti sanki![]()
Sağol canım devam edeyim yemeye o zamanHurmanın hamilelikte çok faydalı olduğunu okumuştum canım , ben hergun yiyorum