• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bugün gittim devlet hastanesine 5+5 te keseyi ve yolk sac kesesini gördü doktor. Ben görmedim ultrason kagidinida vermedi makina bozuk diye geçiştirdi sağlıklı gebelik dedi kaç haftalık diye sordum 5 6 haftalık ama kalp atışında daha netlesir dedi. Açıkçası memnun kalmadım tahlillerim yapıldı iki hafta sonra gel dedi kalp atışı için. Haftaya çarşamba özele gidicem tahlil sonuclaeimida gösteririm heralde o zamana 7+0 oluyorum kalp atışını duyarız inşallah Allah izin verirse. Böyle özel bir şey için bu kadar basından savarca hareketleri üzdü yani. Tek sevindiğim çok şükür her şey yolunda. Eşimde görsün bende bide bizim ilk bebegimiz olacak insallah
Bende devlete gidiyorum ilk kontrolde bendede kan tahlili falan istemedi ama sordu herseyi yasimi falan , zaten 1 2 senedir de ona gidiyordum hep yani tahlil falan istemeyebilir herseyi normal gorduyse. Ama iciniz rahat etmediyse ozele de gidin doktor cok onemli

Ben de Şişli Memorial Müzeyyen Hanım’a gidiyorum.Açıkcası öneri ile gitmedim ama ilgilendi diye ona devam ettim.Muayene ücretini bilmiyorum çalıştığımdan dolayı özel sigortam var katkı payı 20 tl ödüyorum sadece. Ben de araştırmak istiyorum ama başka seçenekler için.

Nerde yazıyor 5w? Düzelttikten sonra mı? O kağıtta sadece 9w2d görüyorum ben. Lmp son adet tarihin demek. Şubat 22 girmişler ondan 9w2d çıkmış
Tam beyazlik gelmis elimdeyken belli oluyo. Yok duzettikten sonra bakmadilar daha. Verdigi hap bas donmesi yapiyomus kullanan var mi acaba

Bende devlete gidiyorum ilk kontrolde bendede kan tahlili falan istemedi ama sordu herseyi yasimi falan , zaten 1 2 senedir de ona gidiyordum hep yani tahlil falan istemeyebilir herseyi normal gorduyse. Ama iciniz rahat etmediyse ozele de gidin doktor cok onemli
Normalde doktorum bu değildi. Hiç biseyi sormadı tek sorduğu hastalığın var mi ? Onun haricinde söylemesi gerekenleri bile ben sordum söyledim 😒 neyse aynen başka doktor iyi olacak haftaya inşallah kalp atışı için gideceğim inşallah duyarız 🤗😍

Kızlar merabalar güzel haberlerle geldim ikiz annesi olacakmışım çok şaşırdım.kalp atışlarını da duyduk çok sukur ama biraz geriden geliyolar normal sanirim:anneadayı::anneadayı:
MaşaAllah canım hayırlı olsun😍🤲🏻

Diğer güzel haber alan anne adaylarımız MaşaAllah hepinize Rabbim hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Normalde doktorum bu değildi. Hiç biseyi sormadı tek sorduğu hastalığın var mi ? Onun haricinde söylemesi gerekenleri bile ben sordum söyledim 😒 neyse aynen başka doktor iyi olacak haftaya inşallah kalp atışı için gideceğim inşallah duyarız 🤗😍
Ya bu ilgisiz dr ları da hiç anlamıyorum ya

Çizgi silik değil çok netse madem sağlık ocağı uzakmış bence kan dahi vermeye gitmeyin. Doktora da haftaya giderseniz sadece kese görünür. 6+0. Günlerden sonrası için randevu alırsanız tek seferde hem kese hem kalp atışı duyabilirsiniz. bende 6+1 ken 6+4 uyumlu çıkıp kalp atışı duyulmuştu. O yüzden aşırı ağrı kanama vs yoksa 6+0 dan itibaren gidilebilir bence hayırlısı olsun bu arada 😊

Teşekkür ederim 😊

Çok silik değil atarım buraya da birazdan 😊

Çok şükür ağrım lekelenmem yok bekleyeyim madem 😊

Ben ilk gittiğimde 5+küsürlü bişeydi keseyi gördük, birkaç güne de kalbi duyduk. İnsan aslında hemen gitmek istiyor işler yolunda mı diye bilmek istiyor. Ama süreç kese, kalp atışı falan diye ilerliyor birden fazla kere gitmek gerekiyor pandemi olduğu için de korkuyoruz haliyle. Ben senin yerinde olsam 1-2 hafta durur gittiğimde kalbini herşeyini duyar öyle gelirdim ne kadar az hastaneye gidersek o kadar iyi. Ama durulmuyor kendimden biliyorum. 😀

Sabretmeye çalışıp 2 hafta sonra gitmek en güzeli o zaman 😀

Hayırlı olsun canım. Evde testi tekrar et koyulaşmayı izle. C çizgisi gibi kopkoyu olduğunda git keseyi gör. Ben öyle yaptım canım 😍 güzel haberlerle gelirsin inşallah

Sağol canım 😊

Fikir almak iyi oluyor beklemeye karar verdim haftasonuna doğru testi tekrarlarim 😊

Esimde bana diyo yer yemez yattin o yuzden bulaniyor adama derdimi bi anlatamadim sabahta kan verdim market alisverisi pazar alisverisi derken saat 11 oldu eve geldik aldiklarimi yika kurula saat 12 sonra kahvalti hazirlamaya giristim gitti oturdu salona gel yardim et kahvaltiyida sen hazirla bak kan verdim market pazar aldiklarimi yika temizle derken basimnsondu iki canliyim ben nezaman farkediceksin acaba dedim ebe kandan sonra agzina bisey at dedi saat9 ben kahvaltiyi 12.30 da yaptim siz dusunun artik bazen bu duyarsizligi vurdum duymazligi beni sinir ediyo 😡😡😡
Canım keşke atsaydın ağzına bikac lokma nasıl dayandin

Testlerim bunlar, inşallah herşey yolundadır 😊

Eklentiler

• IMG_20200427_124150.jpg
    IMG_20200427_124150.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 45
Bugün gittim devlet hastanesine 5+5 te keseyi ve yolk sac kesesini gördü doktor. Ben görmedim ultrason kagidinida vermedi makina bozuk diye geçiştirdi sağlıklı gebelik dedi kaç haftalık diye sordum 5 6 haftalık ama kalp atışında daha netlesir dedi. Açıkçası memnun kalmadım tahlillerim yapıldı iki hafta sonra gel dedi kalp atışı için. Haftaya çarşamba özele gidicem tahlil sonuclaeimida gösteririm heralde o zamana 7+0 oluyorum kalp atışını duyarız inşallah Allah izin verirse. Böyle özel bir şey için bu kadar basından savarca hareketleri üzdü yani. Tek sevindiğim çok şükür her şey yolunda. Eşimde görsün bende bide bizim ilk bebegimiz olacak insallah
Yaa neyse sağlıklı olsun da ben de haftaya tahlılerımı vercem doktor 20gun snra gel dedi ama ben 15gunde gdecm kontrol ücretsiz oluyor çünkü şanlıysam kalbını de duyarm inş

Missyloves Missyloves Canım senle Nisan ayı grubundaydık, ümitsizliğe düşünce ikimiz de Mayıs'a geçtik ve sonuç buradayız 😄

Şükür ben de senin gibi hiç beklemediğim ayda pozotifi gördüm inşallah kucağımıza almak nasip olur 🤲

Hanımlar merhaba.

Bugün test yaptım çok şükür pozitif.

Benim hesaplarıma göre 4+4teyiz. Ne zaman doktora gideyim ?

Kan da veremedim epey uzak sağlık ocağı kan veremedim yani.

Haftaya direkt hastaneye gitsem kontrole olur mu acaba ?
Ben 6+5 te hastaneye gittim keseyi gorduk 10 gun sonrda kalp atisini duyduk

Back