• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Testlerim bunlar, inşallah herşey yolundadır 😊
Canım hayırlı olsun çok cokkk sevindim biz seninle Mart ayı grubundaydk bat ayniydi hatta bir ark daha vardı aklimdaydin da Nisan grubuna baktım seni görmek için hayırlı olsun çok sevindim 😘

kızlar bir sorum olacak. ben hurmayı cok seviyorum ama su ara başlarda olunca emin de olamadım zararı olur mu diye? normalde dogum oncesi oneriliyo açılma açısından falan ama erken donemde riski var mıdır bilemedim? fikri olan var mı?
Bende hurmayı çok severim hatta dün akşam abarttım 10 tane yemisimdir hiç aklıma gelmedi ilk gebeligimin sonunda hep hurma yerdim acilmam olsun diye zararı olmaz insallah

Teşekkür ederim 😊

Çok silik değil atarım buraya da birazdan 😊

Çok şükür ağrım lekelenmem yok bekleyeyim madem 😊

Sabretmeye çalışıp 2 hafta sonra gitmek en güzeli o zaman 😀

Sağol canım 😊

Fikir almak iyi oluyor beklemeye karar verdim haftasonuna doğru testi tekrarlarim 😊

Allah’ın izniyle bir şey olmaz tek sorun 2 hafta biraz zor geçer ama napalım virüsten dolayı sabırlı olmalıyız 😊

Canım hayırlı olsun çok cokkk sevindim biz seninle Mart ayı grubundaydk bat ayniydi hatta bir ark daha vardı aklimdaydin da Nisan grubuna baktım seni görmek için hayırlı olsun çok sevindim 😘

Çok teşekkür ederim canım 😊

Evet hatırlıyorum seni😊

Ben umudu kesip Mayıs'a bile geçmiştim 😄

Missyloves Missyloves Canım senle Nisan ayı grubundaydık, ümitsizliğe düşünce ikimiz de Mayıs'a geçtik ve sonuç buradayız 😄

Şükür ben de senin gibi hiç beklemediğim ayda pozotifi gördüm inşallah kucağımıza almak nasip olur 🤲

Bende nisandaydım hatırlıyorum sizleri tebrikler kızlar ☺️

kızlar bir sorum olacak. ben hurmayı cok seviyorum ama su ara başlarda olunca emin de olamadım zararı olur mu diye? normalde dogum oncesi oneriliyo açılma açısından falan ama erken donemde riski var mıdır bilemedim? fikri olan var mı?

Doktorum ilk önce hurmayı yasakladı. Kesinlikle yeme düşük riskini arttırıyor dedi. Ardından da bitki çaylarını yasakladı kahve çay da mümkün olduğunca sınırlı tut dedi bende hepsini kestim

Eki Görüntüle 2626354
Eki Görüntüle 2626355
Missyloves Missyloves böyle canım testlerim, HCG hangi civardadir hiç bilmiyorum
🤷

6 gün geçti ama döngüm kısa zaten ve geç yumurtlamis olabilirim ondan fazla koyu değil sanki.
Evet canim gec dollenmis bende gec ogrenmistim hatirlasana benim adetim 3. Gunu cok koyu bi sekilde cikmisti degerincsuan 200 filandir sanirim tam iki cizgi koyuluguna gelsin öyle git bak leke kanama oldugunda direk hic beklemedem git bu akinti sekildede olabilir gecikme direk igne veriliyo sonra keseyi gorunce bana bugun hap baslandi.

Ay çift çizgileri görünce test yapasım geliyooorrrr 😍😍😍 bence gaayet iyi 👍

Evet cift çizgi görmek mutlu ediyor öğlenden beri kaç kere baktım testlerime :KK70:

Evet canim gec dollenmis bende gec ogrenmistim hatirlasana benim adetim 3. Gunu cok koyu bi sekilde cikmisti degerincsuan 200 filandir sanirim tam iki cizgi koyuluguna gelsin öyle git bak leke kanama oldugunda direk hic beklemedem git bu akinti sekildede olabilir gecikme direk igne veriliyo sonra keseyi gorunce bana bugun hap baslandi.

Haftasonuna doğru tekrar yapıcam inşallah koyulaşır 🤲

Şimdilik yok şeffaf veya beyaz akıntım geliyor inşallah olmaz kanama filan 😔

Evet cift çizgi görmek mutlu ediyor öğlenden beri kaç kere baktım testlerime :KK70:

Haftasonuna doğru tekrar yapıcam inşallah koyulaşır 🤲

Şimdilik yok şeffaf veya beyaz akıntım geliyor inşallah olmaz kanama filan 😔
bende ilk test yaptigimda gidip gelip teste bakiyodum hmm hala hamileymisim diyodum😀

Back