2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bana doktorum yolk kesesi demdi valla gördüm dedi resim verdi siyah bi nokta sağlısınız dedi o kadr

Bende yolk kesesi görmedim kalp atışını duyduk. Hocam internette bişeyler okuyoruz kalbi duyduk ama yolk sac falan var dimi dedim. Güldü adam var var her şeyi tamam dedi.
Miyavv guldurdun kiz beni Allah iyiligini versin yolk saci bebek olusmadan once olusuyor sonra o yolk saci bebek oluyor ona bakip dis gebelikmi bos gebelikmi yoksa normal saglikli gebelikmi diye anliyolar

Hayırlı olsun canım Su an 4+4 isen haftaya salı gidersen keseyi görürsün diye düşünüyorum.

Cidden mi canim cok sevindiiim hayirli olsun bolca dinlen ani hareketler yapma demistim ben sana umutsuz bi anda oluyo zaten her sey .
Benim suan yolunda gidiyo degerim guzel artmis minik kesemi gordum ama etrafi kanliymis ilac verildi lekelenmem yok cok sukur kan testi verdin mi degerin kac

Vallahi bazen kolumu kaldiracak halim olmuyor yas 35 kizimdaki halim yok ozaman boyle halsiz olmuyordum oyle olacak sandim ama malesef yasin vermis oldugu olumsuzluklar var gecen kardesimle konustuk abla elin yuzun gozlerin sismis yuzun hep sivilce olmus bu halin ne dedi kiz beni gorunce korktu

Mide bulantısına maden suyunun iyi geldiğini biliyorum. Eşin bilmiyor boşver. Benim tam tersine açken midem bulanıyor ama canım yemek yemek istemiyor. Napcam bilemiyorum bak yine başlıyor. Ne yesem acaba
Vallahi maden suyunu icip uyumusum gecer dedim ama tuvalet beni cagirdi gel diye kalkinca yine bulandi

Miyavv guldurdun kiz beni Allah iyiligini versin yolk saci bebek olusmadan once olusuyor sonra o yolk saci bebek oluyor ona bakip dis gebelikmi bos gebelikmi yoksa normal saglikli gebelikmi diye anliyolar

Doktor da böyle güldü işte

Bugün daha sabah test yaptım öğrendim canım gitmedim kan vermeye.

Buradaki sağlık ocağı almyormuş, şehir merkezindeki de bana uzak idrarla koyulasmayi takip edip direkt doktora kontrole gideym dedim.

Şimdilik benim de ağrım lekelenmem yok çok şükür.

Senin de iyi olmana sevindim

Bakiyim canim testine kac gun gecmisti

ya normalde de dal gbi bi insan degilm baliketliym gobegimde vr. anlamiyorm tam ama cikti sanki
Sanki benimda basladi cikmaya bugun saglik icagina giderken esortmanla gittim pantolon sıktı diye kiloda almamisimda esorrmanim bile dar geldi sanki kilo aldim ondan diyordum ama kilo almadigimi gorunce desim heralde bebis bu

Missyloves böyle canım testlerim, HCG hangi civardadir hiç bilmiyorum

6 gün geçti ama döngüm kısa zaten ve geç yumurtlamis olabilirim ondan fazla koyu değil sanki.

kızlar bir sorum olacak. ben hurmayı cok seviyorum ama su ara başlarda olunca emin de olamadım zararı olur mu diye? normalde dogum oncesi oneriliyo açılma açısından falan ama erken donemde riski var mıdır bilemedim? fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…