Bana doktorum yolk kesesi demdi valla gördüm dedi resim verdi siyah bi nokta sağlısınız dedi o kadrBugün gittim devlet hastanesine 5+5 te keseyi ve yolk sac kesesini gördü doktor. Ben görmedim ultrason kagidinida vermedi makina bozuk diye geçiştirdi sağlıklı gebelik dedi kaç haftalık diye sordum 5 6 haftalık ama kalp atışında daha netlesir dedi. Açıkçası memnun kalmadım tahlillerim yapıldı iki hafta sonra gel dedi kalp atışı için. Haftaya çarşamba özele gidicem tahlil sonuclaeimida gösteririm heralde o zamana 7+0 oluyorum kalp atışını duyarız inşallah Allah izin verirse. Böyle özel bir şey için bu kadar basından savarca hareketleri üzdü yani. Tek sevindiğim çok şükür her şey yolunda. Eşimde görsün bende bide bizim ilk bebegimiz olacak insallah
Ben 6+5 te hastaneye gittim keseyi gorduk 10 gun sonrda kalp atisini duyduk
Miyavv guldurdun kiz beni Allah iyiligini versin yolk saci bebek olusmadan once olusuyor sonra o yolk saci bebek oluyor ona bakip dis gebelikmi bos gebelikmi yoksa normal saglikli gebelikmi diye anliyolarBende yolk kesesi görmedim kalp atışını duyduk. Hocam internette bişeyler okuyoruz kalbi duyduk ama yolk sac falan var dimi dedim. Güldü adam var var her şeyi tamam dedi.
Hayırlı olsunHanımlar merhaba.
Bugün test yaptım çok şükür pozitif.
Benim hesaplarıma göre 4+4teyiz. Ne zaman doktora gideyim ?
Kan da veremedim epey uzak sağlık ocağı kan veremedim yani.
Haftaya direkt hastaneye gitsem kontrole olur mu acaba ?
Cidden mi canim cok sevindiiim hayirli olsun bolca dinlen ani hareketler yapma demistim ben sana umutsuz bi anda oluyo zaten her sey .Missyloves Canım senle Nisan ayı grubundaydık, ümitsizliğe düşünce ikimiz de Mayıs'a geçtik ve sonuç buradayız
Şükür ben de senin gibi hiç beklemediğim ayda pozotifi gördüm inşallah kucağımıza almak nasip olur
Vallahi bazen kolumu kaldiracak halim olmuyor yas 35 kizimdaki halim yok ozaman boyle halsiz olmuyordum oyle olacak sandim ama malesef yasin vermis oldugu olumsuzluklar var gecen kardesimle konustuk abla elin yuzun gozlerin sismis yuzun hep sivilce olmus bu halin ne dedi kiz beni gorunce korktuBasit bi hastalık gibi görüyorlar hamileliği. Kendileri yaşamadıkları için anlamıyorlar bazen de anlamak işlerine gelmiyo. Alışacaklar. Bu çocuk tek başına yapılmadı. Zaten yükün büyüğü kadınlarda, onlar da destek olmak zorundalar. Öğreticez
Vallahi maden suyunu icip uyumusum gecer dedim ama tuvalet beni cagirdi gel diye kalkinca yine bulandiMide bulantısına maden suyunun iyi geldiğini biliyorum. Eşin bilmiyor boşver. Benim tam tersine açken midem bulanıyor ama canım yemek yemek istemiyor. Napcam bilemiyorum bak yine başlıyor. Ne yesem acaba
Miyavv guldurdun kiz beni Allah iyiligini versin yolk saci bebek olusmadan once olusuyor sonra o yolk saci bebek oluyor ona bakip dis gebelikmi bos gebelikmi yoksa normal saglikli gebelikmi diye anliyolar
Cidden mi canim cok sevindiiim hayirli olsun bolca dinlen ani hareketler yapma demistim ben sana umutsuz bi anda oluyo zaten her sey .
Benim suan yolunda gidiyo degerim guzel artmis minik kesemi gordum ama etrafi kanliymis ilac verildi lekelenmem yok cok sukurkan testi verdin mi degerin kac
Hayırlı olsuncanım Su an 4+4 isen haftaya salı gidersen keseyi görürsün diye düşünüyorum.
Doktorda o yuzden gulmus iste
Bakiyim canim testine kac gun gecmistiBugün daha sabah test yaptım öğrendim canım gitmedim kan vermeye.
Buradaki sağlık ocağı almyormuş, şehir merkezindeki de bana uzak idrarla koyulasmayi takip edip direkt doktora kontrole gideym dedim.
Şimdilik benim de ağrım lekelenmem yok çok şükür.
Senin de iyi olmana sevindim
ya normalde de dal gbi bi insan degilm baliketliym gobegimde vr. anlamiyorm tam ama cikti sankiSeninki çıkar canım 9 haftaliksin
Teşekkür ederim canımPremesis canım.
Sanki benimda basladi cikmaya bugun saglik icagina giderken esortmanla gittim pantolon sıktı diye kiloda almamisimda esorrmanim bile dar geldi sanki kilo aldim ondan diyordum ama kilo almadigimi gorunce desim heralde bebis buya normalde de dal gbi bi insan degilm baliketliym gobegimde vr. anlamiyorm tam ama cikti sanki
Allah ikinci ucuncu dorduncuyude nasip etsinBilmiyodummilk beybim hemide küçüüüüm ben daha 29 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?