• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba arkadaşlar, istanbulda olanlar hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?
ben sefakoydeki armonapark awm nin yanindaki rumeli hastanesine gidiyorum cihazlari net gostermiyo hic memnun degilim doktorlarida bi tuhaf ama gidiyoruz yinede baska hastane pek bilmiyorum

1 damla benzinin war mi ya wala koklayip geri wercem😁petrole gitsem halime gulerler offff ama ne guzel olurdu pompaci araba deposuna benzin doldururken abi allah askina koklayip birakcam soz diye israr etsem 😁😁
Sonra bakirkoy ruh ve sinir hastaliklarini arayip bir ambulans cagirmaainlar canim dikkat ett🤪🤣🤣

Insallah canim kalkmiyorum kayinvaildemde kaliyoruz anneme gidecektim ablam yeni dogum yapti basinda oonlar var 😂 ga 5w yaziyo ayni zamanda yolk kesesimi bu demek gsd1 0.58 mi ne tam beyazlik gelmis okunmuyo. Suan detayli bakinca fark ediliyo
Nerde yazıyor 5w? Düzelttikten sonra mı? O kağıtta sadece 9w2d görüyorum ben. Lmp son adet tarihin demek. Şubat 22 girmişler ondan 9w2d çıkmış

ben bugun petekleri kapattim yeter ya wala felaket yaniyorum don gomlek yorgan hepsi bi kenara firlatiyom sicaktan isyerindede kimsenin haberi yok koca montla duruyorum karnim cok belli oluyo bugun bi hirka bakicam ne kadar saklarsam kâr ya hep erkeklerin icindeyim ya utaniyorum ya🙈🙈

Kız yaz geliyo daha ne kadar saklayacan 😂

keske bende meywe asersem bugun felaket sekilde benzin koklamak istedim ya hatta bulsam icicem o derece birazdan disari cikip araba egzoz dumani koklicam belki bi nebze rahatlatir benim sipa keş mi olcak ne benzin nedir adam gibi seyler istssene😁ama hamile oldugumu bilmeden 2 tane yaz meywesi canim istemisti onlar ciksada yesek demistim esime hamilemisin kiz sen dedi yok canim ben pis bogazim ne hamileligi dediiimmmm 1 hafta gecmeden aglayarak ben hamileymisim diye aramistim esimi😁😁😁

Ben normalde de benzin koklayan biriyim bayılırım. Demir eksikliğindendir herhalde. toprak ve kil kokusunu söylemiyorum bile. Eşim benzincide çalışıyor zaten söylesem getirir işten gelince benzin ama minnoşum istemiyor henüz 😂 istemese bari

Ben Medical Park ta Tülay Hanım a gidiyorum, internette yorumlari çok iyiydi, devlette çalışırken. Oraya yeni geçti. Koruda ünlü bir bayan var Zahide ydi sanırım adı.
Koruda Zahide küçük ü ben de duydum.ama çok yogun oldugu için pek ilgilenemiyor diyorlar.gidip bi görüşmek gerek sanırım.medical parkla anlaşma yokmuş malesef gidemiyorum oraya.bu arada livi 4 kere aradım hastane telefonu açmıyor şaka gibi kapandı heralde dedim :) en son doktorun instgramdn verdiği cep numarasını aradım sekreteri açtı sonuclar cıkınca sizi arıcaz mutlaka dedi alelacele.sonuc cıkalı 6 günü geçti yalnız dedim yogunluk ve vs dedi.ismimi not aldı daha dönen yok.

Ben farkettim ki acken daha rahat oliyor midem karnim tokken asiri bir kusma istegi geliyor simdi biraz biseyler yedim sanki yrdiklerimin hepsi bogazimda takildi kaldi kusucam zor tutuyorum maden suyu iceyim dedim esimde kusacaksan niye maden suyu iciyorsun diyo Allahim Allahim hic anlamiyor kusmamak icin cabaliyorum onun icin iciyorum dedim bi tuhafsin diyor sizcede benmi tuhafim

Ben farkettim ki acken daha rahat oliyor midem karnim tokken asiri bir kusma istegi geliyor simdi biraz biseyler yedim sanki yrdiklerimin hepsi bogazimda takildi kaldi kusucam zor tutuyorum maden suyu iceyim dedim esimde kusacaksan niye maden suyu iciyorsun diyo Allahim Allahim hic anlamiyor kusmamak icin cabaliyorum onun icin iciyorum dedim bi tuhafsin diyor sizcede benmi tuhafim
canm yeni taktigimi anlatiyorum. bi oturdugum zaman yemege yarim veya ceyrek porsiyon yiyorum bolelikle karnim sismiyor ve midem bulanmiyor. benm midem hem acken hem tokken bulaniyo cunku.
ve 2 saatte bi yemek yiyorum. ornegin kahvaltigi ince bir dilim ekmek peynir kalkyorm. 2 saat snra bir dilim daha 2 saat snra oglen yemeginin yarisi😂

Back