• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben simdi gecenlerde dogum yapan bir arkadasim vardi onunla konustum doktorundanda hastanesindende cok memnunmus hatta diyor bizim apartmandan kadinlar hep ayni doktorda dogum yapti bulundugumuz cevredede cogu hamileo doktora gitmis dogum icin instegramdan profiline ve yatirdigi dogumlarin videolarina baktim cok guler yuzlu ve samimi geldi bana sanirim ben o doktora gidicem kararimi verdim hem bayan olmasida daha iyi en azindan dogum yapmis bir doktor olarak insanin halindende anlar icime cok sindi isteyen arkadaslar varsa hastane ismini ve soktor ismini paylasabilirim
Lütfen çok seviniriz

Bu arada mucize bir sekilde hic kilo almamisim cok sasirdim boyle devam ederim umarim🤲🤲

Yok canım bence az kaldı geçip gidecek şu virüs belası.
Insallah canim endiseliyim dogum icin korkuyorum ters bi durum olur diye esimde diyor acele etme daha 7 ay var ozaman kadar duzelir diyor ama sanki ikinci dalga vurucak gibi bir hisse kapildim 😔😔

ay canim ya cok sevindim ne güzel bebisler simdiden süpriz yapmis sana :D ben korkuyorum ikizlerden nasil basa cikarim diye :D Tanidigimiz ikizlerini kucagina alip sevdirmezdi bize alisirlarsa nasil basa cikarim iki bebekle diye. O geldi birden aklima. Simdi kizlari masallah okula gidiyorlar.

Cift mi tek yumurta ikizimi oldugu belli olurmu simdiden? Merak ettim de :)
Tek yumurta canım hemde ailede hiç yok ikiz bunlar nasıl oldu anlamadik

Kızımda bulantılarım daha yoğundu, kusmalar falan 🤦🏻‍♀️ Bunda da bulantım çok ama kusmadım hiç, az da olsa bi şeyler yiyebiliyorum. O yüzden bu kez farklı mı acaba diye düşünmedim değil 😀
Yaa birebir aynı şeyleri yaşıyor ve düşünüyorum 😅 sonra da kendi kendime heyecanlanma falan diyorum duruyorum😅

Özel hastanelere gidebiliyorum sadece o da belli başlı yerlerle anlaşma var Liv koru gibi.medicalparkı bilmiyorum adı ne doktorun arastıtayım
Ben Medical Park ta Tülay Hanım a gidiyorum, internette yorumlari çok iyiydi, devlette çalışırken. Oraya yeni geçti. Koruda ünlü bir bayan var Zahide ydi sanırım adı.

Herkese merhabaaaa... Dün kendimi frenleme kararı almıştım. Eşimle sahur yapıyorum. Sabah kahvaltı yapıyorum öğlen acıkıyorum yine yiyorum akşam onla iftar yapıyorum falan. Kilo almadım ama zaten kiloluyum kendime çekidüzen vereyim demiştim. Öğünleri azalttım mide bulantısından ölüyorum. Tamamen yemekle alakalı benim bulantılarım çözdüm. Aç kalınca hemen bulanıyor. ☹️☹️

Insallah canim endiseliyim dogum icin korkuyorum ters bi durum olur diye esimde diyor acele etme daha 7 ay var ozaman kadar duzelir diyor ama sanki ikinci dalga vurucak gibi bir hisse kapildim 😔😔
Ya kız boşversene daha ne kadar kalmış kendini şimdiden niye strese sokuyorsun boş yere. Geçip gidecek hiçbişey olmayacak. Güzel düşün güzel olsun

Kızlar merabalar güzel haberlerle geldim ikiz annesi olacakmışım çok şaşırdım.kalp atışlarını da duyduk çok sukur ama biraz geriden geliyolar normal sanirim:anneadayı::anneadayı:
Ay masalah cok sevindim hem cok guzel hem cok zor Rabbim kolayligini verecek insaalh 🤩❤ topigimizin ilk ikiz annesi olacaksın🧿

Yaa birebir aynı şeyleri yaşıyor ve düşünüyorum 😅 sonra da kendi kendime heyecanlanma falan diyorum duruyorum😅
Cinsiyetleri belli olunca bakalım tahminimiz tutacak mı 😀 ben hamile olduğumu bilmiyorken rüyamda erkek bebek doğurduğumu görmüştüm. Hayırlısı bakalım 😀

Herkese merhabaaaa... Dün kendimi frenleme kararı almıştım. Eşimle sahur yapıyorum. Sabah kahvaltı yapıyorum öğlen acıkıyorum yine yiyorum akşam onla iftar yapıyorum falan. Kilo almadım ama zaten kiloluyum kendime çekidüzen vereyim demiştim. Öğünleri azalttım mide bulantısından ölüyorum. Tamamen yemekle alakalı benim bulantılarım çözdüm. Aç kalınca hemen bulanıyor. ☹☹
Niye uzukuyon kuzum ilacsiz bukmussun caresini ne guzel iste

Back