2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Baban için çok üzüldüm geçmiş olsun öperim ellerinden.
Evet evet teyzem burada yaşıyor artık çoluğa çocuğa karıştı. Her yıl 2-3 kez giderdi Baküye. Anneciği babacığı vefat edince gitmelerini azalttı. Bir bacısı kaldı, şimdi o geliyor biz onu ağırlıyoruz.
Çok davet ediyor sağolsun hep gelin buyrun diyor, niyetimiz var inşallah bir gün kısmet olursa istiyoruz gelmek.

Ya çok tatlısın sağolasın babam benim herşeyim. Onu öyle görünce benim de moodum düştü tabi. Çok şükür geçti gitti
Allah rahmet eylesin annesi babasına
Ne güzel samimi bir bağ kurmuşsunuz çok tatlı. Ben hep gerçekte tanıdığım türk arkadaşım olsun isterdim. Biri var çok şükür kocamın iş arkadaşının kardeşi. 2kardeş yılbaşına bizimle girdiler orda kaynaştık arkadaş olduk. Kız şimdi Türkiyede. Bi daha ne zaman gelir bilmem
İnşallah gelirsin bi gün gerçekte tanışırız minnoşları da tanıştırırız. Biri kız biri erkek olursa yandık

Çok çok isterim inşallah. Bütün arkadaşlarımızın oğulları var, eşime diyorum ki bak bizimki kız olursa senle çok uğraşırlar. O da diyor ki, kardeş onlar diye pankart yaptırcam. Pankartımızı alıpta geliriz size de kardeş onlar diye.

Sizinki erkek olursa pankart mankart kalmaz. O pankartları bize verirsiniz artık
Kocam şimdiden başladı kız olursa evlendirmem bak söyliim

Sizinki erkek olursa pankart mankart kalmaz. O pankartları bize verirsiniz artık
Kocam şimdiden başladı kız olursa evlendirmem bak söyliim

Önden pankartı size kargolarız biz de öyle geliriz Benim eşim çok kıl bu konuda. Kediyi bile çok kıskanıyor. Dişi kedimiz var. Karşı komşumuzun da cins kedileri var, camdan cama bakışıyorlar bizimkiyle. Bizimki tekir kedi bildiğin sokak kedisi gri beyaz. Aaay diyorum şunları bi baş göz etsek ne güzel olur tertemiz aile diyorum. Adamın bakışları değişiyor. Ki kedimiz de kısır ha, yani imkansız olduğunu bildiği halde Şaka olduğunu bildiği halde bozuluyor. Bebek kız olursa benden bile kıskanır gibime geliyor.

Annesi yakın olanlar çok şanslıııı ben neredeyse 2 buçuk ay oldu annemi babamı görmeyeli. O kadar özledim ki. Kahrolası virüs kahrolası karantina
Annem yuruyerek 15 dk mesafede bizde gorusemiyoruz vaka sayimiz bulundugumuz yerde az fakat insanların vurdumduymazligiyla giderek artmakta. Annem hemsire ve kovidli hastalara bakim yapiyor 24 saat nobete gidiyor evde anneannem var yasli onunla kaliyor ama ayri katlarda.. bende sadece kamera ile gorusebiliyorum birde hamilelik durumu olunca... ne diyelim su.mubarek ayda rabbim hepimjzi feraha kavustursun

Ya bu sürekli açlık hissi bende de olmaya başladı. Karnım sık açıkıyor, acıkınca midem bulanıyor... Kısır döngüye giriyorum
o bendede war ya cok kilo alcam diye korkuyorum bi onceki gebeliigmde 40 kilo almistim cok zor wermistim o kilolari simdi 70 kiloyum naparim bilmiyorum

Alt tarafı evet ya haklısın. Bu kadar dikkat etmene rağmen herşey seni bulmuş talihsizlik işte canııımmm
benim talihsizligim ana karnindayjen baslamis istememis beni ilaclar icmis agir kaldirmis bamyam dusmus sadece yoksa erkek gibi kadinim goruntuye aldaniyolar

Çişe kalktım bende zaten doğru düzgün uyumadıydım. Şimdi de hepten kaçırdım uykuyu yaa
öffff bende cok fazla uyaniyorum artik ya elim ayagim asiri yaniyo geceleri duwarlara yapisiyorum gece kalkip su iciyorum abdest aliyorum banyo yapiyorum bana misin demiyo

Günaydın yemekten sonra gözümü açamıyorum, erkenden sızıyorum, sabah da hortluyorum tabi yemek yapma işi epey zorlamaya başladı, şu dönemi hayırlısıyla atlatsaydık gerisi kolay.

Allah yardımcın olsun isin zor valla

Allah kolaylık versin, bu aralar yaşadığım halsizliği düşünüyorum da Rabbim size kat kat güç versin diyorum.

Allah razi olsun guzel annisler. Benim sansim hic midem bulanmiyor halsiz degilim diyorumya unutuyorum hamile oldugumu... ben belcikadan yaziyorum beni burda korkutan tek sey burda bu virusun bukadar kotu bi sekilde yayilmasi.. Rabbim hepimizi korusun. Bu hamileligim istemiyerek oldu cunku daha 2 ay once 4,5 aylik bebegimi erken dogumla kaybettim.. ve ilk bebegimide 6,5 aylikken erken dogumla kaybetmistim. Sukur rabbime saglikli 2 kizim var fakat piskolojikmen korkuyorum cok. Esim saolsun cok ama cooook destegi var Eczanede caliisyordum hamile oldugumu ogrenince evde kalmaya basladim.. bu virus korkuttu beni iyice bu yasadiklarimdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…