Baban için çok üzüldüm geçmiş olsunYaaa ne güzelşimdi o teyzen Türkiyede yaşıyordur dimi? Ben evlenmeden önce babam getirdi bizi İstanbula. Ailecek. Rüya gibi tatildi. Sadece babamın beli rahatsızlandı çok tadını çıkaramadan geri döndük. Sonra bide balayında Kıbrıs a gittik kocamla. O da çok güzeldi. Daha da gelmedim Türkiyeye sonra. Ama kocam evlenmeden önce senede bi kaç kez gidermiş ailecek gezmeyi seven bir aile.
Canımcım inşallah nasip olur gelirsin bi gün. Minnoşun büyüsün gezdirmeye getirirsin inşallah
Ya çok tatlısın sağolasınBaban için çok üzüldüm geçmiş olsunöperim ellerinden.
Evet evet teyzem burada yaşıyor artık çoluğa çocuğa karıştı.Her yıl 2-3 kez giderdi Baküye. Anneciği babacığı vefat edince gitmelerini azalttı. Bir bacısı kaldı, şimdi o geliyor biz onu ağırlıyoruz.
Çok davet ediyor sağolsun hep gelin buyrun diyor, niyetimiz var inşallah bir gün kısmet olursa istiyoruz gelmek.
Çişe kalktım bende zaten doğru düzgün uyumadıydım. Şimdi de hepten kaçırdım uykuyu yaaAay düzen falan kalmadı bende.Gündüz uyurum kesin.
Ya çok tatlısın sağolasın ❤ babam benim herşeyim. Onu öyle görünce benim de moodum düştü tabi. Çok şükür geçti gitti
Allah rahmet eylesin annesi babasına
Ne güzel samimi bir bağ kurmuşsunuz çok tatlı. Ben hep gerçekte tanıdığım türk arkadaşım olsun isterdim. Biri var çok şükür kocamın iş arkadaşının kardeşi. 2kardeş yılbaşına bizimle girdiler orda kaynaştık arkadaş olduk. Kız şimdi Türkiyede. Bi daha ne zaman gelir bilmem
İnşallah gelirsin bi gün gerçekte tanışırız minnoşları da tanıştırırız. Biri kız biri erkek olursa yandık
Sizinki erkek olursa pankart mankart kalmaz. O pankartları bize verirsiniz artıkÇok çok isterim inşallah.Bütün arkadaşlarımızın oğulları var, eşime diyorum ki bak bizimki kız olursa senle çok uğraşırlar. O da diyor ki, kardeş onlar diye pankart yaptırcam. Pankartımızı alıpta geliriz size de kardeş onlar diye.
Sizinki erkek olursa pankart mankart kalmaz. O pankartları bize verirsiniz artık
Kocam şimdiden başladı kız olursa evlendirmem bak söyliim
Cuma gunu kalp atisi icin randevu aldik 1 mayisa insallahKızlar bu hafta kontrole giden var mi ?şöyle yeni güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşaAllah
Annem yuruyerek 15 dk mesafede bizde gorusemiyoruz vaka sayimiz bulundugumuz yerde az fakat insanların vurdumduymazligiyla giderek artmakta. Annem hemsire ve kovidli hastalara bakim yapiyor 24 saat nobete gidiyor evde anneannem var yasli onunla kaliyor ama ayri katlarda.. bende sadece kamera ile gorusebiliyorum birde hamilelik durumu olunca... ne diyelim su.mubarek ayda rabbim hepimjzi feraha kavustursunAnnesi yakın olanlar çok şanslııııben neredeyse 2 buçuk ay oldu annemi babamı görmeyeli. O kadar özledim ki. Kahrolası virüs kahrolası karantina
yatakta donerken we esneyince bil kasiklarima kramp giriyoooKizlar gulerken oksuruken hapsururken kasiklarinda gerginlik hissediyomusunuz ben ayni zamanda cift tarafli kasik ameliyatliyim oralarmi sizliyo anlamadim .
wala internette gormustum ama unuttum biyere isicektim ama nereye diye aklimda kaldiBişeyin üstüne mi işeyip?ne diyon kız sen emin olmadan işeme biyeree
o bendede war ya cok kilo alcam diye korkuyorumYa bu sürekli açlık hissi bende de olmaya başladı. Karnım sık açıkıyor, acıkınca midem bulanıyor... Kısır döngüye giriyorum
benim talihsizligim ana karnindayjen baslamis istememis beni ilaclar icmis agir kaldirmis bamyam dusmus sadece yoksa erkek gibi kadinim goruntuye aldaniyolarAlt tarafıevet ya haklısın. Bu kadar dikkat etmene rağmen herşey seni bulmuş talihsizlik işte canııımmm
öffff bende cok fazla uyaniyorum artik ya elim ayagim asiri yaniyo geceleri duwarlara yapisiyorum gece kalkip su iciyorum abdest aliyorum banyo yapiyorum bana misin demiyoÇişe kalktım bende zaten doğru düzgün uyumadıydım. Şimdi de hepten kaçırdım uykuyu yaa
Yok cnm 2 kere ikisindede daire oldu.kısmet tabiYaaaRabbim gönlüne göre versin canımm sadece bi kere mi yaptın?
Allah yardımcın olsun isin zor valla
Maşşallah Allah güç versin benimde iki kızım var biri 5 biri 2 ay sonra 4 yaşında olucak inşallah sürekli oyun istiyorlar tel şansım bunay eşimin evde olması hiç dermanım yok tez vakitte rahat zamanlara ulaşırız inşallah
Allah kolaylık versin, bu aralar yaşadığım halsizliği düşünüyorum da Rabbim size kat kat güç versin diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?