• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
2 kucuk kizimla hamilelik gecirdigim
Icin hamile oldugumu unutuyorum❤️ Biri 3 yasinda diyeri 14 aylik❤️ Hergun 8 de ayaktayiz kahvaltilari temizlik yemek derken aksam 20 oluyor yatip uyuyorlar :)

Kızlar maşallaj sayfa hızlı ilerliyor ben 2 çocuk bide bulantılar fırsat bulup giremiyorum pek🙄 bu bulantıların ne kötü olduğunu unutmuşum valla oruçu da ilk gün denedim mahvoldum tek kelimeyle nasipse sonra tutucam artık sağlık olsun. Lekelenmelerden dolayı korksam da yarın acile gitmek zorundaym artık. Cinsiyet konusunda baya değişik yöntemler yazılmış 2 kızım vae gönlümüzden oğlan geçiyor ama sanki kız hissediyorum yine Allahtan sağlıklı olmasından başka birşey istemiyoruk artık en önemlisi tabi hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

İyiki sen gördüğünğ bulabilmişsin. Benim gördüğüm henüz çıkmadı. Söyleyebilirim herhalde hemen hemen herkesin evinde vardır. Ceviz gördüm ağaçta. Ama böyle taze ceviz. Kabukları soyuluyor ya içi bembeyaz kalıyor o cevizden. Babamların bahçesinde var ağacı annemi aradım henüz çıkmaz ki o dedi.çıkınca hemen yollarım dedi. Bende bekliyorum. Henüz olmamış.
Bence bunlar aşerme değil. Ben durabiliyorum yemeden mesela. :)
Haberci ruya olmasin canım 🤔 nasil hissettirdi. Alip yedinmi

Sinirim bozuldu. 😀😀 Cidden sinirim bozuldu. 😀
Bizim ev de 2 katlı ama Allahtan bahçemiz yok, yok anam yok ben başaramazdım. 😀 Bahçe olayı işin içine girdimi hepten zorlanıyor.. 😀😀 Şurda terasta 2-3 sıra çiçek var da onlar bile zorluyor beni. 😀
Çığlık atacam çığlık. 😀 1 mutfağın benden fazlaymış diğerleri aynı sayılarda gel sarılalım birbirimize güç verelim. 😀😀😀
Benim evim hem mustakil hem bahceli hem kedili🤦‍♀️🤣🤣 ben cekemiyorum supurgeyi esim cekiyor cok belimi ağrıtıyor toz alma olaylarini yapiyorum annem yakin en azindab yemek yapma derdin olmuyor

Icin hamile oldugumu unutuyorum❤ Biri 3 yasinda diyeri 14 aylik❤ Hergun 8 de ayaktayiz kahvaltilari temizlik yemek derken aksam 20 oluyor yatip uyuyorlar :)
Maşşallah Allah güç versin benimde iki kızım var biri 5 biri 2 ay sonra 4 yaşında olucak inşallah sürekli oyun istiyorlar tel şansım bunay eşimin evde olması hiç dermanım yok tez vakitte rahat zamanlara ulaşırız inşallah

Canım ben kullanılanları yazdım. Hepsini yazmaya bile yoruldum bırak toplamayı. Toplamda bahçedeki de dahil olmakla 5mutfak var 2sini kullanıyorum. 5banyo ve tuvalet var hepsini kullanıyorlar ben 2sini kullanıyorum diğerleri ne durumda inan haberim bile yok of çıldırıciğiiimmmm. Allah yardımcımız olsun bacım işimiz çok zor 😂😂😂
5 mutfak burdan psikolojim bozuldu , hic sevmem mutfak islerini🥴

Benim evim hem mustakil hem bahceli hem kedili🤦‍♀️🤣🤣 ben cekemiyorum supurgeyi esim cekiyor cok belimi ağrıtıyor toz alma olaylarini yapiyorum annem yakin en azindab yemek yapma derdin olmuyor
Valla en alt katta oturmaktan iyidir canım hava alamıyoruz evde ve 1.katın tozu da hiç Bitmiyor çocukların dışarı çıkmak için çırpınması cabası temizliği zor olsa da müstakil ve bahçeli ev çok isterdim

Mesela dedim kızz 😂 bak mesela bizde Novruz bayramı adetimiz var. Genç kızlar evli birinin alyansını kendi saç teline bağlayıp bi bardak suya sokup çıkarıyor ve bardağın içinde tutup bardağa her vuruşunu saymaya başlıyor. Kaç çıkarsa o yaşta evleneceksin. Ben ergenliğimden beri her novruzda yaptım hepsinde 23 çıktı ve 23te de evlendim. Ailemde herkeste çıkmış 😂 eğlenceli şeyler yapıyoruz işte ALLAHa şirk koşmuyoruz estağfurullah
Ne guzel gelenekleri yasatmak gerek. hidirellez geliyor😍

Valla en alt katta oturmaktan iyidir canım hava alamıyoruz evde ve 1.katın tozu da hiç Bitmiyor çocukların dışarı çıkmak için çırpınması cabası temizliği zor olsa da müstakil ve bahçeli ev çok isterdim
bu virus konusunda haklisin apartimiz vardi ama yapamadik orayi kiraya verip ev yaptık kendimize bana cok zor geldi apart hayati eminim simdilerde daga zordur rabbim yardimcisi olsun herkesin. Ama azalmaya basladi cok sukur🙏

Bende dun aksam iftardan sonra giderken baktim arkasindan baktim nasil iciyor diye hic acimiyor sigarayi nerdeyse yicek kizima hamileyken tiksinmistim asiri kusmaktan kokusuna bile gelemiyordum ama bunda okadar kusmadigim icin canim istiyor korkuyorumda icersem bulanicak midem kusarim diye
Ara ara banada oluyor o his bide ben cok içerdim hayret ediyorum nasil kestirip attim. Rabbime sukrediyorum bana bu gücü verdigi icin

hayırlı olsun saglıcakla alın kucagınıza peki sizin bebegınız ultrason da kesenın sagında mı solunda mı bızde ogrenene kadar her yolu arastırcagız galiba :) :)
Bebek sağdaydı, kesem de yuvarlaktı :) ama aynı durumda olan arkadaşımın erkek çıktı cinsiyeti. Benim çin takvimi de tuttu mesela
Yaaa 😍 sağlıkla gelsin prenses ❤
Bende hep kızıyorum kendime niye hamile gibi hissetmiyorum diye. Belki cinsiyeti öğrenince ve artık iyice büyüyünce hissederim minnoşumu. Biz daha 7 haftalığız. Çok şükür kalp atışını duyduk. ❤ Kan pıhtılaşma sorunum var doktorum ilaç iğne falan yazdı. 12.haftaya kadar full dikkat dedi. Dinlenerek geçiyor günlerim. Çok şükür fazla ağrım mide bulanmam olmuyor. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin hamileliği. Sen nasıl atlattın canım ilk haftaları?
O şaşkınlık uzun bir süre geçmiyor sanırım. Bende çok sorguladım istemiyor muyum acaba diye çok üzüldüm ama ultrasonda hareket ettiğini göre göre anladım bir cana sahip olduğumu. Geçici olduğunu düşün ve rahatla :)
Çok dikkat et kendine. Evde misin çalışıyor musun ?
Benim ilk zamanlar çok yorgun ve bulantılar ile geçti. Gerçekten kafamı kaldıracak hal bulamıyordum. Hepsi geçti şimdi

Bugun bu sayfayi sessiz sessiz takip ettim uyandikca 😊 ara ara mide hoplamalarim basladi benim de.. istifra etmekten ve ederken bogulmaktan cok korkan biriyim.. kilom bi hayli var 90 kiloyum etim sıkı gostermiyorum ama ilerleyen donem icin halimden korkuyorum. Yuruyus yapiyorduk spor yapiyorduk karantinada cok hizli sekilde 6 kilo aldim malesef.. su aralar cok ayakta duramıyorum diye yapmak istemesemde yemeyince dediginiz gibi midem fena oluyo 🙁
Temiz kan teorisine gore kiz gorunuyor bizim bakalim rabbim hayirlisini versin kiz veya oglan ❤ yanliz su sikintili donemleri sag salim atlatir gebeligimi ilerletebilirsem ilk isim cocuguma tulum ve pike takimi yapmak olucak hep ozeniyordum baskalarina yaparken😂 ben evden calisiyorum piko isi yapiyorum fakat su siralar kendimi de yormamak adina yapamıyorum. Amigurumi islerini de kardesime dedim sen yaparsin diye 😊
Hatta sunu simdi bunu yazarken kedim çilek tig bulup gelmis yeminle onume koydu 😂😂😂😂😂

Onceki hamileliginde hatirlayan varmi saglik ocaklarida kalp atisini dinliyordu dopler miydi cihazin adi kac haftadan sonra kontrollerde dinliyolarsi hatirlayamiyorum
16. Haftadan sonra dinliyorlar canım ama kilona görene değişiyor 18 20 haftayı bulanda var:)

Kızlar bu hafta kontrole giden var mi ?şöyle yeni güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşaAllah 🤲🏻

Icin hamile oldugumu unutuyorum❤ Biri 3 yasinda diyeri 14 aylik❤ Hergun 8 de ayaktayiz kahvaltilari temizlik yemek derken aksam 20 oluyor yatip uyuyorlar :)
Allah kolaylık versin, bu aralar yaşadığım halsizliği düşünüyorum da Rabbim size kat kat güç versin diyorum.

Back