- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
Benim üçüncü kontrolüm önümüzdeki hafta olacak inşaallahKızlar bu hafta kontrole giden var mi ?şöyle yeni güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşaAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim üçüncü kontrolüm önümüzdeki hafta olacak inşaallahKızlar bu hafta kontrole giden var mi ?şöyle yeni güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşaAllah
Aminnn ınsallah canım ...perşembe günü benim kontrolüm ..yarında sağlık ocağında kan ve idrar tahlilleri yaptiricam.hamilelikten önce demir eksikliğim vard i ilaç kullanıyorum.umarim dolmuştur depolarKızlar bu hafta kontrole giden var mi ?şöyle yeni güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşaAllah
Ben de salı günü sağlık ocağına gidip kan vericem insallahAminnn ınsallah canım ...perşembe günü benim kontrolüm ..yarında sağlık ocağında kan ve idrar tahlilleri yaptiricam.hamilelikten önce demir eksikliğim vard i ilaç kullanıyorum.umarim dolmuştur depolar
Benim üçüncü kontrolüm önümüzdeki hafta olacak inşaallah
Hayırlı güzel haberler alın inşaAllahAminnn ınsallah canım ...perşembe günü benim kontrolüm ..yarında sağlık ocağında kan ve idrar tahlilleri yaptiricam.hamilelikten önce demir eksikliğim vard i ilaç kullanıyorum.umarim dolmuştur depolar
Sağolasın canımHayırlı güzel haberler alın inşaAllah
Alt tarafı evet ya haklısın. Bu kadar dikkat etmene rağmen herşey seni bulmuş talihsizlik işte canııımmmben ne pismişim kabakulak su cicegi ikisinide yasadim o da yetmedi yuzum komple mantar oldu yuzumde igne ucu kadar temiz yer yoktu hep sulu yara olmustu alt tarafi insaattaki warillerdeki sularla oynuyoduk
Olabilir tabi. Bazı kadınlarda hatta o dönemlerde lekelenmeler bile görülürmüş.Gerçekten bununla ilgisi olabilir mi iki gündür benim de ağrım var ve tesadüfen adet dönemime den gelen günler
E biliyorsan sorun yok. Önce amigurumi terimlerini öğreniceksin, sık iğne arttırma eksiltme, birleştirme falan. YouTube da yazınca çıkıyor bunlar bende ordan öğrendim. Sonra istediğin bebek şemasını bu terimler sayesinde bulup örüyorsun. Bi kaç örnek bırakırım sabah buraya.Evet canim biliyorum
Yaaa hangileri diye sorcaktıım vazgeçtimm şimdi aşerme durumu olmasın çok sevindim ya. Nasıl tanışmışlar ki acaba? Annem ya da sen hiç gelmediniz mi buralara?Annemin en en en yakın arkadaşı, kankisi Bakülü. Benim de teyzem oluyor tabiii. Hatta bazı yiyeceklerinize bayılıyorummmmm.
Oh seninki kolay yerden gelmiş o zamanaynı yastaysanız ve ıkınızınde dogum gunu gecmişsse kız yazmıssın bizde aynı yastayız ıkımızınde dogum gunu gectı
Yaaa Rabbim gönlüne göre versin canımm sadece bi kere mi yaptın?Evet iğneyi yaptım anlamak için çok çalıştım:) sonunda çözdüm daire oluyor evet .benim gönlüm kız istiyor sağlıklı olsun
Alıp yiyemedim canım henüz olmamışlar beklemedeyim ben de. Garip bi rüyaydı. Ağaçtan yeşil yeşil toplayıp içini açıp kabuklarını soyuyordum. Aynı gece annem de ağaçtan elma topladığını görmüşHaberci ruya olmasin canım nasil hissettirdi. Alip yedinmi
Annesi yakın olanlar çok şanslıııı ben neredeyse 2 buçuk ay oldu annemi babamı görmeyeli. O kadar özledim ki. Kahrolası virüs kahrolası karantinaBenim evim hem mustakil hem bahceli hem kedili ben cekemiyorum supurgeyi esim cekiyor cok belimi ağrıtıyor toz alma olaylarini yapiyorum annem yakin en azindab yemek yapma derdin olmuyor
Bide beni düşün canım. Yaz gelsin hep dışardakini kullancam evin mutfağı da temiz kalıyor böylece. Koku sorunu da olmuyor.5 mutfak burdan psikolojim bozuldu , hic sevmem mutfak islerini
Şu karantin durumunda iyi tabi müstakil ev, çıkıp bahçende hava alabiliyorsun. Ama çok zor çoookkValla en alt katta oturmaktan iyidir canım hava alamıyoruz evde ve 1.katın tozu da hiç Bitmiyor çocukların dışarı çıkmak için çırpınması cabası temizliği zor olsa da müstakil ve bahçeli ev çok isterdim
Evet ya evlenmeden önce yapardık hepsini. Şimdi bayramların bile tadı yok. Novruzun en basit geleneği kapılara şapka(bere) falan bırakıp saklanmak. Ev sahibi kabuklu ceviz fındık boyanmış yumurta ya da pişirdiği poğaçadan falan dolduruyor şapkalara, geri bırakıyor kapıya. Eskiden başka mahallelerden çocuklar gelirdi sırf bu gelenek için. Şimdi kapı komşumuz bile yapmadı. Hiçbir şeyin tadı kalmıyor artık. Klişe de olsa nerde eski bayramlarNe guzel gelenekleri yasatmak gerek. hidirellez geliyor
Yaaa hangileri diye sorcaktıım vazgeçtimm şimdi aşerme durumu olmasın çok sevindim ya. Nasıl tanışmışlar ki acaba? Annem ya da sen hiç gelmediniz mi buralara?
Ben uzun zamandır bu bebeği bekliyorum canım. O yüzden kendime kızdım bu kadar bekledin Rabbin verdi çok şükür niye hamile gibi hissetmiyorsun diye. Sonra bakıyorum da evden dışarı çıkmıyor kocamdan başka birini görmüyorum. Hamileliğimle ilgili burdaki kızlardan başka kimseyle konuşmuyorum. Gerçek hayatta böyle şeyleri yapmayınca insan unutuyor tabi karantin bitsin inşallah annemlerle görüşiyim belki onun heyecanı bana geçerBebek sağdaydı, kesem de yuvarlaktı :) ama aynı durumda olan arkadaşımın erkek çıktı cinsiyeti. Benim çin takvimi de tuttu mesela
O şaşkınlık uzun bir süre geçmiyor sanırım. Bende çok sorguladım istemiyor muyum acaba diye çok üzüldüm ama ultrasonda hareket ettiğini göre göre anladım bir cana sahip olduğumu. Geçici olduğunu düşün ve rahatla :)
Çok dikkat et kendine. Evde misin çalışıyor musun ?
Benim ilk zamanlar çok yorgun ve bulantılar ile geçti. Gerçekten kafamı kaldıracak hal bulamıyordum. Hepsi geçti şimdi
Yaaa ne güzel şimdi o teyzen Türkiyede yaşıyordur dimi? Ben evlenmeden önce babam getirdi bizi İstanbula. Ailecek. Rüya gibi tatildi. Sadece babamın beli rahatsızlandı çok tadını çıkaramadan geri döndük. Sonra bide balayında Kıbrıs a gittik kocamla. O da çok güzeldi. Daha da gelmedim Türkiyeye sonra. Ama kocam evlenmeden önce senede bi kaç kez gidermiş ailecek gezmeyi seven bir aile.Teyzem 25 yaşında falan İstanbula gelmiş çalışmak için. Gelince de amcamla (babamın çocukluk arkadaşı ) tanışıp evlenmiş. E haliyle eşler arkadaş olunca da hanımlar da arkadaş olmuş 30 senedir falan dostlar çok sıkı. Ben hiç gitmedim ama çok kişi tanırım çok misafir ağırladım. Çok çok severim.