• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben uzun zamandır bu bebeği bekliyorum canım. O yüzden kendime kızdım bu kadar bekledin Rabbin verdi çok şükür niye hamile gibi hissetmiyorsun diye. Sonra bakıyorum da evden dışarı çıkmıyor kocamdan başka birini görmüyorum. Hamileliğimle ilgili burdaki kızlardan başka kimseyle konuşmuyorum. Gerçek hayatta böyle şeyleri yapmayınca insan unutuyor tabi 😔 karantin bitsin inşallah annemlerle görüşiyim belki onun heyecanı bana geçer 😍
Evdeyim canım çalışmıyorum. Çok şükür geçmiş. Şimdiki senin dönemin sefa ayları mı 😍 inşallah sağlıkla bitirsem şu ilk trimesteri gerisi kolay gibi geliyor bana. Gerçi yaşayan daha iyi biliyor 🤗
Ah ne güzel. Artık seninle mucizen.
Hem ilk dönemler hem şu karantina insanı daha da çıkmaza itiyor haklısın. Bende çalışıyorum ama hamile olduğum için 2 aydır izinliyim. Ara ara ağlama krizleri gelmiyor desem yalan.
Hamilelik acayip bir şey gerçekten. İçeride çok fazla olay oluyor ve vücudun ona ayak uydurmaya çalışıyor. O yüzden hissedilen her kötü duygu da normal geliyor şimdi bana.
En azından geçeceğini biliyorsun :)
Evet balayı kısmına geçtim ve bu ayları daha çok sevdim. Sende bir an önce zorlu süreci atlatırsın Umarım

Kizlar acil yardim . Ben suan 5+1 deyim sekreter adet tarihimi yanlis girmis. Ben eve gelince fark ettim doktor haftasiyla cok uyumsuz sagliksiz olabilir dediler ultrosuna gore 9+ 2 gorunuyo strese girdim . Bununla alakasi varmidir doktorun yorumunda tekrar betama bakilcak kesenin cevresi kanli denildi

Önden pankartı size kargolarız biz de öyle geliriz 😀😀😀 Benim eşim çok kıl bu konuda. 😀 Kediyi bile çok kıskanıyor. 😀 Dişi kedimiz var. 😀 Karşı komşumuzun da cins kedileri var, camdan cama bakışıyorlar bizimkiyle. 😀 Bizimki tekir kedi bildiğin sokak kedisi gri beyaz. 😀 Aaay diyorum şunları bi baş göz etsek ne güzel olur tertemiz aile diyorum. 😀 Adamın bakışları değişiyor. 😀😀😀Ki kedimiz de kısır ha, yani imkansız olduğunu bildiği halde Şaka olduğunu bildiği halde bozuluyor. 😀😀 Bebek kız olursa benden bile kıskanır gibime geliyor. 😀😀

Ay benimki de öyle kızz fazlasıyla kıskanç. 🤣 Babamı iyi tanıyor çok yakın arkadaş oldular biz evlendikten sonra. Babam da kocamın aynısı karakter olarak. Kocam hep bana şunu diyor. Benim anlamadığım şey şu. Baban seni bana nası verdi ya. bunca yıl gözümden sakınarak büyütücem elin adamı gelip alcak yok yaaa. Ben kapıma gelen kimseye kız vermem kovarım artık kimse kapıma gelmeye cüret edemez diyo 😂 ben de hep içimden sen onun yaşına gelince görcez bakalım nası yumuşuyorsun diyorum 😂😂

Annem yuruyerek 15 dk mesafede bizde gorusemiyoruz vaka sayimiz bulundugumuz yerde az fakat insanların vurdumduymazligiyla giderek artmakta. Annem hemsire ve kovidli hastalara bakim yapiyor 24 saat nobete gidiyor evde anneannem var yasli onunla kaliyor ama ayri katlarda.. bende sadece kamera ile gorusebiliyorum birde hamilelik durumu olunca... ne diyelim su.mubarek ayda rabbim hepimjzi feraha kavustursun
Annenin ellerinden öperim canım. Şu zor günlerde halkı için görevde. Rabbim tüm anne babaları korusun 🤲 amin. Şu mübarek ay alıp götürsün tüm şu hastalıkları insanlardan. Normal yaşantımıza dönelim inşallah tez vakitte 🤲

benim talihsizligim ana karnindayjen baslamis istememis beni ilaclar icmis agir kaldirmis bamyam dusmus sadece yoksa erkek gibi kadinim goruntuye aldaniyolar😁
Benim annemin de hastalığı çıkmış ağır ilaçlar kullanmış bana hamileyken mecburiyyetten. Doktorlar demiş alalım çocuğu yoksa kendine zarar vereceksin diye. Canım babam izin vermemiş. Hem karım iyi olacak hem çocuğum diye inanmış. Öyle de olmuş 😍

öffff bende cok fazla uyaniyorum artik ya elim ayagim asiri yaniyo geceleri duwarlara yapisiyorum gece kalkip su iciyorum abdest aliyorum banyo yapiyorum bana misin demiyo🤦‍♀️
Bu gece zabaa gadar uyumadım 😂 gülüyorum ağlanacak halime 😂 bacaklarım yanıyordu benimde. Eşim de kombiyi kapatmıyor üşütcen yine biyerini diyor. Ama ben yanıyorum o bilmiyor 🤦

Günaydın:anneadayı: yemekten sonra gözümü açamıyorum, erkenden sızıyorum, sabah da hortluyorum tabi:kızgın: yemek yapma işi epey zorlamaya başladı, şu dönemi hayırlısıyla atlatsaydık gerisi kolay.
Beni de zorluyor. Dün 2 kişi için 5kişilik yemek yaptım artık bugün yapmıyım diye. Çok zorlanıyorum yaa. Bide hevesle yemek yapmayı mutfak işleri yapmayı çok özledim. Ben bi işe giriştimmiydi bitirmeden mola vermiyordum şimdi 1 yemek yapcam bin kere mola vererek yapıyorum canımı sıkıyor 🤦

Kızlar bende 100 kilo ile hamile kaldim boyum 1.70 tartıya çıkmaya korkuyorum kızımda 88 ile kalmıştım 97 ile doğum yapmıştım dogumdan sonra kilo alanlardanım.. Benim gibi kilolu hamişler var mıdır acep?

Ah ne güzel. Artık seninle mucizen.
Hem ilk dönemler hem şu karantina insanı daha da çıkmaza itiyor haklısın. Bende çalışıyorum ama hamile olduğum için 2 aydır izinliyim. Ara ara ağlama krizleri gelmiyor desem yalan.
Hamilelik acayip bir şey gerçekten. İçeride çok fazla olay oluyor ve vücudun ona ayak uydurmaya çalışıyor. O yüzden hissedilen her kötü duygu da normal geliyor şimdi bana.
En azından geçeceğini biliyorsun :)
Evet balayı kısmına geçtim ve bu ayları daha çok sevdim. Sende bir an önce zorlu süreci atlatırsın Umarım
Benim de oluyor o ağlama krizlerinden canım. Sonra acaba bebeğime zarar verirmiyim diyip kendime geliyorum hemen 😍 dün mide bulantım yok acaba iyimi bebişim diye düşünürken bu sabah öyle bir uyandım ki ALLAH bi daha yaşatmasın ya. Resmen ben ben değildim. Mide bulantısı dorukta, tansiyon yerlerde. İnsanlıktan çıkmış gibiydim. Yeni yeni kendime geliyorum. İnşallah çabucak geçer bu günler biz de balaylarını yaşarız 😍 bugün 8.haftama girmiş bulunmaktayım 😍

Kizlar acil yardim . Ben suan 5+1 deyim sekreter adet tarihimi yanlis girmis. Ben eve gelince fark ettim doktor haftasiyla cok uyumsuz sagliksiz olabilir dediler ultrosuna gore 9+ 2 gorunuyo strese girdim . Bununla alakasi varmidir doktorun yorumunda tekrar betama bakilcak kesenin cevresi kanli denildi
Öncelikle strese sokma kendini canım. Şu an sata göre kaç haftalıksın ve ultrasonda kaç girmişler? Sonrasında da kese içinde bebiş var mı?

Becerebiliyorsan foto yükle bakalım ultrason kağıdına

Benim de oluyor o ağlama krizlerinden canım. Sonra acaba bebeğime zarar verirmiyim diyip kendime geliyorum hemen 😍 dün mide bulantım yok acaba iyimi bebişim diye düşünürken bu sabah öyle bir uyandım ki ALLAH bi daha yaşatmasın ya. Resmen ben ben değildim. Mide bulantısı dorukta, tansiyon yerlerde. İnsanlıktan çıkmış gibiydim. Yeni yeni kendime geliyorum. İnşallah çabucak geçer bu günler biz de balaylarını yaşarız 😍 bugün 8.haftama girmiş bulunmaktayım 😍
Uzun süre aç kalınca bulantı çok oluyo. Sen gece kalkıp çocuğu doyurmaya alıştın tabi yemeyince karıştırdı içeriyi 😀😀 bugün ben de senin gibi yemekleri fazla fazla yapmaya çalışıcam. Yarın kokusunu çekmem en azından, bu iyi fikir. Başucuna atıştırmadık bi şey koy, kalkmadan tırtıklamak iyi geliyo.

Yanlış girildiyse doktor da ona göre değerlendiriyordur canım sen uyar mutlaka. Hayırlısı olsun

Uzun süre aç kalınca bulantı çok oluyo. Sen gece kalkıp çocuğu doyurmaya alıştın tabi yemeyince karıştırdı içeriyi 😀😀 bugün ben de senin gibi yemekleri fazla fazla yapmaya çalışıcam. Yarın kokusunu çekmem en azından, bu iyi fikir. Başucuna atıştırmadık bi şey koy, kalkmadan tırtıklamak iyi geliyo.
Evet iyi alıştı sıpa 😂 akşam bol yedim acıkmam herhalde düşündüm. Gece 5te kalktım çizi kraker ve yarım elma yedim. Sabah 9da uyandığımda fenaydım. Nefes alamıyordum midem bulanıyordu cam falan açtım. Kendime gelemedim geri yattım. 11de uyandım ve midemin ağrısı mide bulantısı 2katına çıkmıştı. Koştum mutfağa elime ne geçtiyse yedim yarım saat sonra kendime geldim. Şimdi yine başlıyoruz. Gidip bişeyler atıştırayım.
Evet dün yaptığım için bugün rahatım. Evdekiler de oruç zaten bide akşam yeriz yemek duruyor buzdolabında. Bugün dinlenmeme bakcam. Bişey yapacak halde de değilim zaten 😔

Merhaba, ben de Ankara'dayim, evime yakın diye Medical Park a gittim, doktoruma ilk defa gittim, ilgiliydi, sonuçlarım çıkınca hemen aradı, devam etmeyi düşünüyorum. Ankara'da özel muayenehaneye gitmek istersen Fatma Reside Önalan diye bir doktor var, giden herkes aşırı memnun, her zaman ulasabiliyormussun, çok ilgiliymis, Çukurambar'da olduğu için gitmek istemedim. Dediğim gibi evime yakın olması önemli benim için.
Özel hastanelere gidebiliyorum sadece o da belli başlı yerlerle anlaşma var Liv koru gibi.medicalparkı bilmiyorum adı ne doktorun arastıtayım

Back