- 28 Temmuz 2016
- 4.036
- 6.672
- 158
Ah ne güzel. Artık seninle mucizen.Ben uzun zamandır bu bebeği bekliyorum canım. O yüzden kendime kızdım bu kadar bekledin Rabbin verdi çok şükür niye hamile gibi hissetmiyorsun diye. Sonra bakıyorum da evden dışarı çıkmıyor kocamdan başka birini görmüyorum. Hamileliğimle ilgili burdaki kızlardan başka kimseyle konuşmuyorum. Gerçek hayatta böyle şeyleri yapmayınca insan unutuyor tabi karantin bitsin inşallah annemlerle görüşiyim belki onun heyecanı bana geçer
Evdeyim canım çalışmıyorum. Çok şükür geçmiş. Şimdiki senin dönemin sefa ayları mı inşallah sağlıkla bitirsem şu ilk trimesteri gerisi kolay gibi geliyor bana. Gerçi yaşayan daha iyi biliyor
Hem ilk dönemler hem şu karantina insanı daha da çıkmaza itiyor haklısın. Bende çalışıyorum ama hamile olduğum için 2 aydır izinliyim. Ara ara ağlama krizleri gelmiyor desem yalan.
Hamilelik acayip bir şey gerçekten. İçeride çok fazla olay oluyor ve vücudun ona ayak uydurmaya çalışıyor. O yüzden hissedilen her kötü duygu da normal geliyor şimdi bana.
En azından geçeceğini biliyorsun :)
Evet balayı kısmına geçtim ve bu ayları daha çok sevdim. Sende bir an önce zorlu süreci atlatırsın Umarım