2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bu hafta kontrole giden var mi ?şöyle yeni güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşaAllah
Aminnn ınsallah canım ...perşembe günü benim kontrolüm ..yarında sağlık ocağında kan ve idrar tahlilleri yaptiricam.hamilelikten önce demir eksikliğim vard i ilaç kullanıyorum.umarim dolmuştur depolar

Aminnn ınsallah canım ...perşembe günü benim kontrolüm ..yarında sağlık ocağında kan ve idrar tahlilleri yaptiricam.hamilelikten önce demir eksikliğim vard i ilaç kullanıyorum.umarim dolmuştur depolar
Ben de salı günü sağlık ocağına gidip kan vericem insallah

Benim üçüncü kontrolüm önümüzdeki hafta olacak inşaallah
Hayırlı güzel haberler alın inşaAllah

ben ne pismişim kabakulak su cicegi ikisinide yasadim o da yetmedi yuzum komple mantar oldu yuzumde igne ucu kadar temiz yer yoktu hep sulu yara olmustu alt tarafi insaattaki warillerdeki sularla oynuyoduk
Alt tarafı evet ya haklısın. Bu kadar dikkat etmene rağmen herşey seni bulmuş talihsizlik işte canııımmm

Gerçekten bununla ilgisi olabilir mi iki gündür benim de ağrım var ve tesadüfen adet dönemime den gelen günler
Olabilir tabi. Bazı kadınlarda hatta o dönemlerde lekelenmeler bile görülürmüş.

Evet canim biliyorum
E biliyorsan sorun yok. Önce amigurumi terimlerini öğreniceksin, sık iğne arttırma eksiltme, birleştirme falan. YouTube da yazınca çıkıyor bunlar bende ordan öğrendim. Sonra istediğin bebek şemasını bu terimler sayesinde bulup örüyorsun. Bi kaç örnek bırakırım sabah buraya.

Annemin en en en yakın arkadaşı, kankisi Bakülü. Benim de teyzem oluyor tabiii. Hatta bazı yiyeceklerinize bayılıyorummmmm.
Yaaa hangileri diye sorcaktıım vazgeçtimm şimdi aşerme durumu olmasın çok sevindim ya. Nasıl tanışmışlar ki acaba? Annem ya da sen hiç gelmediniz mi buralara?

Haberci ruya olmasin canım nasil hissettirdi. Alip yedinmi
Alıp yiyemedim canım henüz olmamışlar beklemedeyim ben de. Garip bi rüyaydı. Ağaçtan yeşil yeşil toplayıp içini açıp kabuklarını soyuyordum. Aynı gece annem de ağaçtan elma topladığını görmüş
Anneme dedim ağacı gözlemle olur olmaz bana yolla diye bekliyorum canım

Benim evim hem mustakil hem bahceli hem kedili ben cekemiyorum supurgeyi esim cekiyor cok belimi ağrıtıyor toz alma olaylarini yapiyorum annem yakin en azindab yemek yapma derdin olmuyor
Annesi yakın olanlar çok şanslıııı ben neredeyse 2 buçuk ay oldu annemi babamı görmeyeli. O kadar özledim ki. Kahrolası virüs kahrolası karantina

5 mutfak burdan psikolojim bozuldu , hic sevmem mutfak islerini
Bide beni düşün canım. Yaz gelsin hep dışardakini kullancam evin mutfağı da temiz kalıyor böylece. Koku sorunu da olmuyor.
Ben de banyo temizlemekten nefret ederim o kadar banyo var hepsini de kullanıyorlar eskiden eldivenle falan yapıyordum bi şekil. Şimdi en ufak bi kirlilik gördüğümde midem kalkıyor yapamıyorum. Allah yardımcımız olsun yaa

Şu karantin durumunda iyi tabi müstakil ev, çıkıp bahçende hava alabiliyorsun. Ama çok zor çoookk

Ne guzel gelenekleri yasatmak gerek. hidirellez geliyor
Evet ya evlenmeden önce yapardık hepsini. Şimdi bayramların bile tadı yok. Novruzun en basit geleneği kapılara şapka(bere) falan bırakıp saklanmak. Ev sahibi kabuklu ceviz fındık boyanmış yumurta ya da pişirdiği poğaçadan falan dolduruyor şapkalara, geri bırakıyor kapıya. Eskiden başka mahallelerden çocuklar gelirdi sırf bu gelenek için. Şimdi kapı komşumuz bile yapmadı. Hiçbir şeyin tadı kalmıyor artık. Klişe de olsa nerde eski bayramlar

Yaaa hangileri diye sorcaktıım vazgeçtimm şimdi aşerme durumu olmasın çok sevindim ya. Nasıl tanışmışlar ki acaba? Annem ya da sen hiç gelmediniz mi buralara?

Teyzem 25 yaşında falan İstanbula gelmiş çalışmak için. Gelince de amcamla (babamın çocukluk arkadaşı ) tanışıp evlenmiş. E haliyle eşler arkadaş olunca da hanımlar da arkadaş olmuş 30 senedir falan dostlar çok sıkı. Ben hiç gitmedim ama çok kişi tanırım çok misafir ağırladım. Çok çok severim.

Ben uzun zamandır bu bebeği bekliyorum canım. O yüzden kendime kızdım bu kadar bekledin Rabbin verdi çok şükür niye hamile gibi hissetmiyorsun diye. Sonra bakıyorum da evden dışarı çıkmıyor kocamdan başka birini görmüyorum. Hamileliğimle ilgili burdaki kızlardan başka kimseyle konuşmuyorum. Gerçek hayatta böyle şeyleri yapmayınca insan unutuyor tabi karantin bitsin inşallah annemlerle görüşiyim belki onun heyecanı bana geçer
Evdeyim canım çalışmıyorum. Çok şükür geçmiş. Şimdiki senin dönemin sefa ayları mı inşallah sağlıkla bitirsem şu ilk trimesteri gerisi kolay gibi geliyor bana. Gerçi yaşayan daha iyi biliyor

Yaaa ne güzel şimdi o teyzen Türkiyede yaşıyordur dimi? Ben evlenmeden önce babam getirdi bizi İstanbula. Ailecek. Rüya gibi tatildi. Sadece babamın beli rahatsızlandı çok tadını çıkaramadan geri döndük. Sonra bide balayında Kıbrıs a gittik kocamla. O da çok güzeldi. Daha da gelmedim Türkiyeye sonra. Ama kocam evlenmeden önce senede bi kaç kez gidermiş ailecek gezmeyi seven bir aile.
Canımcım inşallah nasip olur gelirsin bi gün. Minnoşun büyüsün gezdirmeye getirirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…