Bişeyin üstüne mi işeyip?bende biseyin ustune iseyop cinsiyet bulcaktim ama neyin ustune isicemi unuttum
Larbonarmi yoksa mor lahanami cnmbende biseyin ustune iseyop cinsiyet bulcaktim ama neyin ustune isicemi unuttum
Hapşırırken arada oluyor benimde her zaman değilde bazenKizlar gulerken oksuruken hapsururken kasiklarinda gerginlik hissediyomusunuz ben ayni zamanda cift tarafli kasik ameliyatliyim oralarmi sizliyo anlamadim .
Bende alerjik rinit var, özellikle bahar donemlerinde hapşırma vs yoğun oluyor. Alerji için ilacım var ama gebelikte kullanımı sakincaliymis onu kullanamıyorum. Yani her hapsirdigimda kasıklarımda batma oluyor benim de.Kizlar gulerken oksuruken hapsururken kasiklarinda gerginlik hissediyomusunuz ben ayni zamanda cift tarafli kasik ameliyatliyim oralarmi sizliyo anlamadim .
Anladim canim daha once böyle hissemiyodum bi soruyum dedimCanım bende mevsimsel astım var. Sürekli öksürüyorum kuru kuru...Özellikle akşamları. Ama bir gerginlik olmuyor karnimda. Belki özel ameliyat durumundan dolayıdır.
Ben özellikle açken daha çok midemin bulandigini hissediyorum.kızlar, mide bulantısı yaşayanlar, ben özellikle su ve sıvı şeyler tükettiğimde çıkarıyorum. e böyle olunca vücut sıvısız kalmaz mı? çünkü otomatikman su içmek istemiyorum çıkarırım diye. sizin nasıl?
20 haftadan sonra anca duyuyormus su internette olmasa nerden gidericez biz bu merak duygusunu bugun biraz doktor arastirdim daha onceden smir icin gittigim ve annemide goturdugum bir doktor var bakalim bidahakine ona giderim diyorum cok ilgili ve guler yuzlu bir doktordu4 aylikken gittigimde o degisik cihaz zor duyuyodu bebemin kalbini
Hapşırırken arada oluyor benimde her zaman değilde bazen
Anladim kizlar normal o zaman bir de rahim genisliyo diyolar ondan da oluyodur heralde . Son iki gundurde sanki hic bisey yememis gibi hissediyorum habire diyorumBende alerjik rinit var, özellikle bahar donemlerinde hapşırma vs yoğun oluyor. Alerji için ilacım var ama gebelikte kullanımı sakincaliymis onu kullanamıyorum. Yani her hapsirdigimda kasıklarımda batma oluyor benim de.
Yarin saglik ocagina gidicem tahliler icin bakalim orda ebeye sorucam ama bana kalirsa o sebepten kaynaklaniyor yada rahim buyuyor yikari dogru ondanda olabilirGerçekten bununla ilgisi olabilir mi iki gündür benim de ağrım var ve tesadüfen adet dönemime den gelen günler
Ya bu sürekli açlık hissi bende de olmaya başladı. Karnım sık açıkıyor, acıkınca midem bulanıyor... Kısır döngüye giriyorumAnladim kizlar normal o zaman bir de rahim genisliyo diyolar ondan da oluyodur heralde . Son iki gundurde sanki hic bisey yememis gibi hissediyorum habire diyorum
Bende tam tersi acken cok rahatim yemek yiyince hatta mutfaga girince bir ogurme basliyo geri kaciyorumYa bu sürekli açlık hissi bende de olmaya başladı. Karnım sık açıkıyor, acıkınca midem bulanıyor... Kısır döngüye giriyorum
İnşaallahBende tam tersi acken cok rahatim yemek yiyince hatta mutfaga girince bir ogurme basliyo geri kaciyorumoruc ayi esimde oruclu iki gundur ogure ogure yemek yapiyorum normalde olsa git yap derdimde simdi diyemiyorum bu ayi cabuk atlatsakta su bulantilar bi duzene girse
aynı yastaysanız ve ıkınızınde dogum gunu gecmişsse kız yazmıssın bizde aynı yastayız ıkımızınde dogum gunu gectıÇözebildiysen helal sanabana diğeri daha kolay geldi hesaplama işi zor. Anatomiden falan bahsetti. Benim kayınpederin maşallah bilmediği bir sanat bilim dalı yok. Anlattı bennde bön bön baktım iğneyi uygulamalı yaptı ondan şak diye çözdüm ben pratikte iyiyim
Benim henuz midem bulanmiyo yanma var surekli wc ihtiyaci gaz halsizlik ara sirs nefes darligim oluyo insallah degerim artmistir yarin kesemi gorururmYa bu sürekli açlık hissi bende de olmaya başladı. Karnım sık açıkıyor, acıkınca midem bulanıyor... Kısır döngüye giriyorum
Bu bende de var çok acıkıyorum acıkınca da midem bulanıyor. Yemek yiyorum biraz geçiyor bu sefer yemekten bulanıyor. Sonra gene acıkıyorumYa bu sürekli açlık hissi bende de olmaya başladı. Karnım sık açıkıyor, acıkınca midem bulanıyor... Kısır döngüye giriyorum
Evinde tadilat olduğunu soylemisti, pek giremiyormus buraya.kızlarseniseviyorum- nerede? bilginiz var. mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?