2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben bi tek su çiçeği oldum diğerlerini olmadım. İnşallah bu dönemde olmayız

Bunlar olmasa zaman nası geçecek ama dimi yapalım ki bide bakalım cinsiyet öğrenmek için gidiyoruz doktora

Simdi endiselerimiz farkli doguncada daha farkli olucak yani anneysen endisen hic bitmiycek ben asiri panik ve endiseli biri olarak bazen kendimden korkuyorum
Bende öyleyim yapımda öyle normalde de. Bird e ilkinde düşük yaşayınca bunda daha pimpiriklicoldum çok yanlış biliyorum ama enfel olamıyorum. Dediğin gibi doğduktan sonra da başka endişelerimiz olacak hep olacak yani

Cümlemizden canım ❤
Gece yatağımdan kalktım gözlerim kapalı oturmuş yemek yiyorum. Kocam geldi napıyorsun diye. Seninki bana yemek yediriyor dedim.
yaaa ben gece 3 te uyandim acliktan bulantim war ama yemedim kilo alcam diye sabaha kadar gram uyuyamadim sabah kusmalar halsizlik basladi ise geberik halde gittim ne wardi 1 tabak biseler yieydim

denicemmm

Burda paylas emin ol digerlerine gore daha gercekci oluyo abartmiyorum annem kime yaptiysa tuttu hatta birinin erkek istiyolardi iki kizi vardi ucuncude kiz demislerdi annem onu yapti erkek gorundu gercekten bir ay sonrami ne daha detayli bakildiginda erkek oldugunu cikti hediyeyle filan gelmisti kadin

way beeee yarin ilk isim kahwe cekirdegi bulmak olcak mutlaka paylasirim canim

Ben bi tek su çiçeği oldum diğerlerini olmadım. İnşallah bu dönemde olmayız
ben ne pismişim kabakulak su cicegi ikisinide yasadim o da yetmedi yuzum komple mantar oldu yuzumde igne ucu kadar temiz yer yoktu hep sulu yara olmustu alt tarafi insaattaki warillerdeki sularla oynuyoduk

Yaaaa ben de diyorum iyiydim ne bu ağrılar diyeee benim de adet dönemimmiş yaa. İyi dedin bende anlam veremiyordum.
Gerçekten bununla ilgisi olabilir mi iki gündür benim de ağrım var ve tesadüfen adet dönemime den gelen günler

Kizlar gulerken oksuruken hapsururken kasiklarinda gerginlik hissediyomusunuz ben ayni zamanda cift tarafli kasik ameliyatliyim oralarmi sizliyo anlamadim .

yaaa ben gece 3 te uyandim acliktan bulantim war ama yemedim kilo alcam diye sabaha kadar gram uyuyamadim sabah kusmalar halsizlik basladi ise geberik halde gittim ne wardi 1 tabak biseler yieydim
Kız boşver be zaten alcaz kiloyu. Minnoşları hayırlısıyla bi doğuralım da başlarız spora böyle acı çekmektense ben yiyorum gece kaçta olursa. Eskiden 10dan sonra bi lokma koymazdım ağzıma

Kizlar gulerken oksuruken hapsururken kasiklarinda gerginlik hissediyomusunuz ben ayni zamanda cift tarafli kasik ameliyatliyim oralarmi sizliyo anlamadim .
Canım bende mevsimsel astım var. Sürekli öksürüyorum kuru kuru...Özellikle akşamları. Ama bir gerginlik olmuyor karnimda. Belki özel ameliyat durumundan dolayıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…