AnlayamassınıssssBen bu olayi anlamadim yatip uyuyayim yarin bidaha deniycem belki anlarim
Ben bi tek su çiçeği oldum diğerlerini olmadım. İnşallah bu dönemde olmayızÇarşamba günü kontrolden sonra hastanede kan verdim. Onun sonuçları çıkmış bugün internetten baktım.
Anti rubella igm Negatif
Anti toxoplazma IgM. Negatif
Anti CmV IgM. Negatif
Ben çocukken hiç bulaşıcı hastalık geçirmedim. Kızamık, kabakulak, su çiçeği vs hiç bu hastalıklar bana bulasmadi -ki kardeşim hepsini geçirdiği halde. Dolayısıyla benim bu hastalıklara karşı bağışıklığım yok.
Bunlar olmasa zaman nası geçecek ama dimiEskiden yüzükle yaparlardı.ben hatırlıyorum görmüştüm bir yerlerde ve çok gülmüştüm.tamamen tesadüf çıkan o sonuçlar. ama işin eğlenceli kısmı işte. Takvimlere bakmak bunları yapmak falan...
Bende öyleyim yapımda öyle normalde de. Bird e ilkinde düşük yaşayınca bunda daha pimpiriklicoldum çok yanlış biliyorum ama enfel olamıyorum. Dediğin gibi doğduktan sonra da başka endişelerimiz olacak hep olacak yaniSimdi endiselerimiz farkli doguncada daha farkli olucak yani anneysen endisen hic bitmiycek ben asiri panik ve endiseli biri olarak bazen kendimden korkuyorum
yaaa ben gece 3 te uyandim acliktan bulantim war ama yemedim kilo alcam diye sabaha kadar gram uyuyamadim sabah kusmalar halsizlik basladi ise geberik halde gittim ne wardi 1 tabak biseler yieydimCümlemizden canım ❤
Gece yatağımdan kalktım gözlerim kapalı oturmuş yemek yiyorum. Kocam geldi napıyorsun diye. Seninki bana yemek yediriyor dedim.
denicemmmKizlar evde kahve cekirdeginiz varsa denemek isteyen deneyebilir. Annemler eskiden oyle ogrenirmis ve sonrasinda kime yaptiysa tuttu tabi hasa Allahin isine karisilmaz ama eglenceli oluyo yakin cevremizde tuttu ablamlarda komsularda ultrosuna girmeden annemin yanina gelen cok insan taniyorum. Gereken sadece bir adet kahve cekirdegi. Abdestli olup 3 kulfu bir elham okuyarak teninize degecek yani gogus arasindan gececek sekilde asagi birakmaniz tabi yaparken sutyensiz olup bol bisey giyinmeniz gerekiyo takilmayip asagi dusmesini saglayin ayrik tarafi kiz duz tarafi erkek denir. Benim direk hamile oldugumda aklima geldi ama evimizde yok annemde mutlaka oluyo yapacagim .
bende biseyin ustune iseyop cinsiyet bulcaktim ama neyin ustune isicemi unuttumAnlayamassınıssssyorma kendini boşuna. Diğerini dene
allah seni napmasin yaaa olayi anlamadim bu kiz neyi cikariyo diye dusunuyorum yaaKız çıkıyor :) eğer doğru yaptıysam
Burda paylas emin ol digerlerine gore daha gercekci oluyo abartmiyorum annem kime yaptiysa tuttu hatta birinin erkek istiyolardi iki kizi vardi ucuncude kiz demislerdi annem onu yapti erkek gorundu gercekten bir ay sonrami ne daha detayli bakildiginda erkek oldugunu cikti hediyeyle filan gelmisti kadindenicemmm
Onceki hamileliginde hatirlayan varmi saglik ocaklarida kalp atisini dinliyordu dopler miydi cihazin adi kac haftadan sonra kontrollerde dinliyolarsi hatirlayamiyorum
way beeee yarin ilk isim kahwe cekirdegi bulmak olcak mutlaka paylasirim canimBurda paylas emin ol digerlerine gore daha gercekci oluyo abartmiyorum annem kime yaptiysa tuttu hatta birinin erkek istiyolardi iki kizi vardi ucuncude kiz demislerdi annem onu yapti erkek gorundu gercekten bir ay sonrami ne daha detayli bakildiginda erkek oldugunu cikti hediyeyle filan gelmisti kadin
ben ne pismişimBen bi tek su çiçeği oldum diğerlerini olmadım. İnşallah bu dönemde olmayız
Bilmiyorum annemin elimi ugurlu geliyo ama dedigim gibi bende yarinki durumuma gore kesinlesip direk yaptircam cok merak ediyorumway beeee yarin ilk isim kahwe cekirdegi bulmak olcak mutlaka paylasirim canim
Gerçekten bununla ilgisi olabilir mi iki gündür benim de ağrım var ve tesadüfen adet dönemime den gelen günlerYaaaa ben de diyorum iyiydim ne bu ağrılar diyeee benim de adet dönemimmiş yaa. İyi dedin bende anlam veremiyordum.
bende bugün kız çocuk doğuruyordum resmen doğumu yaşadım nasılda tatlıydı
Canim bende bgun gordum hayir olsun amlaminda erkek cocuk diyodu erkek kız farketmez saglikla gelsinler
Kız boşver be zaten alcaz kiloyu. Minnoşları hayırlısıyla bi doğuralım da başlarız sporayaaa ben gece 3 te uyandim acliktan bulantim war ama yemedim kilo alcam diye sabaha kadar gram uyuyamadim sabah kusmalar halsizlik basladi ise geberik halde gittim ne wardi 1 tabak biseler yieydim
Evet canim biliyorumEvet tatlım yapıyorum. Örgü biliyormusun? Tığ örgüsü
Canım bende mevsimsel astım var. Sürekli öksürüyorum kuru kuru...Özellikle akşamları. Ama bir gerginlik olmuyor karnimda. Belki özel ameliyat durumundan dolayıdır.Kizlar gulerken oksuruken hapsururken kasiklarinda gerginlik hissediyomusunuz ben ayni zamanda cift tarafli kasik ameliyatliyim oralarmi sizliyo anlamadim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?