Çok şükür canım. Geçmiş olsun. Ben de sabah ağrıdığımda uyuyım uyanıyım geçer düşüncesile uyudum. Çok şükür azaldı epey, ama tam geçmedi. Gece yatınca da vardı hafiften. Ama bugün çok şükür bel ağrısı dışında ağrım yok. Evet işleri dinlenerek yapmak lazım. Bende yemek pişiriyordum artık 1saat olcak ayaktayım arada 5-10dklık oturdum. Yine de belim koptu sanki geldim yattım hemen. Böyle durumda evde yardım edecek birinin olması şart. İlk talihsiz gebeliğimde annem sağolsun gelip işlerimi görüyordu yakındık kirada kalıyorduk. Şimdi hem taşındık aramızda 1buçuk,2 saat var. Hemde şu karantinden dolayı kimse gelemiyor yardıma. Ev pis ve canım çok sıkılıyor. Eşim sağolsun arada süpürge açıp alıyor halı üstündeki şeyleri. Ama yine de fena. Karantin bitsin inşallah yardımcı çağırıcamBende dün akşam epeyce ayakta durdum. Eşim arkadaşlarıyla görüntülü konuşuyordu. Dedim bende mutfağı toplayayım. İpin ucunu kaçırdım sanırım, 1 saati geçmiştir ayakta kalma sürem, sonra kasık ağrım başladı. Uykuya dalarken daha ağrıyordu. Sabah uyandım geçmişti çok şükür.
Aynen oyle canim sansliysan iyisi denk geliyor bakalim iyi birini bulursam degistirebilirim
Çok şükür canım. Geçmiş olsun. Ben de sabah ağrıdığımda uyuyım uyanıyım geçer düşüncesile uyudum. Çok şükür azaldı epey, ama tam geçmedi. Gece yatınca da vardı hafiften. Ama bugün çok şükür bel ağrısı dışında ağrım yok. Evet işleri dinlenerek yapmak lazım. Bende yemek pişiriyordum artık 1saat olcak ayaktayım arada 5-10dklık oturdum. Yine de belim koptu sanki geldim yattım hemen. Böyle durumda evde yardım edecek birinin olması şart. İlk talihsiz gebeliğimde annem sağolsun gelip işlerimi görüyordu yakındık kirada kalıyorduk. Şimdi hem taşındık aramızda 1buçuk,2 saat var. Hemde şu karantinden dolayı kimse gelemiyor yardıma. Ev pis ve canım çok sıkılıyor. Eşim sağolsun arada süpürge açıp alıyor halı üstündeki şeyleri. Ama yine de fena. Karantin bitsin inşallah yardımcı çağırıcam
İyiki sen gördüğünğ bulabilmişsin. Benim gördüğüm henüz çıkmadı. Söyleyebilirim herhalde hemen hemen herkesin evinde vardır. Ceviz gördüm ağaçta. Ama böyle taze ceviz. Kabukları soyuluyor ya içi bembeyaz kalıyor o cevizden. Babamların bahçesinde var ağacı annemi aradım henüz çıkmaz ki o dedi.çıkınca hemen yollarım dedi. Bende bekliyorum. Henüz olmamış.kizlar naber nasilsiniz. dun aksam ruyamda bir meyve gordum soylemeyeym simdi size. sabah uyandim dedm ondan istiyorum. baktim evde yokmus. komsudan istedim yedim. bu simdi asermemiydi. asermek nasil bi his ay her aklima dusen acaba aseriyorum mu diye dusunduruyo
O zaman erkektirTüm testler erkegi gösteriyor bakalım ne olacak
4yılda bir değişiyorsa sizin 2yıl var taze kan için 32de olacak taze
Peki ikisi de taze değilse
Seni aksam bu temiz kan konusunu ogrenip gelmis olarak bekliyoruz iki temiz olursa ne olur iki kirli olursa ne olur iyice ogren yoksa biz burda corba olmus olarak hesapliycaz
Tam olarak ogrensene kuzum paylasirsa bizimle bisi ogrenmis oluruz
Benim eşimin doğum günü 29 marttı benimde Temmuz ama 25 martta hamile olduğumu anladım ikimizinde taze değilmiş kız mi oluyor
o duyguyu biliyorum, ikinci gebeliğimde öyle olmuştum, oğlum 2 yaşındaydı psikolojim bozulmuştu ona ihanet gibi bile hissediyordum. uykularım kaçmıştı resmenBir de plansız bir gebelik olunca insan iyice panik oluyor ne yapacağımı bilmiyorum zaten.öğrendiğim günden beri o kadar şey değişti ki hayatımda.uyum sağlamaya çalışıyorum bu duruma psikolojik anlamda cok sarsıyor beni bu hormon denen naneler
Benimde kahverengi akıntım oldu baya sonra geçtiKızlar merhaba bende dün doktora gittim 6+3 üm sadece kese görünüyor birde içinde yuvarlak beyaz bişey görünüyor bi oluşum var gibi dedi ve dün kahverengi akıntım başladı böyle olan oldumu korkuyorum kan tahlilide istemedi henüz folbiol kullanıyorum folik asit olarakta
Bende şimdi aynısını yazdım sürekli midem kazınıyor benimde yemediğimde mideme bulantı geliyor benim glike hemoglobin 4.20 cıkmıs acaba bunlamı alakalıKızlar benim karnım çok çabuk açıkıyor ya,resmen karnım gurulduyor. Çok yemek istemiyorum kilo almayayım diye ama sanki saatlerdir aç gibi hissediyorum ne olacak böyle.
Oruçtan önce bende öyleydim karnım yemek yememe rağmen gurulduyordu ve içim geçiyordu resmenKızlar benim karnım çok çabuk açıkıyor ya,resmen karnım gurulduyor. Çok yemek istemiyorum kilo almayayım diye ama sanki saatlerdir aç gibi hissediyorum ne olacak böyle.
Saol canım biraz rahatladım senin yazdıklarını okuyunca.hic doktora gitmedim virüsten dolayı şimdi bir korku kapladı acaba dış gebelik mi diye yarın giricem sonucuBenim kirmiziya yakindi canim korkma ama ihmal etme git 6 haftaya kadar yumurta progestoronn hormonun salhiliyormus 7 haftada plesanta bu hormonu devir alip lendi salgiliyormus bu donemdede ara ara lekelenme ve kanama oluyormus bende korkarak gittim ertesi gun sorun yok dedi progestan verdi 100 mg gunde uc tane agiz yoluyla ertesi gun bakti kanama alani var ama kesede sorun yok her ihtimale karsi kullan yinede dedi cuma gittigimde kalp atisini duydum hala ara ara lekelenmem var dedim kac gunluk ilacin var dedi 4 gunluk dedim onuda bitirince birak ilaci dedi korkulacak bisey olsa devam ettirirdi ama bugun benimde vardi lekelenmem ama artik endiselenmiyorum
Inşallah canım korkuyorumBu haftalarda normal diye biliyorum progesteron fitil varsa vajinal Alabilirsiniz keser hemen
Hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim guzel haberlerle gelirsin insallah yat dinlen ayaklarini yukari kaldir bisey yapma stresede sokma kendini ve bebegini iyi dusun iyi olsun ben oyle yaptimSaol canım biraz rahatladım senin yazdıklarını okuyunca.hic doktora gitmedim virüsten dolayı şimdi bir korku kapladı acaba dış gebelik mi diye yarın giricem sonucu
Nereye gidiyorsun canım doktoraBen varım cnm ❤
Sizin kedi var ama bizde bahçeli ev ve 3katlı. Hiç sevmem büyük evleri. Kocamın ailesinden kalma. Neyseki 2.katı kullanmıyoruz orda misafir odaları var. Temiz kalıyor kullanılmadığı için. Ama 1.kat ve 3.kat çok kirleniyor. 2mutfak 2salon 2yatak odası 2-3 banyo tuvalet. Benim halimi sen düşün. Nereye giriyorum kirli. Artık psikolojim bozuldu ya. Normal küçük apartman evleri olsa kendim toplarım bi şekil. Ama aşağıdan 3e kalkıp ordan inmek bile bana zorken evi toplamayı düşünemiyorum bile. Yardımcı vardı karantina yüzünden gelemiyor. Aynen ya bitip gitse şu hastalık. Bıkhtıkh yaa bıkhtıkhBende bugün fayanslara baktım durdum. Pis geliyor gözüme. Kendim yapamam. Dedim ortalık düzelsin de yardımcı çağırırım camdır fayanstır sildiririm. Hadi süpürge açıyorum eşim de tozu falan alıyor ama uzun boylu işlere ne eşim ne de ben kalkışamam. Bi de bizim evde kedi var sizinkilerden daha çok kirleniyor
Benim annem de kayınvalidem de yakında ama hem koronadan ötürü gelim gidip yapmıyoruz hemde yapsakta kıyamam ikisine de mecbur yardımcı alınacak. Allahım bir an önce bitse şu hastalık.
Sizin kedi var ama bizde bahçeli ev ve 3katlı. Hiç sevmem büyük evleri. Kocamın ailesinden kalma. Neyseki 2.katı kullanmıyoruz orda misafir odaları var. Temiz kalıyor kullanılmadığı için. Ama 1.kat ve 3.kat çok kirleniyor. 2mutfak 2salon 2yatak odası 2-3 banyo tuvalet. Benim halimi sen düşün. Nereye giriyorum kirli. Artık psikolojim bozuldu ya. Normal küçük apartman evleri olsa kendim toplarım bi şekil. Ama aşağıdan 3e kalkıp ordan inmek bile bana zorken evi toplamayı düşünemiyorum bile. Yardımcı vardı karantina yüzünden gelemiyor. Aynen ya bitip gitse şu hastalık. Bıkhtıkh yaa bıkhtıkh
Benim insülin direncim var zaten ama normalde saatlerce aç kalsam da bir sıkıntım olmazdı çok rahat oruç tutardım..Bende şimdi aynısını yazdım sürekli midem kazınıyor benimde yemediğimde mideme bulantı geliyor benim glike hemoglobin 4.20 cıkmıs acaba bunlamı alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?