- 3 Mart 2020
- 106
- 137
- 18
6+0 şuan canım benim de kalp atışını ne zaman duydunTabiiki mucizee.. Rabbim mucizelerimizi kucağımıza almayı nasip etsinben de tek olmadığıma sevindim şu an. İnsanlara da umut olalım. Rabbim isteyen herkese versin inşallah ben tutmayınca yıkıldım artık tüp bebek olmadıysa bi daha hamile kalamam dedimdi. Rabbim büyük çok şükür hasretimiz bitti benim şu an 7+4 canım senin?
Kızlar merhaba biraz önce kahverengi bir lekenmem oldu doktordan yarın için randevu aldim kahverengi lekelenmesi olan oldumu
Amin canımAmin canım umut oldun n
Çok sevindim senin adına canım darısı inşallah bana insan umutsuz oluyor hani tüp bile tutmadıysa normal olmaz diye benim de eşimde problem varşkosel ameliyatı oldu çok önce sperm değeri 56 milyon toplam 26 milyon ml de morfoloji 3 ileri hızı azdı
Aynen canım bize de yasaklamadı...eğer ağrın kanaman vs yoksa normalde yaptığın şeyleri yapabilirsin dedi. Işte ilişki hafif sporMerhaba kızlar, doktorunuz cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz gibi şeyler söylüyor mu benim doktor her seferinde aynen devam edebilirsiniz diyor hiç yasaklamadı
Sağ salim kucağına al inşallah canım rabbim yeterki ol desin. İnşallah bana da ol demiştirAmin canımsenin eşinin yine yüksekmiş sayısı eşimin 14 milyon du ileri hızı azdı varikosel ameliyatı oldu 6 ay sonra ameliyattan başarısız tüp bebekten sonra kaldım kendiliğinden sayısı ayni ama hızı ilerlemiş galiba bizim
6.haftada keseyi 7. haftada kalp atisi cabimKizlar keseyi ve kalp atisini kacinca haftada görmustunuz ?
Arkadaşlar merhaba doğru yerde mi soruyorum bilmiyorum ama tavsiyelere ihtiyacım var.
Ankara içinde iyi bir kadın doğum uzmanına gitmek ve gebeliğim boyunca tek bir hekimde kalmak istiyorum.
O kadar kafam karıstıki cok arastırdım işin içinden çıkamadım.İyi bir doktor nasıl anlasılır? Şu an Liv Hastanesi'ne gidiyorum.5 haftalık gebesin demişti on gün sonra tekrar gel demişti.tabi bu arada kan testi istedi ben seni arayacagım sonuc için dedi.arayan soran olmadı.yogundur unutmuştur diye ben aradım baglanamadım bölüme bile.ve hevesim kırıldı değiştirmeli miyim acaba doktorumu
Sizlerde durum nasıl ilerledi
e nabızdan bhcg sonucuna kendin bakabilirsin.Arkadaşlar merhaba doğru yerde mi soruyorum bilmiyorum ama tavsiyelere ihtiyacım var.
Ankara içinde iyi bir kadın doğum uzmanına gitmek ve gebeliğim boyunca tek bir hekimde kalmak istiyorum.
O kadar kafam karıstıki cok arastırdım işin içinden çıkamadım.İyi bir doktor nasıl anlasılır? Şu an Liv Hastanesi'ne gidiyorum.5 haftalık gebesin demişti on gün sonra tekrar gel demişti.tabi bu arada kan testi istedi ben seni arayacagım sonuc için dedi.arayan soran olmadı.yogundur unutmuştur diye ben aradım baglanamadım bölüme bile.ve hevesim kırıldı değiştirmeli miyim acaba doktorumu
öncelikle hayırlı olsun saglıcakla alın kucagınıza doktor la iletişim cok önemli seni dinlemeli alel acele cvp vermemeli Ankara da olan ark dönüş yaprlar benim bilgim yok yalnız bulundugumuz durumda malum kötü 1-2 defa kontrole devam edip begenmezsen degiştrebilirsin ilk izlenimde ön yargı olabiliyorArkadaşlar merhaba doğru yerde mi soruyorum bilmiyorum ama tavsiyelere ihtiyacım var.
Bende istdeyim canim hangi hastane hangi doktor oo merak ettimMerhaba. İstanbuldayım ben.
Gitmek istediğim bir hastane vardı, orada kendimce iyi bir doktor araştırıp gittim. Giderken aklımda soru işaretleri vardı. Adam çok ilgilendi tsh hormonuma bakılacaktı, ona bile lab. A kadar bizle indi. Siz şimdi gidin dedi, sonucu mailleşelim dedi. Telefonu vermedi ama maile 5 dk içinde geri döndü epeyce mailleştik. Eğer mailleşelim deyip dönmeseydi yeni doktor arardım diye düşünüyorum. Doktora ulaşamamak kötü oluyor.
Bhcg istemedi keseyi gördük gerek yok dedi.hastnenin sitesinden sonucları online olarak kontrol ettim zaten fakat sorun bu değil ben kendim bakabilirim yorumlayabilirm bi yere kadar fakat bi iki değerim yüksek çıkmış bunun çaresine bakamam belki sıkıntılı bir durumum var doktorun ilgili bilgili olmasını istiyorume nabızdan bhcg sonucuna kendin bakabilirsin.
Daha önce düşük filan yaşamadıysan cinsel ilişkiyi yasaklamıyorlar.bana oğlumdada yasaktı bundada dr ara verelim dedi zaten verdik dedimMerhaba kızlar, doktorunuz cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz gibi şeyler söylüyor mu benim doktor her seferinde aynen devam edebilirsiniz diyor hiç yasaklamadı
Bende istdeyim canim hangi hastane hangi doktor oo merak ettim
Tesekkur ediyorum umarım hepimiz sorunsuz sıkıntısız atlatırız bu süreci umarım öyle bir doktorbulabilirim ben de.ankardaki arkadaslar görür inşallahKolan hastanesi canım. Berkey bey doktor. Çok ilgiliydi.
Bizde ara verdik bakalim nekadar sabredicezDaha önce düşük filan yaşamadıysan cinsel ilişkiyi yasaklamıyorlar.bana oğlumdada yasaktı bundada dr ara verelim dedi zaten verdik dedim
Nerdeki kolan canimKolan hastanesi canım. Berkey bey doktor. Çok ilgiliydi.
Bizde ara verdik bakalim nekadar sabredicez
Nerdeki kolan canim
Tesekkur ediyorum umarım hepimiz sorunsuz sıkıntısız atlatırız bu süreci umarım öyle bir doktorbulabilirim ben de.ankardaki arkadaslar görür inşallah
Ben hep bebeği sağ tarafımda hissederdim ama bi kaç gündür solda ağrılarım var o yüzden benim de kafam karıştı canımKagida bakip mi sag sol taraf oluyor buda bi muamma eger kagida bakiyorsa benim sol taraf gozukuyor ama bebek sag tarafimda kafam iyice karisti biri beni kurtarsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?