2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Transfer olduğum ay transferin 16.günü adet oldum. Döngü 30du. Transferden sonraki ilk ay 3gün gecikti 33 oldu döngü.
Anladım canım şuan 3 gün gecikti benim olabiliyor o zaman 10 gün geçerse test yaparım çünkü hiç belirti yok gögüs ağrısı vs

Transfer olduğum ay transferin 16.günü adet oldum. Döngü 30du. Transferden sonraki ilk ay 3gün gecikti 33 oldu döngü.
Ben 10.gün kanda negatif görünce ilaçları bıraktım 12.gün adet oldum. Normalde 28 güne bir adet olurum. Normal şartlarda olsam şuan adetin 4.günü olmalı daha olmadım kasık batması dışında hiçbir belirtim yok gögüs ağrım yok hassasiyet yok adet olurken belim ağrır bel ağrım var adet olurum büyük ihtimalle bir kaç güne

Yok canım bu tahmin değil. Bi şekilde hesaplayabiliyor kocamın kanı taze seninki değil dedi böyle bişey söledi anlamadım tabi. Sen de ara bakalım ne dicek sana
Kiz o kim oyle diyen merak ettim nereyi aradinda oyle dediler ne oluyor biri bisi soyleyip benide aydinlatsin

Dogumu bedavaya getirecekmis eniste uyanikmis

Düşmesi çok olur da yükselmesi evet bana da garip geldi. Yediklerinden olabilir mi canım dikkat et. Benim hiç yükselmez mesela hep düşer. Hatta hamileliğimi nöyle öğrendiydim. Büyük 9/8 küçük 5/4 gibi düştüydü ayakta duramadım gözüm karardı o an şüphelendim hamilelik olabilir diye. Sen yükselmesini doktoruna bi sor canım tekrarlanmasın inşallah çok şükür geçmiş iyisin şu anda.

Canim ben virusten dolayi hic kan vermedim bilmiyorum yani ama deger 1000 uzerinde olunca gozukuyor galiba kese
Anladim canim insallah degerim artmistirda gorunur 3 gun once 743 du doktor biraz tereddutlu konustu ama nasip

Anladım canım şuan 3 gün gecikti benim olabiliyor o zaman 10 gün geçerse test yaparım çünkü hiç belirti yok gögüs ağrısı vs
Canım insandan insana değişiyor. Benim döngü uzadığı için 31-32 oldu o yüzden 1hafta kadar bekledim. Sen o kadar beklemeye de bilirsin eğer günü gününe oluyorsan

Şuan iyiyim gece eşime çok sinirledim daha doğrusu hamilelikten galiba çok taktım galiba ondan fırladı tansiyon yoksa benimde hep düşüktür.bugün takip edicem yükselirse dr.la konuşurum

Canım insandan insana değişiyor. Benim döngü uzadığı için 31-32 oldu o yüzden 1hafta kadar bekledim. Sen o kadar beklemeye de bilirsin eğer günü gününe oluyorsan
Normalde günü gününe olurum canım ama gebelik belirtisi yok o yüzden iki hafta beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…