canm ictigim an kesiyor. ama ben dr gunde 2 dedi. ben Yarim iciyorum vicdan azabi cdkiyorm. tekraf kusmaya baslaynca bi yarim daha iciyorumPeki bulantın geçtimi canım.yoksa bulanıyor ama kusmuyormusun.
Ben kussamda ilac icmem canim bugun doktora dedim iki gundur kusmada basladi diyr iyi iyi bu saglikli gebelik olduguna isaret dedi motive oldum sanki ben kizimdada 8 kilo vermistim ictigim su bile durmuyodu yinede ilac icmemistimbuarada arkadaslar bu sabah uyandm ve midem bulanmadi ilacta icmemistm. bi an yuregime bi yumru oturdu bebegm iyimi diye. sonra aradan 2 saat gecti ki tekdad kusmaya basladm resmen sukrettm
hadi ya oylemi diyor dr ya ben de icmemek icin dayanmaya calisiyorm ama gunde yarim kadar iciyorm yoksa kaburgalarm agrimaya basliyor. dun gece uyumadm agridanBen kussamda ilac icmem canim bugun doktora dedim iki gundur kusmada basladi diyr iyi iyi bu saglikli gebelik olduguna isaret dedi motive oldum sanki ben kizimdada 8 kilo vermistim ictigim su bile durmuyodu yinede ilac icmemistim
Haftasıyla uyumlu olmasa direkt söylerdi, ya da elinde ultrason kağıdı yok mu onda yazıyor çünkü ölçüm haftası ve reel haftaInsandan insana degisiyor canim hamilelikten hamilelige bile fark var benim aklim haftasiyla uyumlumu orda kaldi nasil sormadim ben doktora yaa son adet tarihimi sordu bakarken sonrada bisey demedi demekki haftasiyla uyumlu ki bisey demedi tahlileri yaptirayim onlari yollayinca araya sıkıstırıp sorayim diyorum
Ben vajinal yoldan kullanıyorum günde iki kez, lekelenme devam ederse bana iğneyi yaptır diyerek yedek bir iğne vermişti, sana bu şekilde bir acil durum tavsiyesi vermemiş miydi canım?Kızlar benim lekelenmem devam ediyor az azdoktor bana progestanı gece yatarken ic dedi ama yemekten sonra içsem mi? Bir an önce içmek istiyorum endiseleniyorum.siz ne zamanlar iciyorsunuz
Yok oyle bosey demedi. Ben daha ilacı hic icmedim. Leke bugün oldu sahurda. Bir de simdi oldu iste. Geceyi bekle dedi ilac içinBen vajinal yoldan kullanıyorum günde iki kez, lekelenme devam ederse bana iğneyi yaptır diyerek yedek bir iğne vermişti, sana bu şekilde bir acil durum tavsiyesi vermemiş miydi canım?
Yanlış bir tabir olmuş kusma herşeyin yolunda gittiğini göstermiyor, o zaman kusmayan benim gibi midesi bulanmayan azınlık hep bir tedirginlikle mi yaşayacak hamileliğini. Üstelik gayet de sağlıklı izlendi ultrasonda. Bence doktorunuzun söylemi yanlış olmuş benimki de bulanmamasına herkesin hamileliği aynı geçmez o bünye ile alakalı bulantı biraz da psikolojik olarak endişe yaşayanlarda çok sık görüldüğünü belirtti. Hangi doktora inanacağız?Ben kussamda ilac icmem canim bugun doktora dedim iki gundur kusmada basladi diyr iyi iyi bu saglikli gebelik olduguna isaret dedi motive oldum sanki ben kizimdada 8 kilo vermistim ictigim su bile durmuyodu yinede ilac icmemistim
Canim hiç merak etme. Hiç kusmadım bulantım bile yok sıkıntı da yok :))) bir anda bulantın geçebilirbuarada arkadaslar bu sabah uyandm ve midem bulanmadi ilacta icmemistm. bi an yuregime bi yumru oturdu bebegm iyimi diye. sonra aradan 2 saat gecti ki tekdad kusmaya basladm resmen sukrettm
Kızlar benim lekelenmem devam ediyor az azdoktor bana progestanı gece yatarken ic dedi ama yemekten sonra içsem mi? Bir an önce içmek istiyorum endiseleniyorum.siz ne zamanlar iciyorsunuz
Hic kusmadım ben de. Bulantı değil de mide ekşimesi var ama yemek yememe engel değil. Annemin de hiç bulanmamış. Çok normalmiş. Doktorlar biraz genel geçer konuşuyor galibaYanlış bir tabir olmuş kusma herşeyin yolunda gittiğini göstermiyor, o zaman kusmayan benim gibi midesi bulanmayan azınlık hep bir tedirginlikle mi yaşayacak hamileliğini. Üstelik gayet de sağlıklı izlendi ultrasonda. Bence doktorunuzun söylemi yanlış olmuş benimki de bulanmamasına herkesin hamileliği aynı geçmez o bünye ile alakalı bulantı biraz da psikolojik olarak endişe yaşayanlarda çok sık görüldüğünü belirtti. Hangi doktora inanacağız?
Anladım canım şimdi doktorun ne dediyse o aslında ben ya da buradaki bir kişinin yönlendirmesi ile birşey yapmamalısın. Lekelenme konusunda da endişe etme lütfen sadece seyrine bak ağrın sIzın var mı artma mı seyrediyor bunları izle lütfen. Lekelenme hemen hemen nerdeyse tüm gebeliklerde olabiliyor kesinlikle olamaz gibi bir şey yok, arkadaşım iki hamileliğinde de yaşadı çok şükür iki bebek de nurtopu gibi.Yok oyle bosey demedi. Ben daha ilacı hic icmedim. Leke bugün oldu sahurda. Bir de simdi oldu iste. Geceyi bekle dedi ilac için
Aynen öyle genel kitlede kusma olduğu için hcg artışı nedeniyle , bunun sağlıklı birşey olduğu yoksa da sağlıksız olduğunu düşünecek insanlarHic kusmadım ben de. Bulantı değil de mide ekşimesi var ama yemek yememe engel değil. Annemin de hiç bulanmamış. Çok normalmiş. Doktorlar biraz genel geçer konuşuyor galiba
Uyku hali yapmasi sebebiyle gece ic desi muhtemelen ama ben simdi ictim. Uyutursa uyutsun kanamam dursun daAnladım canım şimdi doktorun ne dediyse o aslında ben ya da buradaki bir kişinin yönlendirmesi ile birşey yapmamalısın. Lekelenme konusunda da endişe etme lütfen sadece seyrine bak ağrın sIzın var mı artma mı seyrediyor bunları izle lütfen. Lekelenme hemen hemen nerdeyse tüm gebeliklerde olabiliyor kesinlikle olamaz gibi bir şey yok, arkadaşım iki hamileliğinde de yaşadı çok şükür iki bebek de nurtopu gibi.
Cok az az geliyor. Ilaci henüz kullanmadim ya ondan olabilir. Ictim simdi uyku yaparsa yapsinAllah Allah... Neden bitmedi lekelenmen acaba ya.. Doktoru arama şansın var mı?
Bütün batıl inançları geçtim, nasıl kıydın kız upuzun saçına
İnşallah iyi gelir canım yaCok az az geliyor. Ilaci henüz kullanmadim ya ondan olabilir. Ictim simdi uyku yaparsa yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?