2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
buarada arkadaslar bu sabah uyandm ve midem bulanmadi ilacta icmemistm. bi an yuregime bi yumru oturdu bebegm iyimi diye. sonra aradan 2 saat gecti ki tekdad kusmaya basladm resmen sukrettm

buarada arkadaslar bu sabah uyandm ve midem bulanmadi ilacta icmemistm. bi an yuregime bi yumru oturdu bebegm iyimi diye. sonra aradan 2 saat gecti ki tekdad kusmaya basladm resmen sukrettm
Ben kussamda ilac icmem canim bugun doktora dedim iki gundur kusmada basladi diyr iyi iyi bu saglikli gebelik olduguna isaret dedi motive oldum sanki ben kizimdada 8 kilo vermistim ictigim su bile durmuyodu yinede ilac icmemistim

Ben kussamda ilac icmem canim bugun doktora dedim iki gundur kusmada basladi diyr iyi iyi bu saglikli gebelik olduguna isaret dedi motive oldum sanki ben kizimdada 8 kilo vermistim ictigim su bile durmuyodu yinede ilac icmemistim
hadi ya oylemi diyor dr ya ben de icmemek icin dayanmaya calisiyorm ama gunde yarim kadar iciyorm yoksa kaburgalarm agrimaya basliyor. dun gece uyumadm agridan

Kızlar benim lekelenmem devam ediyor az az doktor bana progestanı gece yatarken ic dedi ama yemekten sonra içsem mi? Bir an önce içmek istiyorum endiseleniyorum.siz ne zamanlar iciyorsunuz

Haftasıyla uyumlu olmasa direkt söylerdi, ya da elinde ultrason kağıdı yok mu onda yazıyor çünkü ölçüm haftası ve reel hafta

Kızlar benim lekelenmem devam ediyor az az doktor bana progestanı gece yatarken ic dedi ama yemekten sonra içsem mi? Bir an önce içmek istiyorum endiseleniyorum.siz ne zamanlar iciyorsunuz
Ben vajinal yoldan kullanıyorum günde iki kez, lekelenme devam ederse bana iğneyi yaptır diyerek yedek bir iğne vermişti, sana bu şekilde bir acil durum tavsiyesi vermemiş miydi canım?

Ben vajinal yoldan kullanıyorum günde iki kez, lekelenme devam ederse bana iğneyi yaptır diyerek yedek bir iğne vermişti, sana bu şekilde bir acil durum tavsiyesi vermemiş miydi canım?
Yok oyle bosey demedi. Ben daha ilacı hic icmedim. Leke bugün oldu sahurda. Bir de simdi oldu iste. Geceyi bekle dedi ilac için

Yanlış bir tabir olmuş kusma herşeyin yolunda gittiğini göstermiyor, o zaman kusmayan benim gibi midesi bulanmayan azınlık hep bir tedirginlikle mi yaşayacak hamileliğini. Üstelik gayet de sağlıklı izlendi ultrasonda. Bence doktorunuzun söylemi yanlış olmuş benimki de bulanmamasına herkesin hamileliği aynı geçmez o bünye ile alakalı bulantı biraz da psikolojik olarak endişe yaşayanlarda çok sık görüldüğünü belirtti. Hangi doktora inanacağız?

Canim hiç merak etme. Hiç kusmadım bulantım bile yok sıkıntı da yok :))) bir anda bulantın geçebilir

Allah Allah... Neden bitmedi lekelenmen acaba ya.. Doktoru arama şansın var mı?

Hic kusmadım ben de. Bulantı değil de mide ekşimesi var ama yemek yememe engel değil. Annemin de hiç bulanmamış. Çok normalmiş. Doktorlar biraz genel geçer konuşuyor galiba

Yok oyle bosey demedi. Ben daha ilacı hic icmedim. Leke bugün oldu sahurda. Bir de simdi oldu iste. Geceyi bekle dedi ilac için
Anladım canım şimdi doktorun ne dediyse o aslında ben ya da buradaki bir kişinin yönlendirmesi ile birşey yapmamalısın. Lekelenme konusunda da endişe etme lütfen sadece seyrine bak ağrın sIzın var mı artma mı seyrediyor bunları izle lütfen. Lekelenme hemen hemen nerdeyse tüm gebeliklerde olabiliyor kesinlikle olamaz gibi bir şey yok, arkadaşım iki hamileliğinde de yaşadı çok şükür iki bebek de nurtopu gibi.

Kızlar bişey sorcam. Benden 2 güne bir beyaz bir akıntı geliyor. Yani epey katı kıvamda. Jel kullanıyorum onun kalıntısı mı acaba

Hic kusmadım ben de. Bulantı değil de mide ekşimesi var ama yemek yememe engel değil. Annemin de hiç bulanmamış. Çok normalmiş. Doktorlar biraz genel geçer konuşuyor galiba
Aynen öyle genel kitlede kusma olduğu için hcg artışı nedeniyle , bunun sağlıklı birşey olduğu yoksa da sağlıksız olduğunu düşünecek insanlar benim annem iki gebeliğinde de kusmamış ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Kayınvalidem ikisinde de kötü olmuş bir ay kadar sonra geçmiş , her kadın ve her bebek farklı. Kusma bulantı da gebelik gibi çok normal karşılanması gereken bir şey bu kadar önemli hale getirmeyelim az sabır geçecek

Uyku hali yapmasi sebebiyle gece ic desi muhtemelen ama ben simdi ictim. Uyutursa uyutsun kanamam dursun da

Bütün batıl inançları geçtim, nasıl kıydın kız upuzun saçına
Benim saclarim dalgali ile kivircik arasi bir sekilde.. topuz yapmak zorundayim hep salinik oldu mu daraliyorum. Basim agrimaya basladi artik.. birde sicak su ile yikanmayi cok seviyorum sicak suyun rahmi rahatlatip bebegin dusunune veya kanamaya yol açtığını burda okumustum. Ondan dolayi kafami en azindan her gun yikiyim dedim ama bas edemedim uzun sacla. Kestim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…