2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde ilk öğrendiğim hafta kanamam vardı fitil verdi o orucu bozmuyormuş iğneyi hafta da bir vuruluyorum zaten ama aklım çok karışık ilk defa oruç tutmamakla karşı karşıya kaldım

Umarım öyle olur tam oda görünmedi sonradan hafif bir şekilde göründü kağıtta işaretlemiş ama stres oömmak gerekşyor ama ne kadar stresli oluyormuş ilk gebeliğim bide fazla paniğim sanırım

Umarım öyle olur tam oda görünmedi sonradan hafif bir şekilde göründü kağıtta işaretlemiş ama stres oömmak gerekşyor ama ne kadar stresli oluyormuş ilk gebeliğim bide fazla paniğim sanırım
Hiç panik yapma içini ferah tut benimde ara ara aklıma geliyordu sonra hemen başka şeylere odaklaniyordum Allahın izniyle göreceksin canım

Canim gecmis olsun sari leblebi il ayni anda sade maden suyu ic en etkilisi o hemen kesiyo kizim iki gun hastanede yatti bu ishal yuzunden orda doktor tavsiye etmisti ustelik bi zararida yok

Değişik otları tüketme mi
Evet zaten hamilelikte bazı otlar zararlı olabiliyor. O adını saydığın otların hiçbirini bilmiyorum
Sen kabızlık için napıyorsun? Ben kabız olmamak için bin takla attım bu sefer de motoru bozdum iyimi

Bende geçen hafta olmuştum canım ben patates yedim haşlanmış bir kaç kez ara ara zaten hissediyorsun iyi geldiğini muzda tükettim iyi geldi geçti hemen

Bende bu progestani icmeye basladigimdan beri kabizlik olayi gecti suan rahatim ben haptan sebep diye dusunuyorum.cunku yememde bi degisiklik yapmadim dun ilk kusmami yasadim arkasi gelir sabah ve aksam kotu bulaniyor sun gecede kusmamak icin cok cabaladim cabalarken uyumusum

Aynen. Ben hep Ramazanı iple çekerim. Geçen sene sağlık durumumdan tutamamıştım çok kötü olduydum gelecek sene inşallah mutlaka tutcam dedim. Çok şükür Rabbim senelerdir beklediğim miniğimi verdi ve hatta hamileler için farz değildir diye buyurmuş o yüzden çok istesem de tutmayı aklımdan bile geçirmedim. Demin sabah kahvaltısının üstünden 3 saat geçti acıktım artık 4.saatte baktım başım dönüyor kendime kızdım acıktıysan git ye niye oyalanıyorsun diye. Fazla hırpalamadım ama hamileyim sonuçta

Ay ben onu çay diye duydum bir kaşık kuru çay çiğne dediydi yeni doğum yapmış arkadaşım. Ben de yeni hatırladım. Çok sinir bozucu bişey ya bu
iyi geliyor canm dene istersen bir kerelik khve zarar vermez

Bende geçen hafta olmuştum canım ben patates yedim haşlanmış bir kaç kez ara ara zaten hissediyorsun iyi geldiğini muzda tükettim iyi geldi geçti hemen
Benim de akşam menüde patates ve pirinç lapası var anlaşılan
Evde giydiyim pantolonum incecikti şunu da yapıp gidip deyiştireyim derken üşüttüm sanırım. Kendi aptallığım. Midem de ağrıyor

Benim de aç kaldığım saat artarsa ya da 2 saat falan ağzıma bişey atmazsam midem dönüyor

bende cok istiyorum ama su durumda tutamam hem oglumla ugras hem oruc zorlanırım kısıden kısıye degısır tutanlara da tutamayanlara da saygım sonsuz

Canim gecmis olsun sari leblebi il ayni anda sade maden suyu ic en etkilisi o hemen kesiyo kizim iki gun hastanede yatti bu ishal yuzunden orda doktor tavsiye etmisti ustelik bi zararida yok
Sarı leblebi nohut mu canım? Deniycem inşallah tavsiyen için çok sağol

Benim hamileligim sıkıntılı geçtiği için yasak bakalım Allah büyük

Canım ilk hamileligim de 9 ay yattım kızım 5 aylıkken doğmaya kalktı serklaj oldum düşük tehlikem vardı şimdide her ihtimale karşı bebeğin tam tutunması acısından tutmama musade etmedi sadece bir kaç tane tut dedi 12 haftalıkken zaten tekrar serklaj olacağım

Evet ya bin tane şey içiyorruz onlar yapıyordur bu hallerimizi. Sana yine iyi etki etmiş ama aksi de olabiliyor bazen. Geçmiş olsun bu arada. İnşallah kusmazsın. Benim midem çok fena ağrıyor inşallah ben de kusmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…