Prilam dr 2tane yatarken iciyorumHangi ilaç canım markası ne
Benimde ilk öğrendiğim hafta kanamam vardı fitil verdi o orucu bozmuyormuş iğneyi hafta da bir vuruluyorum zaten ama aklım çok karışık ilk defa oruç tutmamakla karşı karşıya kaldımBen kandil gunu hamileligimi bilerek oruc tuttum bir sıkıntı yasamadim fakat gecen haftalarda kanamam geldi dusuk tehlikem var diye igne vuruldu gunde 3 kez kullanmam gereken ilac verildi progestan.. orucu sordum tutamazsin sen dedi doktor. Dusunuyorum bu orucken basıma gelseydi orucum bozulacakti... cunku vucuda birsey enjekte ediliyor.. bence riske atmayin kendinizi hanimlar. Normale dondugumuzde tutariz allahin izniyle
Umarım öyle olur tam oda görünmedi sonradan hafif bir şekilde göründü kağıtta işaretlemiş ama stres oömmak gerekşyor ama ne kadar stresli oluyormuş ilk gebeliğim bide fazla paniğim sanırımCanım hiç sıkma canını bende ilk gittiğimde sadece keseyi gördü ve içinde yolk kesesini gördü dr. bu yolk kesesi aslında bize olumlu olacağının ilk işaretini veriyor 2 hafta sonra gel dedi.. bende içimden tedirgin oldum acaba boşmu falan diye ama şükür 2 hafta sonra bebegide kalp atışını da duyduk sende içinde gördüğün o beyaz nokta yolk kesesi bebişte oluşur 2 3 güne hatta otomatik mide bulantısı da başlıyor bende öyle olmuştu
Hiç panik yapma içini ferah tut benimde ara ara aklıma geliyordu sonra hemen başka şeylere odaklaniyordum Allahın izniyle göreceksin canımUmarım öyle olur tam oda görünmedi sonradan hafif bir şekilde göründü kağıtta işaretlemiş ama stres oömmak gerekşyor ama ne kadar stresli oluyormuş ilk gebeliğim bide fazla paniğim sanırım
Canim gecmis olsun sari leblebi il ayni anda sade maden suyu ic en etkilisi o hemen kesiyo kizim iki gun hastanede yatti bu ishal yuzunden orda doktor tavsiye etmisti ustelik bi zararida yokEvet bir an önce kurtulmam lazım. Ekmeğe tuzu ilk kez duyuyorum. Muz yemek diye biliyordum. Bi muz yiyiyim de bakayım nolıyor. İnşallah kötü bişey olmaz ya korktum şu ankendime sövüyorum niye kalın giymedin diye
Değişik otları tüketme miGeçer ishalin insallah bol su tuket ben de kabiz oldumbenim doktor da yemene dikkat et hersey dogadan deyip degisik otlari tuketme dedi AYDIN da yasiyorum bizim buralarda otlarin mevsimi simdi arapsaci ebegumeci sarmasik tilkimen ciriş onlari yasakladi bana.
Bende geçen hafta olmuştum canım ben patates yedim haşlanmış bir kaç kez ara ara zaten hissediyorsun iyi geldiğini muzda tükettim iyi geldi geçti hemenEvet bir an önce kurtulmam lazım. Ekmeğe tuzu ilk kez duyuyorum. Muz yemek diye biliyordum. Bi muz yiyiyim de bakayım nolıyor. İnşallah kötü bişey olmaz ya korktum şu ankendime sövüyorum niye kalın giymedin diye
Bende bu progestani icmeye basladigimdan beri kabizlik olayi gecti suan rahatim ben haptan sebep diye dusunuyorum.cunku yememde bi degisiklik yapmadim dun ilk kusmami yasadim arkasi gelir sabah ve aksam kotu bulaniyor sun gecede kusmamak icin cok cabaladim cabalarken uyumusumDeğişik otları tüketme mi
Evet zaten hamilelikte bazı otlar zararlı olabiliyor. O adını saydığın otların hiçbirini bilmiyorum
Sen kabızlık için napıyorsun? Ben kabız olmamak için bin takla attım bu sefer de motoru bozdum iyimi
Canım benim hergun var. Ishal değil ama ağrı. Merak etme 1-2 günden fazla olursa doktora sorarsinKızlar karnımı üşüttüm galiba ya ishal oldum karnımda da ağrı var
Aynen. Ben hep Ramazanı iple çekerim. Geçen sene sağlık durumumdan tutamamıştım çok kötü olduydum gelecek sene inşallah mutlaka tutcam dedim. Çok şükür Rabbim senelerdir beklediğim miniğimi verdi ve hatta hamileler için farz değildir diye buyurmuş o yüzden çok istesem de tutmayı aklımdan bile geçirmedim. Demin sabah kahvaltısının üstünden 3 saat geçti acıktım artık 4.saatte baktım başım dönüyor kendime kızdım acıktıysan git ye niye oyalanıyorsun diye. Fazla hırpalamadım ama hamileyim sonuçtaJudy_K ’a katılıyorum.
Bende tutmayacağım. Çok uzun bir süre susuz ve besinsiz kalmak çocuk açısından aklıma yatmıyor. Eşim de dini konularda bilgilidir, direk kendisi sana farz değil tutma dedi. Konuyu kapattık.
iyi geliyor canm dene istersen bir kerelik khve zarar vermezAy ben onu çay diye duydum bir kaşık kuru çay çiğne dediydi yeni doğum yapmış arkadaşım. Ben de yeni hatırladım. Çok sinir bozucu bişey ya bu
Benim de akşam menüde patates ve pirinç lapası var anlaşılanBende geçen hafta olmuştum canım ben patates yedim haşlanmış bir kaç kez ara ara zaten hissediyorsun iyi geldiğini muzda tükettim iyi geldi geçti hemen
Aynen. Ben hep Ramazanı iple çekerim. Geçen sene sağlık durumumdan tutamamıştım çok kötü olduydum gelecek sene inşallah mutlaka tutcam dedim. Çok şükür Rabbim senelerdir beklediğim miniğimi verdi ve hatta hamileler için farz değildir diye buyurmuş o yüzden çok istesem de tutmayı aklımdan bile geçirmedim. Demin sabah kahvaltısının üstünden 3 saat geçti acıktım artık 4.saatte baktım başım dönüyor kendime kızdım acıktıysan git ye niye oyalanıyorsun diye. Fazla hırpalamadım ama hamileyim sonuçta
bende cok istiyorum ama su durumda tutamam hem oglumla ugras hem oruc zorlanırım kısıden kısıye degısır tutanlara da tutamayanlara da saygım sonsuzAynen. Ben hep Ramazanı iple çekerim. Geçen sene sağlık durumumdan tutamamıştım çok kötü olduydum gelecek sene inşallah mutlaka tutcam dedim. Çok şükür Rabbim senelerdir beklediğim miniğimi verdi ve hatta hamileler için farz değildir diye buyurmuş o yüzden çok istesem de tutmayı aklımdan bile geçirmedim. Demin sabah kahvaltısının üstünden 3 saat geçti acıktım artık 4.saatte baktım başım dönüyor kendime kızdım acıktıysan git ye niye oyalanıyorsun diye. Fazla hırpalamadım ama hamileyim sonuçta
Sarı leblebi nohut mu canım? Deniycem inşallah tavsiyen için çok sağolCanim gecmis olsun sari leblebi il ayni anda sade maden suyu ic en etkilisi o hemen kesiyo kizim iki gun hastanede yatti bu ishal yuzunden orda doktor tavsiye etmisti ustelik bi zararida yok
Benim hamileligim sıkıntılı geçtiği için yasak bakalım Allah büyükKusma için doktorun ilaç vermedi mi? Ben şimdiye kadar 1-2 kere istifra ettim genelde mide bulantısıyla geçiyor ama yine de tutmayı düşünüyorum bir zararı olduğunu düşünmüyorum özellikle ilk 3 ay riskli bir gebelik değilse. Kusunca oruç bozulmuyor ama su içme ihtiyacı oluyor mecbur bozar insan orucunu, sonra gününe gün kaza edilir. Niyetlenip kusmaktan dolayı bozsan da olur diye biliyorum. Her halükarda sonra kazasını yapacağız zaten
Canım ilk hamileligim de 9 ay yattım kızım 5 aylıkken doğmaya kalktı serklaj oldum düşük tehlikem vardı şimdide her ihtimale karşı bebeğin tam tutunması acısından tutmama musade etmedi sadece bir kaç tane tut dedi 12 haftalıkken zaten tekrar serklaj olacağımDoktorun izin vermeme sebebini öğrenebilir miyim acaba benim herhangi bi sıkıntım yok sadece düşük olmasın diye haftada bir iğne yaptırıyorum ilaç kullanıyorum herkes tutma diye tutturdu başta eşim doktora daha 4. Gün gideceğim
Evet ya bin tane şey içiyorruz onlar yapıyordur bu hallerimizi. Sana yine iyi etki etmiş ama aksi de olabiliyor bazen. Geçmiş olsun bu arada. İnşallah kusmazsın. Benim midem çok fena ağrıyor inşallah ben de kusmamBende bu progestani icmeye basladigimdan beri kabizlik olayi gecti suan rahatim ben haptan sebep diye dusunuyorum.cunku yememde bi degisiklik yapmadim dun ilk kusmami yasadim arkasi gelir sabah ve aksam kotu bulaniyor sun gecede kusmamak icin cok cabaladim cabalarken uyumusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?