2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben beşikte sallamaya kalkınca öyle bir ağlıyor ki bina inliyor. Alınca hemen susuyor. Iyice alıştı ayağa. 4 aylık şuan 5 olsun inşallah bende yavaş yavaş alıştıracam

Büyüdükçe seçici oluyor

Bugun hiç uyutamadim doğru düzgün. Amin inşallah alisirlar.
Kızlar buarada biz bugün 5 aylık olduk. Sadece anne sütü alıyor. Sizler su veriyor musunuz? Havalar ısındı ya günde 2-3 çay kaşığı versem mi diye düşünüyorum

Ben 2 aydır ara ara şu veriyorum canim çünkü kakasını da 4 veya 5 günde yapıyordu. Sebze, meyve ve posasını lifli ürünler yemedim gaz sorunundan dolayı yeni yeni yiyorum. O yüzden su da verdim. Bu aralar aşırı terliyor daha cok istiyor su.

Kolaylıklar diliyorum. Birşey sormak istiyorum. Gündüz uykusunu misal 4 saat uyuyor diyelim tek uykuda. Kaçıncı saatte kaldırın muhakkak diyorlar?
2. Saate canım. Bu aylar da 2 uyku 2 ser 3 er saatlik uyku yeter diyorlar. En fazla 3 kuş sonra gece uykusunda alıyormuş. Gece uykusuna 7.30 gibi geçmeliymiş. 4.30 dan sonra gündüz uykusu olmamaliymis

Canım bebek suyu eğer hayat marka pembe şişeleri diyorsan hiçbir farkı yok diğer sulardan. Bende büyük kızımda hep ondan aldım bir de baktık bildiğimiz hayat su öyle kaynatılmış falan da değil. En güzeli evde bir taşım kaynatıp soğuttuğun suyu vermek

2. Saate canım. Bu aylar da 2 uyku 2 ser 3 er saatlik uyku yeter diyorlar. En fazla 3 kuş sonra gece uykusunda alıyormuş. Gece uykusuna 7.30 gibi geçmeliymiş. 4.30 dan sonra gündüz uykusu olmamaliymis
Cok iddiali degil mi sureler kizim daha hic 2 saat bile uyumadi gunduzleri 7.30 gece uykusu bana erken olur, calismaya baslayinca ancak o saatte eve gelebilicem zaten. Aksam 9 gibi uyutabiliyorum ancak.

Cok iddiali degil mi sureler kizim daha hic 2 saat bile uyumadi gunduzleri 7.30 gece uykusu bana erken olur, calismaya baslayinca ancak o saatte eve gelebilicem zaten. Aksam 9 gibi uyutabiliyorum ancak.
Bizim eğitmen 9 da yatabilir dedi gece uykusuna. Benim kızımda 2 sat hiç uyumuyor toplam gündüz uyuduğu süre zaten 4 saat

Ben kisin da simdi de ayni giydiriyorum kisa kollu body ustune ince bir penye tulum evin sicakligini 24-25dereceye sabitledigimiz icin. Uzerini ortuyorum, evet uyaninca tepinip aciyor ustunu ama beni de uyandirdigi icin sorun olmuyor. İzmirdeyim ben havalar isinmaya basladi, bakalim yazin ne yapicaz cok sicaklarda

Ben altta içlik ustte de yelek giydiriyordum soğuklarda şimdi yeleği ve içliği biraktik. Yazin çok terliyordu ablası gunde iki kere yikiyordum isilik oluyordu yine de sıcaktan. Bu evim daha serin inşallah çok bunalmayız yazin

Kızlar buarada biz bugün 5 aylık olduk. Sadece anne sütü alıyor. Sizler su veriyor musunuz? Havalar ısındı ya günde 2-3 çay kaşığı versem mi diye düşünüyorum
Canım sadece anne sütü aldığı için ek gıdaya geçene kadar gerek olmadığını söyledi doktorumuz. 5 aylık kontrolümüzde yine sorduk eşimle yine siz bilirsiniz ama şuan gerek yok dedi. Ek gıdaya başlayacağız 15 gün sonra o zaman su da vermeye başlarım. Anne sütünde şuan yeteri kadar su varmış alıyormuş o suyu bizden. en baştan beri bana söylenen bu.

Ben suyu neredeyse 15 gunlukten beri veriyorum 1 çay kaşığı falan veriyodum şimdilerde 3 civarı oluyor. Kimisi veriyor su kimisi vermiyor kesin kanitianan biside yok genelde kaynatıp ılıyınca veriyorum normal çok nadir verdim hep ilikti

su verince kakayi daha mi sik yapmaya basladi?

Test yaptirdin mi? Diyet uyguluyorsan oncesnde test yaptirmak daha mantikli geliyor bana bosuna diyet yapmamak icin. Ben sadece bes gun diyet yaptim onda bile zorlandim hemen teste goturduk uzun surecte dahada zorlar anneyi ama ek gidaya az kaldi tabi ogrenecegiz bakalim ne var ne yok bebislerimizde

Bize alerji doktoru sen nasil giyiniyorsan oyle giydir artik dedi. Geceleride 1.7 tog uyku tulumu giydiriyorum kisa kollu zibin ustune.

Evet canım onu kasdetmiştim ama bir farkı yoksa normal damacana suyu kaynatıp veririm bende

Evet bizim doktorumuzda sadece anne sütü yeterli demişti ama havalar ısınınca bir versem mi acaba diye düşündüm. Ama vazgeçtim söylediğin gibi ek gıdaya geçince vereceğim bende

Kaka testi yaptirdim kesin bir şey çıkmadı kan yoktu ama doktorumuz biraz pimpirikli ben de panik oldum bir ara iki haftada bir doktordaydık çok sık kaka yapiyordu durmuyordu gaz damlaları fayda etmiyordu. Süt ürünleri kesince biraz düzeldi iki şise de relactaz kullandik şuan daha iyiyiz ama mukus oluyor yine geçmedi tamamen. Diyeti açma şuan diyor doktor 6 aya kadar böyle devam et dedi ben de idare ediyorum işte. Ramazanda bir iki tatli kaçamağı yaptim onun dışında uyguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…