2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok çok geçmiş olsun. Allah anneciğini sana sevdiklerine bağışlasın inşallah

Başınız sağolsun
Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın
Arkadaşınızı da Allah bebeğine bağışlasın inşallah Dua edeceğim.

Canim çok geçmiş olsun. Inşallah biran önce iyi olur annen

Kızlar bir şey soracam galiba artık sutum yetmiyor ya da benim oğlan doymuyor. Ben de 2 3 defadır kasik mama yapıyorum doktor mama takviyesi vermişti zaten ama içmedi. Ben de formül mamanin içine kasik mama katip biraz kıvamlı yapıyorum kaşıkla veriyorum cok guel yiyiyo peşine uyuyo. Uykuda da emzirdim baya emdi sonra uyudu. Yanlış mı yapıyorum sizce ama ne yapabilirim ki doymuyo galiba 2 gündür sürekli miz miz

Ölen arkadaşina Allah rahmet eylesin.
Doğum yapan arkadaşina da Rabbim şifa versin bebeğine bağişlasin inşallah.
Bu hastalik mahvetti herkesi tez vakitte bi mucize olsun bitsin gitsin insallah

Kizlar cerezetta kullanan var mi aranizda? Bir hafta arayla iki kez adet oldum bu ay kullanmayi biraktim doktor verdi

Bebeklerin sindirim sistemi bizimki gibi calismiyomus kizlar bi videoda izledim.o nedenle 6 ay sadece anne sutu oneriliyo.yazik niye eziyet edelim sonra niye agliyo huysuzluk yapiyo diye dusunuyoruz

Ölen arkadaşina Allah rahmet eylesin.
Doğum yapan arkadaşina da Rabbim şifa versin bebeğine bağişlasin inşallah.
Bu hastalik mahvetti herkesi tez vakitte bi mucize olsun bitsin gitsin insallah
Sağol canım Allah razı olsun.
İnşallah ya hasta olmayanlar da zaten psikolojik olarak yeterince etkilendi. Biteceğine dair pek umudum da kalmadı daha kaç yıl böyle gider bilmiyorum.

Herkese merhaba, ek gıdaya başlayan anneler ilk ne ile başladınız. Bir günde neler veriyorsunuz ve miktarı hakkında Bilgi verebilir misiniz.

Ahh kuzum cok üzüldüm insallah kısa sürede saglicakla taburcu olur rabbim sifa versin

Allah sabır versin

İnşallah rabbim safi ismi hürmetine sifa versin

Ben de çok sevinmiştim fakat yöneticiler hariç ibaresi varmış malesef göreve başladım. Esnek çalışma biterse tekrar rapor alacagim.

İnşallah rabbim safi ismi hürmetine sifa versin
Allah şifa versin ..ben babamı kaybettim 5 gün önce çoklu organ yetmezliğinden. Ama hiçbirşeyi yokken önce sağ tarafına felç geldi sintra ciğer böbrek işlevini yitirdi.. tek farklılık covit aşısı olmasıydı.. yanı asi olanda olmayan da risk altında...

Başın sağolsun canım, Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…