- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 133
- 38
Çok çok geçmiş olsun. Allah anneciğini sana sevdiklerine bağışlasın inşallahAnnem covid oldu hastanede yatarak tedavi görüyorhiçbirşey yemiyormuş babam yanında refakatçi ailecek hepsi covid oldu ama babam ve kardeşlerim iyi çok şükür. Asıl kötü olan annem geçen yıl ilik nakli oldu çok iyi korundular hep geçen hafta tahlil sonuçları iyi çıkmadı ve hastalığın nüks ettiği ortaya çıktı peşinden covid oldu. Çok üzgünüm moralim çok bozuk Allahım bize bağışlasın annemi tüm hastalara şifa versin
Başınız sağolsunHayırlı sabahlar.
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Geçen hafta bir arkadaşım coronadan dolayı vefat etti.
Şimdi de çok yakın arkadaşım yoğun bakımda üstelik daha 1 hafta önce doğum yapmıştı.
Elimden tek gelen dua etmek ve sizlerden de dua istemek. Şifa için yasin okuyabilecek varsa çok sevinirim ismi "Dilek".
Çok sağolun amiin.Başınız sağolsun
Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın
Arkadaşınızı da Allah bebeğine bağışlasın inşallahDua edeceğim.
Yok eşimin eczacı arkadaşı önermiş bizde başladık doktor da söyledim kullanmayin demedi.Doktor mu önerdi relactazi? Biz biogaia ve sap simplex kullanıyoruz ama pek fayda etmiyo sanırım.
Canim çok geçmiş olsun. Inşallah biran önce iyi olur annenAnnem covid oldu hastanede yatarak tedavi görüyorhiçbirşey yemiyormuş babam yanında refakatçi ailecek hepsi covid oldu ama babam ve kardeşlerim iyi çok şükür. Asıl kötü olan annem geçen yıl ilik nakli oldu çok iyi korundular hep geçen hafta tahlil sonuçları iyi çıkmadı ve hastalığın nüks ettiği ortaya çıktı peşinden covid oldu. Çok üzgünüm moralim çok bozuk Allahım bize bağışlasın annemi tüm hastalara şifa versin
Doktorumuza soralım belki bizede faydası olur. Çok teşekkürlerYok eşimin eczacı arkadaşı önermiş bizde başladık doktor da söyledim kullanmayin demedi.
Ölen arkadaşina Allah rahmet eylesin.Hayırlı sabahlar.
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Geçen hafta bir arkadaşım coronadan dolayı vefat etti.
Şimdi de çok yakın arkadaşım yoğun bakımda üstelik daha 1 hafta önce doğum yapmıştı.
Elimden tek gelen dua etmek ve sizlerden de dua istemek. Şifa için yasin okuyabilecek varsa çok sevinirim ismi "Dilek".
Bebeklerin sindirim sistemi bizimki gibi calismiyomus kizlar bi videoda izledim.o nedenle 6 ay sadece anne sutu oneriliyo.yazik niye eziyet edelim sonra niye agliyo huysuzluk yapiyo diye dusunuyoruzay hic takma kafana. Her benegim gelisimi kendine ozeldir. Benim kizimda biraz tombik ama boyu uzun kayinvalidem mama yedigi icin oldu diyor ki asla alakasi yok bende tombikmisim ve bir gram mama yememisim.
Seninkinin aksine benim kayinvalidemde kizim daha iki aylikken bir iki aya yemek suyu veririsin dedi. Dedim yok asla vermem helle yemek suyu icinde salcasi tuzu baharati. Ama X, Y ve Z verdim sunu bunu. 20 gunluk cocuga kuru fasulye falan vermis. 4 aylik cocugua makarna falan. Asla vermem, verdirmem. Allahtan ayri ulkedeyiz verme desemde gizliden veriridi. Normalde asla birseye karismaz cok iyi biridir. Ama bebege yemek vermeye merakli. O yuzden yanina gittigimizde kizimi belli yasa kadar kv tek birakmiycam.
Simdi hasliyorum sebzeyi sonra icine bir tatli kasigi yag koyup veriyorum
Sağol canım Allah razı olsun.Ölen arkadaşina Allah rahmet eylesin.
Doğum yapan arkadaşina da Rabbim şifa versin bebeğine bağişlasin inşallah.
Bu hastalik mahvetti herkesi tez vakitte bi mucize olsun bitsin gitsin insallah
Annem covid oldu hastanede yatarak tedavi görüyorhiçbirşey yemiyormuş babam yanında refakatçi ailecek hepsi covid oldu ama babam ve kardeşlerim iyi çok şükür. Asıl kötü olan annem geçen yıl ilik nakli oldu çok iyi korundular hep geçen hafta tahlil sonuçları iyi çıkmadı ve hastalığın nüks ettiği ortaya çıktı peşinden covid oldu. Çok üzgünüm moralim çok bozuk Allahım bize bağışlasın annemi tüm hastalara şifa versin
Allah sabır versinHayırlı sabahlar.
İnşallah rabbim safi ismi hürmetine sifa versinAnnem covid oldu hastanede yatarak tedavi görüyorhiçbirşey yemiyormuş babam yanında refakatçi ailecek hepsi covid oldu ama babam ve kardeşlerim iyi çok şükür. Asıl kötü olan annem geçen yıl ilik nakli oldu çok iyi korundular hep geçen hafta tahlil sonuçları iyi çıkmadı ve hastalığın nüks ettiği ortaya çıktı peşinden covid oldu. Çok üzgünüm moralim çok bozuk Allahım bize bağışlasın annemi tüm hastalara şifa versin
Ben de çok sevinmiştim fakat yöneticiler hariç ibaresi varmış malesef göreve başladım. Esnek çalışma biterse tekrar rapor alacagim.Genelgede ihtiyaç halinde memur göreve çâğrılabilir diye bir madde varmış öğretmenler bu kapsamda değerlendirmeye alınıyor idari izin uygulanmiyormuş. Bize de ilçeden uyarı mesaji geldi çok dilekçe veren olmuş. Benim de bugün bitti raporum yarın doktora gideceğim bayrama kadar rapor alabilirim inşallah
Allah şifa versin ..ben babamı kaybettim 5 gün önce çoklu organ yetmezliğinden. Ama hiçbirşeyi yokken önce sağ tarafına felç geldi sintra ciğer böbrek işlevini yitirdi.. tek farklılık covit aşısı olmasıydı.. yanı asi olanda olmayan da risk altında...İnşallah rabbim safi ismi hürmetine sifa versin
Çocuk doktorumuz da kadın doğum doktorumuz da olabilirsin dediler ama ben olmayacağım. Emzirme bitene kadar..en az 6 ay dayanabilirsem de 1yil sonra...düşünüyorumEmziren annelere yapiliyor mu asi bilmiyorum, aile hekiminiz ne diyor?
Başın sağolsun canım, Allah sabır versinAllah şifa versin ..ben babamı kaybettim 5 gün önce çoklu organ yetmezliğinden. Ama hiçbirşeyi yokken önce sağ tarafına felç geldi sintra ciğer böbrek işlevini yitirdi.. tek farklılık covit aşısı olmasıydı.. yanı asi olanda olmayan da risk altında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?