2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah kuzuna canım. Üfürüm de geçecek Allah ın izniyle. Yürüteç bende kullanmayacağım büyüğümde de kullanmamıştım haksızlık olmasın şaka bir yana zararı çok. Tv zaten yok ablası izlerken önüne engel koyuyorum görmesin diye onun dışında tv kapalı zaten. Sen hangi doktora gidiyorsun bizim doktor çok içime sinmiyor

Kızlar bebekleriniz ne zaman dönmeye başladı sırtüstünden yüzüstüne
Benimki gündüz dönmüyor hiç ama gece birkaç defa yastiktan inmiş yüzüstü buldum. 4 ayi pazartesi günü doldu. Doktor acele etme döner daha erken diyor çünkü bizim oğlan 35haftalik doğdu bir ay gecikmeli olabilir bu tarz becerileri. Hatta doktor hiç dönmeden yürüyen bile oluyor kafana takma dedi. Seninki ne kadarlik oldu? Bir de kilosu iyiyse daha geç dönüyor geç emekliyor geç yürüyor genelde. Benim kizim daha aktifti çok erken sürtünmeye başlamıştı ama oğlum tosuncuk biraz totosunu kolay kaldıramaz muhtemelen

4 gün sonra 4 aylık olacak nasipse
Benim tosuncukta dönmek istiyor dönemeyince sinirlenip ağlıyor
Bazen dönüyor kalıyor döndüğü yerde benim elini kurtarmam lazım Bi düzgün dönse de hayırlısıyla beyfendinin sinirli hallerinden kurtulsak

Gecmis olsun canim damatligini da gorun inslalah biz henüz olamıyoruz eko sonrasi bakalim hayirlisi
Amin canım Üfürüm mü vardı sizde de? Bizimde vardı ama son gittiğimizde doktoru baktı kapanmış dedi. 3 günlükken eko çektirmiştim bir daha çektirmedim

Ooo kızlar maşallah miniklerinize benim kızım çok tembel sadece dönmeye çalışıyor tutmaya çalışıyor başka bişey yok ne dönüyo ne tutuyo tembel minik
Benim oğlanda totosunu kaldıramıyor tombiklikten sanırım daha yeni yeni yana atmaya başladı kendini ama ellerinden tutunca önce oturur pozisyona geliyor sonra da tamamen ayağa kalkıyor. Her bebek farklı dedikleri buymuş demek ki

Ooo kızlar maşallah miniklerinize benim kızım çok tembel sadece dönmeye çalışıyor tutmaya çalışıyor başka bişey yok ne dönüyo ne tutuyo tembel minik

Benim oğlum da aynı daha dönemiyor, üst kısmını yana çevirmeye çalışıyor ama popoyu kaldıramıyor

Benim kızımda aynı canım hiç niyeti yok oyuncak falan gösteriyorum konuşuyorum bakıyorum hiç tınlamıyor en son ben tutup döndürüyorum kendi dönmüş gibi mutlu oluyorum

Selamlar herkese kızlar 2-3 haftadır bakamadım buralara aslında ara ara okuyorum ama sayfalar çok birikmiş okuyamadım artık herkes iyidir inşallah bebişler de iyidir inşallah benim oğlum bugün tam 138 günlük oldu 5 ayımız 12 gün sonra dolacak inşallah artık beni çok iyi tanıyor benim için ağlıyor falan çok tatlı

birde sizlere bir sorum var kızlar bebekle ilgili değil inşallah bilgisi olanınız vardır. Bana yurtdışından bir telefon geldi hediye . Piyasa fiyatı Türkiye’de 10 bin falan. Ben bunu nasıl kullanabilirim pasaporta işlenmesi lazımmış galiba bu şart mı ve bir de vergi ödemesi falan var. Nasıl halledebiliriz acaba ?

C _cedric_ Bildiğim kadarıyla söylüyorum pasaport sart yurt dışına giriş çıkış yapmış olmasi lazim (onunda bi süresi var 1 yıl kadari tam bilmiyorum)bide odemesi var en son baktığımda 1500 filandi ama artmıştır büyük ihtimal

Yani telefonu kullanabilmem için yurt dışına giriş çıkış yapmalıyım öyle mi . Birde ondan sonra harç ödemem lazım diyelim 2000 olsun . Ayy hediye bana pahalıya mal olacak desene eşime söyleyim de satsa mı ne yapsa telefoncular falan alırlar heralde uygun fiyattan .

Canim bebeklere yastık önerilmez cok erken degil mi neden kullanıyorsun?

İnsallah gecer hemen canim sagol ❤
Bizde de hep kapalı alıştık artık aksam onlar uyuyunca tv izliyoruz. Gecen hafta annemdeydim arada açtılar Allahim nasil dikkatli bakıyor oyle zararlı ki buna sevinen oluyor birde
Medipol koşuyolu canim öksürük şurubu yazmayan türden dr Enver bey. Kizimin yoğun bakım dr memnunum aynen devam ediyorum yalnız hastane cins... çok uçuk fiyatlar. Bi ekoya 850 dediler başka hastanede cektirecegim bakıp.

Canım pasortla birlikte maliye ye gidip kayıt yaptırman lazım 2000 lira ücreti var sanırım

Senin olmasi gerekmez bir başkasıninda pasaportu olabilir es dost arkadaş gibi

Canim bebeklere yastık önerilmez cok erken degil mi neden kullanıyorsun?
Öyle bizim yastiklar gibi değil baya ince yapti kayinvalidem onu kullaniyoruz, yüksek olmadığı sürece zararlı değil diye biliyorum ben. hem kusma falan gibi durumlarda başın hafif meyilli olmasi boğulmayı engeller

Çok geçmiş olsun canım benimmm.. Damatlığını da gör inşallah
Bizimkinde pipisi şişti dr ödem olmuş dedi dikiş yerleri sivilce gibi iltihap oldu sunnet derisini geriye doğru itemiyorum allahtan ucu açık çiş ini yapıyor ama tekrar yapışacak diye çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir, kıyamam.
Kızlar safra da taş var. Ve sol bobregimde kist çıktı var mi böbrekte kist oluşumunu duyan eden bilen
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah kuzum..
Canım inşallah en kısa zamanda düzelir üfürümü. Geçmiş olsun. kilosunun boyunun iyi olmasına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…