Sağlık ocağında dr dikiş yerlerindeki minik silvece ödem yapmış olabilir görünürde bişey yok dedi ama bi krem le calpol verdi 1 hafta kullan geçmese sünneti yapan dr götür dedi ama bilemiyorum içim hiç rahat değil eşim evde suan işsiz biliyon ozellerde bi dünya para acele etmek istemiyorumNeden öyle olmuş canim doktora söyledin mi
Biz köpük bardak almıştık yumuşak olduğu için kızarıklık yapmadı bu yapabilir benceAh bir de şu an üstünde doktorun koyduğu bez var altını değiştiricem ondan sonra bezi alıp bardağı koyacağım. Ben hem büyük hem küçük karton bardak almıştım. Klinikten küçük verdiler. Bir de karton bardak temas eden yerlerde kızarıklık yaparsa bardak koymayın bezine bolca vazelin sürüp öyle kapatın dediler. Yapışmasını önlüyormuş. Haberin olsun canım.
Bu şekilde kesip koyuluyormuş. Üstü açık kalacak şekildeEki Görüntüle 2830925
Bence ihmal etme en azindan sünnet yapan doktora telden ulaşmaya caliş sor bi fotograf atarsin en azindan bilgi verirSağlık ocağında dr dikiş yerlerindeki minik silvece ödem yapmış olabilir görünürde bişey yok dedi ama bi krem le calpol verdi 1 hafta kullan geçmese sünneti yapan dr götür dedi ama bilemiyorum içim hiç rahat değil eşim evde suan işsiz biliyon ozellerde bi dünya para acele etmek istemiyorum
Aa doğru bende köpük bardak alayım o zaman, teşekkür ederimBiz köpük bardak almıştık yumuşak olduğu için kızarıklık yapmadı bu yapabilir bence
Bende bunu merak ediyorumBide kızlar mama +anne sütü verenler gün boyu nasıl bi duzende ilerliuosunuz mamayı ek seferde kaç olcekten yapiyonuz
Çok geçmiş olsun, hayırlı olsun canımAa doğru bende köpük bardak alayım o zaman, teşekkür ederim
Amin canım, çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, hayırlı olsun canım
Geçmiş gitmiş olsun inşallahVallahi bana kalsa canı acımasın diye ömrünün sonuna kadar erteleyebilirdimama bir an önce de olsun geçsin istediğim için yaptırdık artık
Gelelim bugüne, sabah 8’de emla krem sürüp içinden çıkan yapışkanlı streçle güzelce kapattım. 9’da klinikteydik fotoğraf çekimi yapıldı. Sonrasında lokal anestezi uygulandı o sırada çok az mızıklandı ama öyle çok ağlamadı. Uykusu gelmiş ve karnı acıkmıştı ondan da mızıklanmış olabilir. Sonrasında odaya geçip emzirip uyuttum. Tam sedyeye koydum uyandı sıpa yani uyanıkken oldu sünnetiama gayet güzel durdu hiç ağlamadı. Kliniği öyle internetten rastgele bulmuştum ama çok memnun kaldım. Doktorumuz çok cana yakındı. Dualarla yaptı hoşuma gitti Yaklaşık 10-12 dk. sürdü. Çokta güzel yaptı gösterdi tertemiz ne kan ne bişey. Dikişleri 2 haftaya kadar düşecekmiş. Bugün ve yarın biraz şişecek dedi. 4-6 saatte bir bir ölçek calpol vereceğim. Eve geldik biraz acısı var sanırım ağlıyor ama gülmeyede çalışıyor yavrum Calpol verdim uyuyor şimdi bakalım anestezinin etkisi geçince nasıl olacak. Umarım çok acı çekmez.
Bizden şimdilik haberler böyle, sonraki aşamaları da yazarım yine
Evet değişiklik olur zaten ebede söyledi değişir rengi diye gayet normalKan ilacı başlayanlar bebeğinizin dışkı renginde değişiklik oldumu koyu yeşilimsi ?
Benim herhangi bi düzenim yok o günki süt durumuma göre değişiyor eğer sütüm varsa günde 1 veya iki defa çok huzursuz olduğunda veriyorum toksa yemiyo zaten sütüm olmadığını anladığımda da 2-3 kere yapıyorum aç olursa yiyo. Normal ilerleyen günlerde de günde 1 kez veriyorum.Bide kızlar mama +anne sütü verenler gün boyu nasıl bi duzende ilerliuosunuz mamayı ek seferde kaç olcekten yapiyonuz
İnşallah canım şimdiden geçmiş olsunBizde inşallah bayram.sonrasi sunnet ettireceğiz bizimkinin pipisin de çok hafif eğrilik var onuda düzeltecekler inşallah sorunsuz geçer
Allah damatlığını da göstersin inşallahVallahi bana kalsa canı acımasın diye ömrünün sonuna kadar erteleyebilirdimama bir an önce de olsun geçsin istediğim için yaptırdık artık
Gelelim bugüne, sabah 8’de emla krem sürüp içinden çıkan yapışkanlı streçle güzelce kapattım. 9’da klinikteydik fotoğraf çekimi yapıldı. Sonrasında lokal anestezi uygulandı o sırada çok az mızıklandı ama öyle çok ağlamadı. Uykusu gelmiş ve karnı acıkmıştı ondan da mızıklanmış olabilir. Sonrasında odaya geçip emzirip uyuttum. Tam sedyeye koydum uyandı sıpa yani uyanıkken oldu sünnetiama gayet güzel durdu hiç ağlamadı. Kliniği öyle internetten rastgele bulmuştum ama çok memnun kaldım. Doktorumuz çok cana yakındı. Dualarla yaptı hoşuma gitti Yaklaşık 10-12 dk. sürdü. Çokta güzel yaptı gösterdi tertemiz ne kan ne bişey. Dikişleri 2 haftaya kadar düşecekmiş. Bugün ve yarın biraz şişecek dedi. 4-6 saatte bir bir ölçek calpol vereceğim. Eve geldik biraz acısı var sanırım ağlıyor ama gülmeyede çalışıyor yavrum Calpol verdim uyuyor şimdi bakalım anestezinin etkisi geçince nasıl olacak. Umarım çok acı çekmez.
Bizim tam 10 gün oldu baya toparlandı krem sğlama hiç bir şey yok dikişleri düşmek üzereAyy darisi basimiza insallahseninki suan kac gunluk canim
Bende aynen o şekilde tutuyordum çık kucağa almadık 2 gün zaten bezi 5 no ya geçtikDarısı bizim başımıza canım, şu 2 günü atlatsak hayırlısıyla gerisi kolay olurkucağıma alırken çok tedirgin oluyorum canı acır diye sen nasıl tutuyordun genelde? Ben sırtı bana yaslı şekilde popodan destekli tutuyorum ama bilemedim
Canım Çoçuk acile gitsene orda ücret almazlar bize antibiyotikli krem vermişlerdi kaka bulaştıysa pipiye ondan olmuş olabilirSağlık ocağında dr dikiş yerlerindeki minik silvece ödem yapmış olabilir görünürde bişey yok dedi ama bi krem le calpol verdi 1 hafta kullan geçmese sünneti yapan dr götür dedi ama bilemiyorum içim hiç rahat değil eşim evde suan işsiz biliyon ozellerde bi dünya para acele etmek istemiyorum
Gecmis olsun canim damatligini da gorun inslalahVallahi bana kalsa canı acımasın diye ömrünün sonuna kadar erteleyebilirdimama bir an önce de olsun geçsin istediğim için yaptırdık artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?