2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Neden öyle olmuş canim doktora söyledin mi
Sağlık ocağında dr dikiş yerlerindeki minik silvece ödem yapmış olabilir görünürde bişey yok dedi ama bi krem le calpol verdi 1 hafta kullan geçmese sünneti yapan dr götür dedi ama bilemiyorum içim hiç rahat değil eşim evde suan işsiz biliyon ozellerde bi dünya para acele etmek istemiyorum

Biz köpük bardak almıştık yumuşak olduğu için kızarıklık yapmadı bu yapabilir bence

Bence ihmal etme en azindan sünnet yapan doktora telden ulaşmaya caliş sor bi fotograf atarsin en azindan bilgi verir

Kan ilacı başlayanlar bebeğinizin dışkı renginde değişiklik oldumu koyu yeşilimsi ?

Kızlar bebekleriniz ne zaman dönmeye başladı sırtüstünden yüzüstüne

Geçmiş gitmiş olsun inşallah

Bide kızlar mama +anne sütü verenler gün boyu nasıl bi duzende ilerliuosunuz mamayı ek seferde kaç olcekten yapiyonuz
Benim herhangi bi düzenim yok o günki süt durumuma göre değişiyor eğer sütüm varsa günde 1 veya iki defa çok huzursuz olduğunda veriyorum toksa yemiyo zaten sütüm olmadığını anladığımda da 2-3 kere yapıyorum aç olursa yiyo. Normal ilerleyen günlerde de günde 1 kez veriyorum.

Allah damatlığını da göstersin inşallah

Bende aynen o şekilde tutuyordum çık kucağa almadık 2 gün zaten bezi 5 no ya geçtik

Canım Çoçuk acile gitsene orda ücret almazlar bize antibiyotikli krem vermişlerdi kaka bulaştıysa pipiye ondan olmuş olabilir

Selamm bizde 4. Ay kontrol ve asimizi olduk ❤
Kalpte ufurum cikmisti gecen ay yine az var dedi eko çekileceğiz insallah sıkıntılı bir durum yoktur rabbim kimseyi evladı ile sınamasın saglicakla büyüsün kuzularimiz insallah
Masallah boy kilo guzel demir damlası önerdi başlayalım dedi. Önümüzde ki ay eko sonucu ve göz dr gittikten sonra gideceğiz. Gözde akma azaldı ama halen var masaja ve serum fizyolojik ile silmeye devam.
Bu arada asi uyku yapti :)
Yürütecek yasak! tv yasak !

Gecmis olsun canim damatligini da gorun inslalah biz henüz olamıyoruz eko sonrasi bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…