2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Teşekkür ederiz Evet ilk şişede her emzirmeden önce kullandim doktor öyle söylemişti, ikinci şişede şikayetleri biraz azaldığı için gunde 3-4 defa vermeye başladım yine emzirmeye baslamadan veriyorum
Bana da tok dedi ama tok vermem zor oluyor bende emzirmeden önce vereyim o halde. Peki faydasını gördünüz mü ve ne zaman görmeye başladınz

Bana da tok dedi ama tok vermem zor oluyor bende emzirmeden önce vereyim o halde. Peki faydasını gördünüz mü ve ne zaman görmeye başladınz
Gazını daha rahat çıkarıyor, karın gurultusu azaldi baya. Bir de benim en büyük şikayetim her beze kaka yapmasiydi poposu pisik oluyordu kaka yapmaktan. Sürekli zorluyordu kaka yapmak için. Bunlar geçti şimdi en az 1 en fazla 4 defa kaka yapiyor bu da normal zaten. Bize faydasi oldu sonuç olarak, 3-4 gün kullaninca azaldi şikayetler. 2.şişede azalttim ben de miktarı. Bu bitince gözlemleyip duruma göre alacağım

Senin adına sevindim canım.

Biz çılgın analar olarak durmayıp aldıkça kasik kasjk vermeyelim
Ben blw düşünüyorum yürek yedim
Blw yi bende denicem ama hemen degil başlangıçta püre halinde sonra daha büyük pütürlü halde bir iki ay sonra blw dusunuyorum:)

günaydın blw yapacak anneler var mi aramızda acaba? Ben oğlumda yapamamıştım ama kızımda yapmak istiyorum. Varsa yapacak anneler nasıl başlayacaksınız Bilgi almak isterim
Ben düşünüyorum zaten yumuşak olacağı icin sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum insallah ama ilk ay püreyle başlayacağım hemen degil

Bebe biskuvisi tarifi de buldum kizlar benim bu 3. Olduğu icin ufaklık daha cok farkında oluyor insan neyi nasil yapmalı.hazir paketli gıdaların hic bi yarari yok aksine zararlılar.gida dedektifini takip ediyomusunuz bilmiyorum instagramda bebek sutlacinın icinde bile kac kup şeker koymuşlar kavanoz maması bebe biskuvisi masum gorunuyolar ama evde cam rendeyle yapacağınız gerçek meyve püresi cok daha saglikli

Eklentiler

• Screenshot_20210420-002134.png
    121,3 KB · Görüntüleme: 42
Benimde sanki daha da arttı gibi geliyo hatta fazlasını çıkariyo. Eşler hep aynı sanirim benimkide tutma diyordu şimdi sesi cikmiyor:)
Benim bi tık azaldı sutum suyu çok icemiyorum belki ondan razmandan önce aksamlari 2 yada 3 olcekten mama yapiyordum şimdi onu gunduze çektim ve iki kere yapıyorum netten süt arttici cay siparis ettim gelsin onu deniycem inş faydası olur

Kızlar günaydın. 4. Ay aşısını ay sonuna kadar mı yaptırmamız gerek? ben daha yaptırmadım da ayın 7 sine tam 4 aya girdik e-nabızda da ay sonunda görünüyor ebe de aramadı istediğiniz zaman gelebilirsiniz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…