2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok şükür gelişimi normal, inşallah meme reddi de geçicidir. Kilo almayınca da insan hep ac kaldığını düşünüyor işte

Çok şükür gelişimi normal, inşallah meme reddi de geçicidir. Kilo almayınca da insan hep ac kaldığını düşünüyor işte
Valla ben cismi bez takip ediyorum her gün 1 kere de olsa kaka yapıyor. Her aldığım bez de az da olsa çok da olsa çiş var. Çok az olsa zaten durmuyo. Sikinti yapma

Yok uyumuyor her saat başı uyaniyor kızıma bay bay night damla almıştım onda ise yaradı artık oğluma da vericem ondan
Canım bizde senin gibiyz koyuyorum yatağa bi saat sallıyorum dalıyo yarım saat sonra ayakta. Sabah 5,6,7,8,9... diye gidiyo huy mu edindiler düzelir mi bilmem çok yoruldum ne gündüz ne gece uykusuz bebek doğurmuşum
merhaba
4. Ay uyku gerilemesi ne zaman başladı sizlerde arkadaşlar? Yani 4.aya girer girmez mi?
Bizde 4 aya girer girmez başladı zaten uyuduğunda ıhh dese beşiği sallıyorum tepesinden ayrılmıyorum sırf uyusun diye ama bu ay yatağa koyar koymaz kıyamet kopuyor

Benim oğlumda çok fazla ateş yapmadı canım en fazla 37 oldu ama gece uykusuna geçemeyip huzursuzlandığı için ben aşı günleri yarım çay kaşığı calpol verdim hep belki de o yüzden yapmadı bilemiyorum. Arkadaşımın bebeği var 7,5 aylık onda da 2 ve 4. ay aşıları ateş yapmamış ama 6.ay aşısında kızı uyurken birden titremeye başlayıp baya kusmuş bunlar bir panikle acile gitmişler sonrasında da ateşi çıkmış yani o titreme ateş öncesi titremesiymiş. O uyardı beni 6.ay aşısı çoğu bebekte diğer aşılara göre daha fazla ateş yapabiliyormuş seninde aklında bulunsun. Allah korusun inşallah ateşi olmaz ama her ihtimali düşünmek lazım. Arkadaşım beni de uyardı panik yapmayayım diye
İğnede baya ağliyolarmiş emla krem çok iyi bi fikir o kadar yogunlukmu varmis desene hazir korona var su pipilerden kurtulalim diyo dmek herkes
Ay evet yer bulamadım ya maşallah herkes sünnet ettiriyormuşta haberimiz yokmuş
Aynen canım bende iğne öncesi böyle bir krem kullanılıyor mu bilmiyordum, bilgilendirmeleri iyi oldu bende hemen buraya yazayım dedim sünnet yaptıracaklar uygulasın bence.

Danışmanlık aldım ben canım çok sağol tavsiyen için ama oğlum 5 aylık olmak üzere danışmanlık büyük bebeklerde çok ise yaramıyor
Hım ek gıdaya geçmek üzeresin o zaman mama ile beslersin yapacak bisey yok zaten yavaştan herseyi yemeye başlar toparlar merak etme.. İlk zamanlar ne versen yiyor asıl zor olan 3 yaş sonrası başlıyorlar artık seçmeye onu yemem bunu yemem bu yeşil bu kırmızı

Ya bizimki de günde 3 4 bazen 5 kere yapıyor kakasını ve yapisi gürültülü ve kakasi mukuslu oluyor acaba bizde demi var bu laktoz karnı gazlı hele ki bu aralar çıkarınca çok rahatliyor

Geçmek üzereyim zaten bey efendi hiç bir mamayı istemedi

Ya bizimki de günde 3 4 bazen 5 kere yapıyor kakasını ve yapisi gürültülü ve kakasi mukuslu oluyor acaba bizde demi var bu laktoz karnı gazlı hele ki bu aralar çıkarınca çok rahatliyor
Ben hala çözemedim alerji intolerans mı çok sıkıldım bu durumdan relactaz damladan sonra kaka sayımız bire düştü gaz olayı azaldı. Ama mukus hala devam ediyor. Ne yapacam ne dusunecem bilmiyorum

Valla bende bilmiyorum duzelirlermi ama ay atladikca daha fena oluyor sanki gece her saat başı uyaniyor tükendim gündüz de uyumuyor ama bu kadar uykuyu sevmeyen bebek yapmışım bende

Ben hala çözemedim alerji intolerans mı çok sıkıldım bu durumdan relactaz damladan sonra kaka sayımız bire düştü gaz olayı azaldı. Ama mukus hala devam ediyor. Ne yapacam ne dusunecem bilmiyorum
Mukus hemen geçmiyor ki canim ben bayadir diyet yapiyorum biliyosun ona ragmen 1 hft falan oldu geçeli.Laktoz hassasiyeti varsa seninkinde sen ona takilma bence. Ama çocuğun alerjisi varsa ve sen hala o alerji yapan ürünleri yiyosan mukus geçmez bunu da gözardi etme.

Canim.humana yi denedin mi ben kizimda da şimdi oglum da da onu kullanıyorum ve kilo aldırmayın sağlayan bir mama
Bebelac denedim ama denedim bir tane özel mama denedim 2 tane kasik mama denedim. Humanayi denemedim. Ama oğlum 2 e gündür meme reddi yapmıyor. Emmeye başladı cok-da mama vermeyi düşünmüyorum bu aydan sonra yavaştan ek gida başlayacam. Bu ay ki kilo alımına göre

Başka aleji belirtisi yokki ne kusma ne ciltte bir şey ne aşırı huzursuzluk meme reddi vardı 2 3 gündür baya baya düzeldi karında guruldama azaldı. Gazini rahat cikariyo gazi olduğu zaman öyle deli deli ağlamasi yok acıkınca ya da uykusu gelince çok huysuzlaniyo. Mesela bu sabah 9 dan beri uyuyo arada kalktı emzirdim emerken bir daha uyudu hala uyuyo maşallah diyin

Masallah canimm Benim de sadece mukus vardi bi de gaz. Şükür bizimkilerde düzeldi. Ek gidayla falan daha da düzelcekler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…