2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bi de bakmışsın sutun artmış:) benim ciddi oyle olmuştu sanirim gece yemek ile alakalı

Masallah sari pamuğuma ❤
Ufurum bitmiş sevindim canim darısı bize insallah saglkkla

Insanin eşinin de hamileyken kilo almasi kendini iyi hissettiriyor yalnız değilim gibi bende esimde dogum kilolarımiz var pasa 6 aylık olsun ikimiz de diyet başlayacağız

Canım Dolunay89 sünnet yaptırdın mı? Ben 21 Nisan’a randevu aldım. Bugün öncesinde yapmam gerekenleri yazmışlar. Sana da göndereyim faydası olur
Canim kontorlumuz vardi doktor bizi cocuk cerrahina yonlendirdi sunnet icin ama 2 aile daha vardi sunnet icin gorusme bekleyen bizim de vaktimiz yoktu eve geri donduk bu hft ici ozellille randevu alip gidip tarih alcaz biz de. Sizinkini baya geç tarihe vermişler. Bakalm bize kaç gun sonrasini vercekler. Streç film emla krem falan bunlar sunnet esnasinda uygulanacak seyler mi orayi anlamadim emla uyusturucu krem diye biliyorum

Benim dikişler aşırı zorluyor

Dolunay89 canım sen diyeti açmaya başladın mı ?
Yok canim devam ediyorum hala doktorum aç dedi ama ben 1 ay daha devam edicem sonra duruma göre açicam. Gözle görülür değisimlef var oğlumda. Ama bu tesaduf 3ayi bitti biraz daha gazi falan gitti diye mi yoksa diyetimden dolayi mi bilmiyorum. Sen ne durumdasin

Ya valla inan hicbirseyle rahat edemiyorum 90,5
Kilodan bugun 88,7 ye düşmüşüm valla çok mutlu oldum göbek attım en sonunda yoksa 90 kilo ben 8 kilo oglum kiyafetlerimizle 100 kilo taşıyamıyorum

Ya valla inan hicbirseyle rahat edemiyorum 90,5
Kilodan bugun 88,7 ye düşmüşüm valla çok mutlu oldum göbek attım en sonunda yoksa 90 kilo ben 8 kilo oglum kiyafetlerimizle 100 kilo taşıyamıyorum
Oo gözün aydın canım darısı başıma inşallah böyle böyle devam ederizde gider kilolar göbekler basenler bel ağrımızda bu yüzden bakma sen görünüşü geçtim artık sağlık için vermemiz şart

Benim dikişler aşırı zorluyor
Canım her sabah duş alıyorum sonra doktorun verdiği jel kremi sürüyorum duştan sonra vücut daha çok emiyor ve hep rahat pijama tarzı şeyler giyiyorum gittikçe düzeliyor gibi benim. Kantaron yağıda iyi geliyor diye biliyorum denedin mi bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…