2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Oy canım isin çok zor o zaman Allah yardımcın olsun doktora danistinmi peki yada uyku danışmanına falan
Söyledim dr a oda uyku danışmanları ile görüş dedi instagramda uyku melegine yazdım 2950tl ücreti var dedi bende çüş dedim açıkçası

Yok uyumuyor her saat başı uyaniyor kızıma bay bay night damla almıştım onda ise yaradı artık oğluma da vericem ondan

Bozuktur canım ayakta duramazdın bu şekerle

Daha erken değil mi şuan önüne tek koydugum şey memelerim onuda cimdiklemekten bı hal oldular zaten hangi aylar öneriliyor bu blw
Daha erken zaten canım en erken 6 aylıkken
O da kilo alımı çok iyiyse önüne koyar beklersin çünkü bebek onu alıp hemen yemiyor mıncıklıyor saçına başına sürüyor. Ama kilo alımı azalmışsa desteklemek lazım 8 ay falan daha uygun olur

Ben 56 ile hamile kaldım. 74 ile Doğum yaptım. Şimdi 66 kg. Morelim çok bozuluyor. Daha ilk bebeğim. Bir daha hamile kalsam bu göbek kaç kat olacak.
Daha erken bence bebeğin hareketli zamanlarında peşinden koşturmakla verirsin biraz daha. Ben de ilkinde 56 ile hamile kalmistim tekrar 56 olmasam da 58 civarına düşmuştüm. Göbek benim de sıkı değil biraz egzersiz yapmak lazım aslında ama fırsat yok

Ay ne güzel canim ya valla ben hiç veremiyorum bende de 2 cocuk var ama hiç kilodan farkım yok eşimin yanında kötü bir görüntü oluyor
Bende hala hamile pantolonları giyiyorum çünkü diğerlerinde göbek kapanmıyor kapansa dikişi çok zorluyor bedeni daha büyük alsam bacaklar tuhaf görünüyor, bi süre daha böyle devam ederim geçen mağazada hamile reyonunu sordum kadın önce arabadaki bebeğime baktı sonra döndü bana ters ters baktı ben bile onun gözünden bakıp kendime kızdım

Aşı yine ateş yaptı bize
Sizde de oluyor mu ? 2 ay aşısında da olmuştu. Bir de dönüşümlü ateş düşürücü mü kullanıyorsunuz yoksa hep aynısını mı veriyorsunuz. Parasetamol içeren ilaçlar üst üste verilmiyor çünkü. Bende sadece calpol var

Bende hala ne yapacağımı düşünüyorum kızım 6375 cıktı ayına göre normal ama geçen ayın üzerine hiç kilo almamış hatta 3

Hangisini anlamadın canım? Relactaz fayda ettiyse bebeğinde laktoz intoleransı var demekki canım. İnşallah bize de fayda eder. Bana günde 8 kere 4 er damla dedi emzirme sonrası verilecekmiş
Bende deneyeyim bakayim 8 defa 4 er damla. Bizim ki artık uyanık emmeye de başladı meme reddi yapmiyo o kadar rahatladim ki

Canım ben takip ediyorum yükselmeye, bebeğimde huysuzlanmaya başladığı anda calpol veriyorum başka ilaç vermedi doktorumuz, dün 2 kez yarım ölçek verdim, bugün normal çok şükür.

merhaba
4. Ay uyku gerilemesi ne zaman başladı sizlerde arkadaşlar? Yani 4.aya girer girmez mi?

Ben 56 ile hamile kaldım. 74 ile Doğum yaptım. Şimdi 66 kg. Morelim çok bozuluyor. Daha ilk bebeğim. Bir daha hamile kalsam bu göbek kaç kat olacak.
üzülme canım. zamanla verirsin. Ben senden daha kötü durumdayım. diyette yapamıyorum. ancak spor yaparsak verebilriz. oda benim için şuanda imkansız.

Huzursuzluk yapınca vermiştim calpol üst üste vermiş oluryomuyuz ki 2 ay geçiyor aşıların ustunden

Masallah canım, ne fayda etti
Oğlum emmeye başlayınca karnı gurulduyodu relactaz kullanmaya basladim baya hafifledi gün de 3 4 kere kaka yapıyordu bire düştü. Bunun yanında artık kendi haline bıraktım ne zaman isterse o zaman emzirdim zaten uyanık emince az emiyo ben de bu yüzden blok meme yapıyorum yağlı sütü de alsin diye stresi bir kenara bıraktım zorlamıyorum emsin diye. Böyle böyle 2 3 gündür emmeye başladı uyumadan önce emiyo sonra uykuya daliyo

Söyledim dr a oda uyku danışmanları ile görüş dedi instagramda uyku melegine yazdım 2950tl ücreti var dedi bende çüş dedim açıkçası
Yok artık bu ne ya iyice insanları kandirmaya başladılar. Emzirme danışmanları da öyle. Illaki ücret alınır tamam. Ama bu kadar da ne yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…