Arkadaşları dedeleri mi yoksa
Sadece süt ürünlerine varsa alerji süt ürünlerini kesmen yeterli zaten canim. Ben kesin sonuca varayim diye her şeyi kestirip attim öyle. Ama şu da var alerjileri olmasa bile gaz olaylari da zaten olabilir kizimda 6 ay çektim gazdan ama alerjisi yoktu ve gündüz uykulari faciaydi.Ben senin kadar detaylı bir diyet yapmıyorum canım belki ondan da çok etki etmemiş olabilirbebeğim çok huzursuz değil ama bazı günler çok gazlı gündüz uykuları çok kısa
Gürültülü mukuslu kaka ve bazen köpüklü. Şiddetli gaz sancısı ama daima gazı var , burunda geçmeyen hırıltı, ara ara meme reddi bu aralar gözlerini çok kasıyor ve kulağında hafif kuruluk vardı ama 3 5 gündür. Kocaeli deyim ben diyet listesi verdi birde içerik listesi var .Sizin şikayetleriniz neydi? Ben süt ürünleri tüketmiyorum ayrıca paketli gıdaları da tüketmiyorum çünkü hemen hemen hepsinde süt ürünü var. Onun dışında birçok şeyi yiyorum. Sakıncası yoksa doktorunuz kimdi ? İstsnbul da mısınız
Evet dedelerArkadaşları dedeleri mi yoksa
Ne güzel yeşile bakıyor şanslı arven
Ben özelden aldim canim, genelde doktorun insafina kaliyor ve tanidik doktor hemşire falan varsa yardımcı oluyor o şekilde benim bildiğim. Doğum yaptiğim doktor vermek istemiyor beni hastane yönetimine falan yolladi onlarin üzerine atti topu veremiyoruz baski var falan dedi ama ayni hastanede başka bir doktor arada tanidik olunca verdi hiç sorun yapmadanHeyet raporunu nasil alıyorsunuz? Özelden de alınabilir mi? Tek hekim maksimum 10 gün veriyo rapor ve iki kere alınabiliyor diye biliyorum. Sonra heyet almak lazımmış.
Ben özelden aldim canim, genelde doktorun insafina kaliyor ve tanidik doktor hemşire falan varsa yardımcı oluyor o şekilde benim bildiğim. Doğum yaptiğim doktor vermek istemiyor beni hastane yönetimine falan yolladi onlarin üzerine atti topu veremiyoruz baski var falan dedi ama ayni hastanede başka bir doktor arada tanidik olunca verdi hiç sorun yapmadan
Gece uykusu nasıldı peki canım? Benim büyük kızım da aynı şekilde gündüz kısa kısa uyurdu. Yine gazı vardı ama senin bahsettiğin şekilde aşırı değildi. İnşallah gazdır diyelim o zamanSadece süt ürünlerine varsa alerji süt ürünlerini kesmen yeterli zaten canim. Ben kesin sonuca varayim diye her şeyi kestirip attim öyle. Ama şu da var alerjileri olmasa bile gaz olaylari da zaten olabilir kizimda 6 ay çektim gazdan ama alerjisi yoktu ve gündüz uykulari faciaydi.
Bizim gaz aşırı değil yani bebeğimi tüm gün huzursuz etmiyor. Bu ay da bekliyim de geçmezse bende alerji doktoruna gitmeyi düşünüyorum. Benim doktor bebeğimin gazı olduğuna bile inanmıyorGürültülü mukuslu kaka ve bazen köpüklü. Şiddetli gaz sancısı ama daima gazı var , burunda geçmeyen hırıltı, ara ara meme reddi bu aralar gözlerini çok kasıyor ve kulağında hafif kuruluk vardı ama 3 5 gündür. Kocaeli deyim ben diyet listesi verdi birde içerik listesi var .
Ohh mis gibi uyumuşEvet dedelerufak bi bahçemiz var dün oraya gittik ama hava rüzgarlıydı çok dışarı çıkaramadım yinede oksijen çarptı erkenden yattı dün
Yok canım bizimki de mutlu bı çocuk sakın zamanları var tabiki. Ama o sancı bı geliyo saatlerce ağlıyo mosmor oluyo ikinmaktan.Bizim gaz aşırı değil yani bebeğimi tüm gün huzursuz etmiyor. Bu ay da bekliyim de geçmezse bende alerji doktoruna gitmeyi düşünüyorum. Benim doktor bebeğimin gazı olduğuna bile inanmıyorgazlı bebek böyle sakin sakin bakınmazmış kıvranırken hiç görmedi ki kuzumu
Yoğurt yapma makinesi algın mıKizlar bugün a101e bebek ürünleri gelmiş ben baya bir şeyler aldim malum büyüyor bebişler zibinlar falan küçülmüştü. Pamuklu gayet de ben beğendim kalitesini
Oh ne güzel yeşillikler içinde ben neredeyse 13 Aydıner evdeyim sadece dr a gidiyoruz içim açıldı arven e maşallah
Daha iyi canim artmadi cok sukur tamamen gecmedi de doktor surekli nemlendir dedi o sekilde devam ediyoruz umarim artmazAynen canım çok tatlılar doyamıyo insan bakmaya sevmeye oynamayaamin inşallah hiç sorma ya benimki de bi emiyo bi yüzüme bakıyo gülüyo ağzını kocaman açıyo bi daha emiyo bi daha gülüyo öyle şımarıklıkları var tatlı tatlı doyamıyorum bende onla oynamaya
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu bebeğin?
Tatlım çok geçmiş olsun şimdi nasıl kızın? Doktora götürdün mü?
Çok geçmiş olsun bitanem. Ihlamurdan zarar gelmez pek ama yine de sen bilirsin. Şimdi nasıl götürdün mü doktora?
Dedigini uyguladim sanki hemen hafifledi kizarikligi cok tesekkur ederimBenim kızımı da göğüs ve sırt kısmında var bu tür kızarıklıklar hatta bazen ayak boğum kısmında da oluyor. Bizim alerjimiz var dokunan bir şey yediğim zaman çıkıyor sürekli nemlendirmeniz lazım. Özellikle banyodan sonraki üç dakika içinde ,çünkü o zaman vücut nemi hapsedebilihor
Aynı şeyler Biz de de var. Israrla alerji dedim doktor egzema yok Kusma yok dedi. Pişik de olmayınca üstünde durmadıGürültülü mukuslu kaka ve bazen köpüklü. Şiddetli gaz sancısı ama daima gazı var , burunda geçmeyen hırıltı, ara ara meme reddi bu aralar gözlerini çok kasıyor ve kulağında hafif kuruluk vardı ama 3 5 gündür. Kocaeli deyim ben diyet listesi verdi birde içerik listesi var .
Hayır ben çocuk doktorumuza özellikle sordum. Çok ciddi alerji durumu yoktur o yüzden pişik sorunu olmayabilir dedi. Bizimde yoktu. Kusması da çok aşırı değildi 3 aya girdik sonra arttı mesela. Genelde kilo normalse ciddi sorunlar yoksa diyet zor olduğu için doktorlar pek üstünde durmuyo canımAynı şeyler Biz de de var. Israrla alerji dedim doktor egzema yok Kusma yok dedi. Pişik de olmayınca üstünde durmadı
Bizim kilo alımı yavaşlamaya başladı büyüdüğü için mı başka şeyden mı bilmiyorum 3 4 doktora gittik kilosu normalin biraz altında diyip mama başlattılar bakalim bu ayda gorecez. Kime neye inanacağımi şaşırdım artık. Bizim de 4. Ayımız doldu çok şükür kusma yok hala. Meme reddi idrar yolu enfks. Geçirdik ondan sonra oldu ve silikonla emiyo ona bağlıyorum. Bakalim hayırlısı beklemedeyimHayır ben çocuk doktorumuza özellikle sordum. Çok ciddi alerji durumu yoktur o yüzden pişik sorunu olmayabilir dedi. Bizimde yoktu. Kusması da çok aşırı değildi 3 aya girdik sonra arttı mesela. Genelde kilo normalse ciddi sorunlar yoksa diyet zor olduğu için doktorlar pek üstünde durmuyo canım
Bizde de aynı durum, bugün doktor kontrolu var, tekrar sorucam bakalım. Her kaka sesli ve mukuslu, meme reddi var, kilo alımı çok düşük, kulak arkası konak. Egzama yok, pişik de kısa bir süre birkaç sivilce gibi oldu geçti popodaAynı şeyler Biz de de var. Israrla alerji dedim doktor egzema yok Kusma yok dedi. Pişik de olmayınca üstünde durmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?