2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hmm maşallah ne güzel
Benim de son zamanda baya arttı kusması önceden çok yoktu.
Ne yapsam bilemedim. Doğru düzgün beslenemiyor böyle olunca. Acaba süt ürünlerini mi kessem
Evet kusunca kilo da alamıyorlar ya insan çok üzülüyor bizde ameliyat söz konusu bile oldu sonra iyice ultrasonla bakıldığında sorun olmadığı ortaya çıktı ama o esnada benim sütüm de gitti. Reflüsü vardır belki her bebekte fizyolojik olarak oluyor ama bazılarında ilaç da kullanmak gerekiyormuş. Doktoruyla görüş istersen canım bi.

Öyle yapacam inşallah.
Sağlıklı olsunlar da kilolu olsun derdinde değilim valla.
Teşekkürler

herkese merhaba,
çalışan annelere bir sorum olacak, benim iznim bitti. işe başladım. çalıştığım yerde süt sağma imkanım yok. 10 saat çalışıyorum. siz nasıl yapıyorsunuz. 2 günden beri çok zorlanıyorum süt sağamayınca.

Kizlar bakar misiniz. Kaka da kan böyle mi oluyor

Eklentiler

• 20210407_174007.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 64
Süt izni kullandirmiyorlar mı canim?Ben müdür yardımcısıyım bayramdan sonra işe başlamayı düşünüyorum odamda kapiyi kilitleyip sagma sansim olabilir ama dolap yok muhafaza edemem o yüzden sağmayacağim sanırım. Erken çikarım süt izninden dolayı diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla özel sektörde de sut izni hakki var

İlk iki gün küçük bir nokta halindeydi ama sonra geçti kuzum. Kızardı mı?
Evet canım aşı yerinde ve etrafında kızarıklık vardı az önce baktım kızarıklık küçülmüş ama aşı yerinde dediğin gibi nokta şeklinde kızarıklık var. Normal bir durum sanırım

Bizim değil doktorumuz gece beslenmesinin kiloya ertki etmediğini söylemişti. Sen ne. Yaparsan yap o alacağı kiloyu alır demisti. Uyuyorsa aç degildir ki arada kalkiyomus zaten maşallah hiç üzme anneyi kuzum

Kızlar galiba oğlum usuttu. Öksürük var hapşırıyor burnu akiyo yarın doktora goturcem fakat evde yapabileceğim bir şey var mi 1 2 kasik ıhlamur vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da

Kızlar çok üzgünüm oğlum kilo almiyo çok az aliyor ve raporlu mama başladık neden nasıl du ben anlamadım ilk 3 ay 1 er kilo alan çocuk kilo almiyo
Gelişimi iyi ne alaka raporlu mama mamaya geçene kadar ek gıdaya geçin 5. Aya başladık bence başka bir doktora daha danışın derim

esra5516
Canım müdür yardımcısı olduğun için sana bir şey sormak istiyorum. Öğretmenlerin kaç gün rapor alma hakki var? Yönetmelikte tek hekimden 40 günden fazla alınamaz diyor. Peki başka doktorlardan da alarak ne kadar uzatabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…