Canım bunların hepsi ataktanKızlar bi bakar mısınız? Meme emerken kıvranma, memeyi bırakıp birden ağlamaya başlama. Meme reddi. Mama yerken birden ağlamaya başlama, sürekli bi huzursuzluk ve ağlama, gece gündüz uyku problemi. Ve sürekli karın gurultusu. Bebeğimde bu belirtiler var bebek reflüsü olabilir mi? Yoksa genel problemler mi? Bi kaç gündür çok huysuz yine doktoramı götürsem bilmiyorum
Goon da dene pişman olmazsınYa iyice merak ettim bugün kesin alıyorum
Benimki de aynı babaHanımlar bebekleriniz kimlere benziyor keşfettiniz mi.
Benim ki tıpkı babası.
Gören herkes aaaa bu aynı babası diyor.
Kakayi canimYaaçişi mi kakayı mı sızdırdı peki?
Evet bu hafta oldu bizede daha iyiydi bu hafta böyle değişti yineCanım bunların hepsi ataktanben son bikaç gündür salondan ayrılamıyorum wcye gittiğimde max 5 dkda kıyamet kopuyor benden hiç ayrılmak istemiyor, kucağımda zor uyuyor ağlaya bağıra 10 dk geçmeden uyanıyor tekrar ağlayarak, kucakta sakinleştirip zorla memeyi tutturuyorum. Bu döngüdeyiz akşam eşim gelince odadan çıkmak nasip oluyor bu hafta böyle geçti çok daraldım normalde bu kadar değildi yine bu hafta yemek bile yapamadım doğru düzgün.
Markete gittim ama molfix pure and softun büyük paketi vardı almadım o yüzden ama goon’u da merak ettim şimdiGoon da dene pişman olmazsın
Molfix pure denedim ama hangisi dersen goon derimiyice kafanı karıştıralım
molfixin de kalibi buyuk degil canimMarkete gittim ama molfix pure and softun büyük paketi vardı almadım o yüzden ama goon’u da merak ettim şimdiBir daha ki markete gidişimde küçük paket varsa alacağım. Bir de kalıpları nasıl acaba? Sleepy küçüktü mesela ben primada 4 numara kullanıyorum bunda da 4 olur mu ki?
Baba seni kandırmışherkes aaaa ayni babasi diyor biktim ayni seyi duymaktan
Aha da valla benim oğlan delirecem 1 haftadan beri çocuk gazdan ememiyor resmen büyük insan gibi gaz cikariyo emdikten sonra bugün resmen tam 7 kere gaz çıkardı saydım. Niye böyle oldu bide benim oğlan gazsızdi çok problem yaşamamıştımKızlar bi bakar mısınız? Meme emerken kıvranma, memeyi bırakıp birden ağlamaya başlama. Meme reddi. Mama yerken birden ağlamaya başlama, sürekli bi huzursuzluk ve ağlama, gece gündüz uyku problemi. Ve sürekli karın gurultusu. Bebeğimde bu belirtiler var bebek reflüsü olabilir mi? Yoksa genel problemler mi? Bi kaç gündür çok huysuz yine doktoramı götürsem bilmiyorum
Ben bu durum yüzünden alerji mı var acaba diye düşünüp duruyorum işte. Kusma yok ten de bir sey yok pişik yok. Bi türlü çözüm bulamdımKızlar bi bakar mısınız? Meme emerken kıvranma, memeyi bırakıp birden ağlamaya başlama. Meme reddi. Mama yerken birden ağlamaya başlama, sürekli bi huzursuzluk ve ağlama, gece gündüz uyku problemi. Ve sürekli karın gurultusu. Bebeğimde bu belirtiler var bebek reflüsü olabilir mi? Yoksa genel problemler mi? Bi kaç gündür çok huysuz yine doktoramı götürsem bilmiyorum
Tamam canım çok sağol bir bakayım bendeCanım nette tesadüfen gördüm bebek atak haftası hesaplama diye aratabilirsin. Bebeğin doğması gereken günü yazıyorsun. Ayy kıyamam sana neyse ki son dönemece gelmişsin atlattın sayılırbizde şimdilik gece sıkıntı yok gibi ama gündüz fena
Doğması gereken güne göreymiş canım bende öyle duydum ama benim kızınki normal haftasına göre gidiyo atağı erken giriyo yani benimkiBende buldum canım.
Bu atak haftası doğduğu günden mi hesaplanıyor doğması gereken günden itibaren mi acaba?
Mesela benim bebişim beklenenden yaklaşık 3 hafta önce doğdu.
Bir yerde atak haftaları doğması gereken günden itibaren sayılır diyordu.
Hangisi doğru bilmiyorum
Canım ben veremiyorum ya becerip de doktor portakal veya limon sık karıştır da ver dedi ama yok yapamadım daha.Merhaba arkadaslar dun 4 aylık asimizi vurunduk kan ilacını neyle veriyorsunuz
Şükür annesi gözün aydın. Onlar kaka yapınca nasıl mutlu oluyoz dimi.. Analık başka bir şey vallaBebegim 5. gunde nihayet kakasini yapti. Aksam zeytinyagi vermistim o ise yaradi sanirim
Gooon kalibı buyuk molfix de 3 kullanırken goo nda 2 kullanıyorumGoon da dene pişman olmazsın
Molfix pure denedim ama hangisi dersen goon derimiyice kafanı karıştıralım
Aynen canım ya çok farklı bir duygu gerçekten.Belki ne alaka diyeceksiniz belki de okumak istemeyeceksiniz ama ne biliyim paylaşmak istedim. Akşam oğlum emerken emdi emdi sonra yüzüme baktı başladı gülmeye bir sürü bir şeyler anlatiyo hem anlatiyo hem gülüyor o kadar değişik oldum ki gözümden resmen yas geldi onu izlerken çok güzel bir şey di. Daha çok ufak olduğu için kendimi hala anne gibi hissetmek değil de bi değişik hissediyorum ama böyle bakıp bakıp tepki vermeye başlayınca ya da oda da sürekli beni takip edince anneliği hissediyorum çok farklı eşsiz bir his.
Canım benim ki aynı ben. Babasına da çok benziyor ama bana daha çok. Saç rengi göz rengi teni dudakları yanakları falan aynı ben. Küçüklük fotoğraflarımın hele aynısı. Sadece ben daha sarıymışım bebekken sonra kumrala dönmüşüm Ela şuan kumral.Hanımlar bebekleriniz kimlere benziyor keşfettiniz mi.
Benim ki tıpkı babası.
Ahaha canım seni çook iyi anlıyorum kızım doğduğu andan itibaren bana benzemesine rağmen yok burnu halası yok saçı babası yok gözü bilmem kim yok şu duruşu ben.. Benim dışımda herkese benzetildi. Kızım büyüyüp de hepten bana benzeyince bana benzediği kabul edildi. Bende zafer kazanmış gibi gururluyum ne yalan söylimherkes aaaa ayni babasi diyor biktim ayni seyi duymaktan
Benimki de babasına benziyor bebeklik fotoları aynısıHanımlar bebekleriniz kimlere benziyor keşfettiniz mi.
Benim ki tıpkı babası.
Kaç kilo bebeğin? Benimki 7200 civarında 4 numara aldirdim rahat oldu .4 numara uzun bir süre kullaniliyor zaten olur benceMarkete gittim ama molfix pure and softun büyük paketi vardı almadım o yüzden ama goon’u da merak ettim şimdiBir daha ki markete gidişimde küçük paket varsa alacağım. Bir de kalıpları nasıl acaba? Sleepy küçüktü mesela ben primada 4 numara kullanıyorum bunda da 4 olur mu ki?
Canım B Bluangl arkadaşıma katılıyorum bunlar bence de ataktan olabilir. Uyku problemi yemek istememe falan onun belirtisi. Yetti şu atak ben neler çektim. 4. Ay atağı ta 14 haftada başlıyor 19 haftaya kadar hatta 20. Haftaya kadar.Kızlar bi bakar mısınız? Meme emerken kıvranma, memeyi bırakıp birden ağlamaya başlama. Meme reddi. Mama yerken birden ağlamaya başlama, sürekli bi huzursuzluk ve ağlama, gece gündüz uyku problemi. Ve sürekli karın gurultusu. Bebeğimde bu belirtiler var bebek reflüsü olabilir mi? Yoksa genel problemler mi? Bi kaç gündür çok huysuz yine doktoramı götürsem bilmiyorum
Maşallah kuzum bebişine yerim ben o tatlı kuzuyuuu4. Ay aşılarımızı olduk kontrole gittik 700 gram almış doktor bundan sonra 400-500 gram alabilir çok normal dedi herşey yolundaymış çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?