2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hoş buldum ilk kızımda da bulantım vardı. Bunda da başladı. Bir haftada 1,5 kilo vermişim. Bulantılı dönem bitince gerisi çok rahat ama bi bitse

Insallah yerlesmedir. Kanama değil de leke şeklindeyse olabilir sanirim. Ben yaşamadım ama okuduğum makalelerde öyle okuyordum. Tarihler de uygun görünüşe göre. Ama en sağlamı tabiki test. Bir keresinde regliyken betam 400 cıktı benim. Çok şaşırdım. Ama ertesi günü 0 cıktı. Ona da ayrı şaşırdım:) bence bir test yapın yarın

Hosgeldin bence sirf aile hekimine gidebilirsin bende dun ögrendim son batim 22 mart vetam 675 cikti biraz lekelenme yasiyorum artisinin saglikli olup olmadigini gormen gerekiyo .
Hosbuldm.Bende gebelik testinde gun gün koyulasmayi izlemekle yetindim.Aile hekimm de aşırı yoğun oluyor,ilk özelde bi hekime gidecgm. Sizin de hayrli olsn.Bu arada benm de yas 31 2 gebeligm .ilkinde bende lekelenme kanama yasadim hamdolsn bi sıknti olmadı.Ins.siz de olmaz

Arkadaşlar sağlık ocağina test yaptırdım ve 5 haftalık hamileymişim. Malum sokağa çıkma yasağından dolayı bu hafta doktora gidemeyeceğim için sağlık ocağı doktoru FOLİBOL 5 MG yazdı. Kullanan var mı? İnternette ağır bir ilaç falan yazıyor. Tedirgin oldum. Aranızda kullanan var mı ya da size hangi folik asidi yazdılar.

Aynen... Eskisinden daha az yiyorum ama 3 günden önce tuvalete çıkamıyorum.

Benim de 7+2 çıktığında (bebek 3 gün ileri çıktı sata göre) , 1 cm cıktı,doktor bana normal dedi ama burdaki arkadaşlara göre düşük geldi ama sıkıntı yoktur doktor derdi ufak falan özellikle sordum nasıl diye uyumlu dedi.

ben kullaniyorum canim doktora sordum yariya bol gunluk yarim ic dedi

Kızlar benim sol tarafimda hareket ettikçe sanki açık yara var gibi acı oluyor. Allah korusun dış gebelikten korktum bugun tekrar beta verdim. Beta değerim 9 gun once 50ydi bugun 6235 çıktı. Çok hızlı yükselmiş gibi gbangeldia ikiye katlasa bu sayilari bulamaz cok altinda kalirdi. Betada boyle hizli artis yaşayan ya da hareket ettikçe böyle acı yaşayan var mı aranızda?

Merhaba benimde
Merhaba benim de son adet tarihim 22 marrtı. Ben de doktora 6 7 haftalıkken gitmeyi düşünuyorum. Bu sürede folik asit kullanıyormusun

burada o çok konuşuldu, folibiol mg olarak fazla, gereksiz. çoğumuz parayla alınanlardan kullanıyoruz. ben mesela folactive kullanıyorm ve gayet memnunum.

Napıcaz bu bulantıları günlerim mafoldu kendime gelemiyorum resmen
Az az sık sık yemeye çalışıyorum şimdilik, başucumda leblebi paketi şimdilik böyle idare ediyorum. Daha da artarsa napıcam bilmiyorum, ilaç içmek de istemiyorum, inşallah mecbur kalmam

Folbiol 5 mg mi seninde kullandıģın canım. Bana bir şey demedi bugün bütün içtim
Bende virusten dolayi ogrenince esimi yollamistim eczaci onu vermis doktorlarda bunu yaziyo diye 10 gun kadar bende 1 tane kullandim doktora gec gittim malum doktora sordum digerlerine gore yuksek iki gundebirmi iceyim dedim yariya bol gunluk yarim is dedi fazlasida zararmis ozamandan beri yarim iciyorum ben karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…