2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet canım ben goon marka kullanıyorum. Prima gibi yumuşacık ve petek dokulu arkası da büzgülü bazen kakası arkaya doğru gidiyor ama tam büzgüde kalıyor bence etkisi var
Ben goon kulot bez almistim denemek icin kesinlikle memnun kalmadim ilk basta iyi gibiydi ama her cisi sizdirma degil de alttan geciriyor yaridan fazlasi duruyor bosa gitti sleepy natural kullaniyorum cok memnunum prima premium da kullandim o da iyiydi

Sagol canim iyi olsun da bebislerimiz onemli olan o. Benimkinde konak dokuntu kizariklik falan yok derdim mukus ve huysuzlugu bakalm sonuc ne olcak sen de sut urunlerini kes gozlemle bakalim bi degisim olcak mi

Kızlar bebişim 4 aylık oldu çok şükür.
Paraben içerdiği için sağlık ocağından demir ilacı almadım.
Siz ne kullanıyorsunuz.
Sideferi duydum ama tanıtımında 4-10 yaş çocuk lar düşünülerek üretilmiştir diyor.
Size doktorunuz ne tavsiye etti

Kilot bezini hiç kullanmadım ben premium soft kullanıyorum ve çok memnunum prima nin 3 te biri fiyatı ve aynı kalite. İlk kızımda prima kullanmama rağmen şimdi goon markayı çok beğenerek kullanıyorum. Ek özellik olarak da beli büzgülü ve kakayı hiç taşırmıyor. Bir de kilot bez için erken diye düşünüyorum onlar daha çok emeklemeye yürümeye başlayınca kullanışlı

Sagol canim iyi olsun da bebislerimiz onemli olan o. Benimkinde konak dokuntu kizariklik falan yok derdim mukus ve huysuzlugu bakalm sonuc ne olcak sen de sut urunlerini kes gozlemle bakalim bi degisim olcak mi
Deneyeceğim mutlaka karar verdim ve hemen canım tatlı çekti kendime sütsüz irmik helvası yaptım

Ben büyük kızımda kullanmamıştım. Eksiklik olup olmadığı belli değil ki. İleriki aylarda kan tahlili yaptırıp gerek olursa kullanırım diye düşünüyorum. Sende araştır istersen canım

Sidefer verdi bize doktor, ben de yas konusunu sordum, takviye edici gida yaziyor ya bu tur urunlerde yasal olarak sorun yasamamak icin 4 yas uzeri yaziyormus.

Ben büyük kızımda kullanmamıştım. Eksiklik olup olmadığı belli değil ki. İleriki aylarda kan tahlili yaptırıp gerek olursa kullanırım diye düşünüyorum. Sende araştır istersen canım
3 aylikken kan vermistik biz de degeri dusuk ciktigi icin 3 ayliktan basladik biz demir almaya doktor tavsiyesi ile. Deger zaten yuksekse vermemek ya da dusuk doz vermek daha mantikli olabilir tabii

Ya aslında eczacı ilk önce kan tahlili yaptırdınız mı diye sordu.
Tahlil yaptırmadık.
Sağlık ocağı takip ediyor okadar.

canım eski sleepylerden alma. Kardeşim de eskisinin hep çıkardığını söyledi bu yeni üretimden alıyoruz ikimiz ne çiş ne kaka çıkmıyor çok güzel resmini de koyuyorum bakarsın .
Teşekkür ederim canım evet yeni serisi daha iyi sanırım. Deneyeyim umarım çare olur

Erkekler yukarı doğru yapıyor demek ki bugün yine sırtından aldım kakayı, boşuna bez bağlıyorum salayım bari çocuk rahat etsin en azından
Evet canım ben goon marka kullanıyorum. Prima gibi yumuşacık ve petek dokulu arkası da büzgülü bazen kakası arkaya doğru gidiyor ama tam büzgüde kalıyor bence etkisi var
Ay iyice kafam karıştı hangisini denesem sırtında büzgü olması mantıklı, düz olduğunu için hemen çıkıyor olabilir. Buarada hiç bekletmeden alıyordum yani 3 dk. bile geçmiyor ama yine sırtına kadar çıkıyor anlamadım ben bu işi

Benim ablamda oğlunda kullanmamıştı hatta doktoru iyi yapmışsın demir ilacını kullanmak için eksiklik var mı bakılması gerekiyor ama test yapılmadan kullandırtıyorlar demişti. O dönem arkadaşlarının bebeklerinin hepsinin 4. ayda düzenleri bozuldu, kabız oldular. Bende test yaptırıp kullandırma taraftarıyım

Biz sleepy 4 e gectik. Vücudunu sıksın istemiyorum. Oyuzden hep büyük alıyorum. 3+ oluyordu aslında ayrica gece kilodu aldım bakalım deneyecegim
Biz burda aranizda en son dogum yapanlardan oldugumuz icin arada 1 ay var ama yine de kucuk geldi esim siparis verdik acinca da bi daha iade edemedik baktik idare eder bitmek uzere zaten 3 numaraya geceriz artik:)

Ben çıktım doktordan. Her şeyi iyi dedi alerji ve intoleranstan bahsettim probiyotik verdi. Zaten kullaniyodum . Kilosu için de bu robot değil bir ay az alır bir ay çok alır dedi doğum kilosuna gire çok iyi toparlamış dedi. Bide gün de bir çay kaşığı yoğurt ver dedi vücut tepki verirse birak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…