2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Muhtemelen 4. Ay atağından canım iştahta azalma olabiliyormuş çünkü öyle okumuştum.

Biz de biraz sıkıntılı. 38 haftalık ama 35 ile uyumlu doğdu 2300 du 48 cm idi. Şu an tam 4 aylık 61 cm 5700

Oğlum 1 ayda 450 gram almış emiyo olmasına rağmen tam da emmesi düzeldi demiştim neden böyle oldu ya boyu 4 cm uzamış
Benimki de 500 gr almış guzelde emiyor bezlerinin dolu dolu alıyorum dünden beri çok kafama taktım burada 3 aylık benimki

Idrar verdik enfeksiyon mu var acaba diye bakalim
Bende bilemiyorum niçin az kilo aldi acap kaliteli beslenemiyorumda sutum de ondan mi besleyici değil diye düşünüyorum bide çok bazı zamlar günde 3 kere yada 4 kere kaka yapıyor sulu yapıyor buda kilom alımını etkileri offf offff

Ayyy ben de düşünmekten kafayı yicem. Bir daha da çocuk filan yapmam heralde. Stresten kafa kalmadı midem ağrıyo artık

Çok sağol biz de bir araştıralım. Eşim sünneti 6 yaş gibi yaptıralım diyor ben de bebekken.olsun istiyorum bakalım hayırlısı

Yaa cnm çok sağol. Tez zamanda hepimiz sorunlarımızı çözeriz inşalllah Annesütüdoktoruna mesajda attım tabi cvp alamadım

Biz de biraz sıkıntılı. 38 haftalık ama 35 ile uyumlu doğdu 2300 du 48 cm idi. Şu an tam 4 aylık 61 cm 5700
Merhaba doktorlar persentil değerini takip ediyor. Bu yuzden üzülmeyin ben de kizimin sağlık karnesine baktım 4-5-6. aylarında 400-500 gram arası almış. Ilk 3 ay ayda 1 kg aliniyor ortalama. Ama süt kalitesini arttırmak.icin kuru yemiş, avokado, bal, somon balığı gibi besinler tüketirseniz sütünüz yağlanır. Isterseniz sağıp dolaba koyun , yagi üzerinde birikir kolayca görebilirsiniz. Bir de beslenmenize yağlı ve kaliteli besinleri ekledikten sonra sağıp bakın. Diğer bir faktör de gece sütü daha besleyicidir. Bebeğiniz emmese de gece 3'er saat arayla kalkıp süt sağmak hem sütünüzü arttırır hem.de bu sütleri gündüz verirseniz kilo alimi artacaktır bir sonraki ay.

Yaa cnm çok sağol. Tez zamanda hepimiz sorunlarımızı çözeriz inşalllah Annesütüdoktoruna mesajda attım tabi cvp alamadım
Rica ederim canım benim. ben mesaj atmadım hiç de direk paylaştığı şeylere baktım ordan yararlandım. belki cevap verir ama kuzum bilemiyorum

Çok kaka yapmak tek başına kilo alimini etkilemiyor canım, benim oğlum neredeyse her beslenmeden sonra kaka yapiyor gece bile az da olsa yapiyor ve dediğin gibi sulu kakası hala ama kilo alımı gayet iyi gidiyor

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Gece kendisi emmeye kalkıyor oğlum 3 saate bir bazen de 4 saate bir kalkıyor. Ama dikkat edecem bu gece etmesine biraz daha ağırlık vereyim

Mukus hemen geçmiyor. Arada görüyordum bezlerinde. Tahmini 2 ya da 3 hafta sürdü diyebilirim. Doktor 14 günde yenilenir bağırsak gibi bir sey demişti bize.
Bugün 11 gün olmuş sabah yine kakasi mukusluydu. Sabırla bı 10 gün daha devam edeyim yine düzelmezse kesicem diyeti mecburen

Doktorumuz rota ates yapmaz demisti ve yapmadi. Menenjit b yapti ates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…