2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde sata göre 3 aralikti sezeryan olucagim için Kasım olur diyordum ama ultraonda önce 8 sonra 10 Aralık oldu şu durumda yine Kasım sonu Aralık başı olur

Canim gunumuz ayni dun ogrendim bugun bende kan vermeye gittim 675 cikti henuz kese olmusmamistir diye gitmek istemedim cok az lekelenme yasiyorum suan sadece wc ye cikiyorum insallah tutunur bebisim. benim tsh 3 kusur cikti ama normal aralikta doktor bisey söylemedi seninkide normaldir.

Hanımlar meraba bende sarkma olmazda ınsaallah Aralık annesi gibi goruniyorum.Bat 21 marttı ama ilk testi ben gecen hafta carsamba silik ciktiginda öğrendm.Yani adete 1 hafta kala cikms oldu.Henuz doktora gitmeyi düşünmüyorum 7 haftaya girine kadar sizde durumlar nasıl? Coronodan dolayı galiba korkuyrm

Bende olabilir normal de sınır da demir eksikligi bir ay bekleyeceğim mejbur
Gebelik ögrendigin gün kendim istemiştim o zaman değerlerim tam sınırla normal çıkmıştı aradan 2 hafta geçti 11.8 e düşmüş canım başladım hemen

Benim 7 haftalık ve 10mm biraz minnak bi bebiş sanırım seninki maşallah büyükmüş canım. Sağlıkla ilerlesinler de evet aynı gidiyoruz aynı anda da tek avazda doğuralım inşallah sağ salim
Canım ben karistirdim zaten 10 mm 1 cm yapıyor sağlıkla gelsinler inşallah benimki biraz erken olacak bazı sıkıntılarım var o yüzden maksimum 36 inşallah minumum 32 hayırlısı artık

Hosgeldin bence sirf aile hekimine gidebilirsin bende dun ögrendim son batim 22 mart vetam 675 cikti biraz lekelenme yasiyorum artisinin saglikli olup olmadigini gormen gerekiyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…