Ben çok düz görmedim sanki normal gibi geldi banaKızlar kızımın kafasının arkası iyice düzleşti. Yan yatmıyor kesinlikle ne yapmam lazım ? Artık böyle kalmaz değil mi ? Çok mu kötü duruyor
İnşallah sen de güzel haberlerle gelirsin canım benim çok sağolBen de perşembe götürcem bakalım bize ne diyecekherşeyin yolunda olmasına sevindim canım
Ben çok düz görmedim sanki normal gibi geldi bana
İki meme hic emmiyor bizimkide insallah bu ay toparlanirlarAyni seyleri yasamisiz canim, bizde de 3.ayda kilo alimi cok dustu 500 grdi, doktor bana da aynisini soyledi uc saate bir kaldir iki memeyi de emzir diye ama bizimki birini emip uyuyor. Bakalim bu ay ne olacak, pek istahli degil emmek istemiyor. Bu ay da kilo alimi az olursa mamaya mecbur baslarix dedi doktor
Ben çok düz görmedim sanki normal gibi geldi bana
Çektiğim fotoda mı belli olmuyor acaba. Uyansın ben bir tane daha çekeceğim kucaktaykenannemherseyim canım bana da normal gibi geldi öyle düz durmuyo gibi
Tamam canım çek bakalım ona da bir bu fotoda öyle düz gözükmüyor.Çektiğim fotoda mı belli olmuyor acaba. Uyansın ben bir tane daha çekeceğim kucaktayken
Çok geçmiş olsun canım ya Rabbim şifa versin annelik en zor meslekMerhabalar ben cok kotu ve zor günler geçiriyorum pazartesi yüzümün sag tarafında başlayan rahatsızlık nedeniyle hastaneye gittim yüz felci geçirdiğimi öğrendim fizik tedavi ve akupunktur a başladım yarın tekrar nörolojiye gidecegim kontrol için değişen tek şey biraz daha konuşmam düzeldi dr um yorgunluktan olduğunu söyledi Emarda ve kanda cok şükür ki birsey çıkmadı 3 gece annemlerde kaldım dinlenmen lazım dedi dr ama yinede insan cok dinlenemiyor zaten yuzumu gördükçe ağlıyorum oglumu sag tarafima alamıyorum geçecek diye bekliyorum ...
Merhaba benim de kızım geceleri uyurdu, 4.aydan sonra ayda 500 gram aliyordu. Sütüm artsın diye gece emzirmek için uyanırdım ama uyanmayınca sağardım. Gece sütü asıl kilo aldırıyor. Bu nedenle nacizane tavsiyem siz yatmadan önce 23.00 gibi uykusunda emzirip, gece 3 de de saat kurup yine emzirmeniz kilo acısından fark.ettirecektir3.ay kontrolumuz vardi bugun malesef az kilo almis zaten iki haftadir sol memeyi emmek istemiyordu sadece 450 gr almis. Mamaya karsi doktorumuz o yuzden benim 4lt su icmemi ve daha sik emzirmemi soyledi bir aydir geceleri emzirmeye kaldirmiyordum 6saat emmiyordu o yuzden oldu sanirim artik kaldiracagim.
Tesekkur ederim 12de emiyordu sonra 6 da kalkiyordu simdi 3 gibi yine emzirecegim kesinlikleMerhaba benim de kızım geceleri uyurdu, 4.aydan sonra ayda 500 gram aliyordu. Sütüm artsın diye gece emzirmek için uyanırdım ama uyanmayınca sağardım. Gece sütü asıl kilo aldırıyor. Bu nedenle nacizane tavsiyem siz yatmadan önce 23.00 gibi uykusunda emzirip, gece 3 de de saat kurup yine emzirmeniz kilo acısından fark.ettirecektir
Ayrıca beslenmenize avokado ceviz badem olursa sütünüz yağlanır.
4.aydan sonra 500 gr az sayılmaz aslında. Sonra nasıldı peki kilo alımıMerhaba benim de kızım geceleri uyurdu, 4.aydan sonra ayda 500 gram aliyordu. Sütüm artsın diye gece emzirmek için uyanırdım ama uyanmayınca sağardım. Gece sütü asıl kilo aldırıyor. Bu nedenle nacizane tavsiyem siz yatmadan önce 23.00 gibi uykusunda emzirip, gece 3 de de saat kurup yine emzirmeniz kilo acısından fark.ettirecektir
Ayrıca beslenmenize avokado ceviz badem olursa sütünüz yağlanır.
Rica ederim biz çok yaşlı bir prof a gitmiştik bebegimin kalbindeki üfürüm için. O anlatmıştı uzun uxun nasıl gaz çıkarılır. Nasıl ve ne zaman emzirilir diye. Eğer kilo.alimi iyiyse gece 3 teki öğün için bebeği uyandırma demişti. Ama kilo alimi az ise mecbur emzirmek gerekiyor. Gece sütü dediğim gibi uyuduğumuz icin daha bol.oluyor o saatte...gule. güle büyütünTesekkur ederim 12de emiyordu sonra 6 da kalkiyordu simdi 3 gibi yine emzirecegim kesinlikle
3400 doğmuştu Canım, 1. ayda 900 gram, 2. ayda 1 kg, 3.ayda 800 gram almisti. 4-5-6.aylarda 500 gram civarı almıştı. 6 aylıkken 7.300 gram geliyordu. Sinra ben kilo alsin diye ek gidaya gectim 6 aylikken. Ama ek gidaya geçince iştahı tümden azaldı. Sonraki aylarda 300 gram 250 gram aldı hep.4.aydan sonra 500 gr az sayılmaz aslında. Sonra nasıldı peki kilo alımı
Sağlığı yerinde olsun canım. Genler en önemli faktör. Benim kızım da 3540 doğdu ve 1 yaşında 9,5 civarıydı şimdi 6 yaşında 24 kilo boyu da uzun. Bende bizim genlerimize bağlıyorum boylu olmasını3400 doğmuştu Canım, 1. ayda 900 gram, 2. ayda 1 kg, 3.ayda 800 gram almisti. 4-5-6.aylarda 500 gram civarı almıştı. 6 aylıkken 7.300 gram geliyordu. Sinra ben kilo alsin diye ek gidaya gectim 6 aylikken. Ama ek gidaya geçince iştahı tümden azaldı. Sonraki aylarda 300 gram 250 gram aldı hep.
1 yaşındayken 9 kg civarıydı sanırım. Şu anda da 7 yaşında ve 19 kg. Yaşıtları 25 kg oluyor genelde.
Kızım olduğu gibi babası tarafına çekmiş aşırı zayıf bir genetikleri var. Tatlı hiç yemezler mesela.
Benimki çok inatlaştı ben bi 3,5 - 4 saat bekledim sonrasında beyaz gürültü açıp kucağımda konuşa konuşa tutturuyordum. O zaman bile ağlıyordu ama aç olunca mecbur kaldı. Kaşıkla verirsen bu sefer yine aç kalmayacağı için memeyi tutması zor olur bence normalde kaç saatte bir emiyor ona göre bir saat aralığı belirleyebilirsin canım. Mesela benim limitim 6 saatti ondan sonda almasaydı sağıp vermeyi düşünüyordum ama çok şükür gerek kalmadı.Peki kızlar mamayı kaşıklada mı vermiyim yani tamamen aç mı bırakayım?
Çok düz görünmüyor ama şimdiden önlemini almak lazım benim oğlum da hep sola yatıyor mümkün değil sağına yatıramıyorum. Kafasının sol tarafı biraz daha düz şuan. Ama 1 yaşına kadar düzelebiliyormuş. İnşallah düzelirKızlar kızımın kafasının arkası iyice düzleşti. Yan yatmıyor kesinlikle ne yapmam lazım ? Artık böyle kalmaz değil mi ? Çok mu kötü duruyor
HarikaYaa şu videoya bayıldım
Monkey Lo on Instagram: "Beautiful Monkeys 🐒😍🙈❤️ .. Turn on 🔔 post notification Follow @monkeylo_ for more .. Note : Credits owned by respective content creators. .. .. #monkey #monkeys #cuteanimal #cuteanimals #monkeyseemonkeydo #chimp #cutemonkey
448K likes, 5,033 comments - monkeylo on March 19, 2021: "Beautiful Monkeys 🐒😍🙈❤️ .. Turn on 🔔 post notification Follow @monkeylo_ for more .. Note : Credits owned by respective content creators. .. .. #monkey #monkeys #cuteanimal #cuteanimals #monkeyseemonkeydo #chimp #cutemonkey #babymonkey...www.instagram.com
Evet yaa o aşık aşık bakışları yok muHarikabenim maymunda böyle gözlerimin içine bakıyor, eriyorum öyle baktıkça
Kullanıyorum ama bu yastık mı iyi gelmedi anlamadım. Acaba önerebileceğin bşr yastık var mı?Benimki çok inatlaştı ben bi 3,5 - 4 saat bekledim sonrasında beyaz gürültü açıp kucağımda konuşa konuşa tutturuyordum. O zaman bile ağlıyordu ama aç olunca mecbur kaldı. Kaşıkla verirsen bu sefer yine aç kalmayacağı için memeyi tutması zor olur bence normalde kaç saatte bir emiyor ona göre bir saat aralığı belirleyebilirsin canım. Mesela benim limitim 6 saatti ondan sonda almasaydı sağıp vermeyi düşünüyordum ama çok şükür gerek kalmadı.
Çok düz görünmüyor ama şimdiden önlemini almak lazım benim oğlum da hep sola yatıyor mümkün değil sağına yatıramıyorum. Kafasının sol tarafı biraz daha düz şuan. Ama 1 yaşına kadar düzelebiliyormuş. İnşallah düzelir
Düz kafa yastığı kullanıyor musun? O toparlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?