Olmadı sessizce takip edersinizKaldık kaldık hiç yazmadım bile
Olmadı sessizce takip edersiniz
Ben rahatım anne sen takıl diyomuşYok kıızz bizim ilk evimiz bura.
erken doğururum dedik dedik o kadar. aralığın ortasına kadar doğmuyomuş Bi de
Benimki bence aceleci 7 haftaya gore önde gidiyo acele etmesin zaten ortalik karışıkBenimki 10mm canım. Çok mu minnak acabagerçi herşey yolunda dedi ama bilemedim. Sizinki mi fazla tombili bilemedim
Ben rahatım anne sen takıl diyomuş
Ay sizin de mi kediniz varHamilelikte karın ağrısı, sancı, bulantı çekenlere kedi tavsiye ediyorum.Resmen karnımda yatıp terapi uyguluyor hayvan hiçbir şeyim kalmıyor.
Gözlerini dikip bana bakıyor hep pesimdeAy sizin de mi kediniz varbende diyorum neden belirtim yok. Yavrum gurul gurul karnimin uzerinde birde ayaklarim cok usuyor uzerine yatiyor isitiyor size birsey sormak istiyorum hamilelik icin doktor toxoplazma asisini yaptırdınız mi diye sordu bende ic dis biz hep duzenli yaptiriyoruz extra birsey varmi veterinerimiz biraz rahatsiz konusamadim rahatsiz etmekte istemedim. Sizin dikkat ettiginiz birsey var mi ?
Bence o zamana kadar durulur yaa herşey yoluna girer inşallah. Anlatırsın işte acele etme acele edip napcan en güzel yer orası yat kafan rahat daha ne istiyosun diyeBenimki bence aceleci 7 haftaya gore önde gidiyo acele etmesin zaten ortalik karışık
Bizimkide aynen nereye gidersem hep pesimde. Normalde oglen uykusuna yatiyorum bu aralar bugun baktim ortalikta yok bi de ne goreyim gitmis yatmis beni bekliyoGözlerini dikip bana bakıyor hep pesimdeonceden de yapardi da buaralar daha fazla hic kendimi yalniz hissetmiyorum
Ay sizin de mi kediniz varbende diyorum neden belirtim yok. Yavrum gurul gurul karnimin uzerinde birde ayaklarim cok usuyor uzerine yatiyor isitiyor size birsey sormak istiyorum hamilelik icin doktor toxoplazma asisini yaptırdınız mi diye sordu bende ic dis biz hep duzenli yaptiriyoruz extra birsey varmi veterinerimiz biraz rahatsiz konusamadim rahatsiz etmekte istemedim. Sizin dikkat ettiginiz birsey var mi ?
Tamam o halde benimde toxo testim yapildi negatif cikti. Kumunuda esim temizliyorEvettt dünya güzeli bir kızım var.
Aynı söylediğiniz gibi hep karnımda mırıl mırıl hatta ağrım olduğunda mırıltıların volümü bile artıyor. Resmen tedavi uyguluyor.
Toksoplazma aşısı özel olarak yaptırmadık kediye. İç dış parazit, lösemi karma kuduz aşısı saat şaşmadan yapılıyor.
Hamile kalmadan evvel kendim de tokso. Testi yaptırdım bağışıklığım çok iyi çıktı. Bir sıkıntı yok şuanlık. Tek aldığım önlem kumunu eldivenle temizlemek. Hoş eldiven olmasa da asla elime temas etmiyor küreğinden ötürü ama yinede ben eldiven takıyorum
Normal canim hepimiz yasadik hemen hemen hayirlisi olsun aramiza hosgeldinHerkese merhaba 350 sayfanızı okuyabildim hepsini tamamlayamadım ne güzel heyecanlar yaşamışsınız. Aranıza katılmak istedim :) Benimde adetim 2 gün geçti testim de bir süredir silikten biraz daha net çizgiye göre devam ediyor. Hastaneye gidip kan veremedim malum nedenlerden. Test biraz daha netleşsin öyle gitmek istedim. Bir de doktorum farklı bir şehirde ben ilçedeyim izinle çıkmam lazım. Bugün özellikle alt karnımda deli gibi adet olacakmışım gibi bir sancı var, geçiyor gibi oluyor sonra artıyor gibi oluyor korktum. Geçen ay da kimyasal gebelik geçirmiştim. Normal mi böyle adet sancısı yaşamam sizce
MaaşallahKızlar ben de duydum çok şükür kalp atışlarını Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsınAğlamaktan şiştim gerçekten dünyanın en güzel sesi nefes alışverişlerini duyasıya kadar inşallah 7 haftalık olduk biz de kan idrar tahlili falan yaptı. 15Mayıs diğer randevu.
Biz de 7+2'yiz ve bebek 18mm yani 1,8cmÇok sevindim canım gözün aydın benimde 7+2 günlük bugün aynı gidiyoruz.. Benim doktor bebek boyutu için 1. 8 cm dedi canım sonra sizler böyle yazınca aklım karıştı netten baktım 7 haftalık bebek 1 cm 2 cm oluyormuş mm değil yani buyuyorlar artik zeytin kadar olmus
HoşbuldumNormal canim hepimiz yasadik hemen hemen hayirlisi olsun aramiza hosgeldin
O nerede yazıyor canımUltrason kagidimda tahmini dogum kagidi 13 kasim sizlerde varmı boyle farkliliklar
amin insallah hepimize nasip olsunHoş geldiniz hayırlı olsun sağ saglim kucaginiza alin insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?