2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimki 10mm canım. Çok mu minnak acaba gerçi herşey yolunda dedi ama bilemedim. Sizinki mi fazla tombili bilemedim
Benimki bence aceleci 7 haftaya gore önde gidiyo acele etmesin zaten ortalik karışık

Ultrason kagidimda tahmini dogum kagidi 13 kasim sizlerde varmı boyle farkliliklar

Hamilelikte karın ağrısı, sancı, bulantı çekenlere kedi tavsiye ediyorum. Resmen karnımda yatıp terapi uyguluyor hayvan hiçbir şeyim kalmıyor.
Ay sizin de mi kediniz var bende diyorum neden belirtim yok. Yavrum gurul gurul karnimin uzerinde birde ayaklarim cok usuyor uzerine yatiyor isitiyor size birsey sormak istiyorum hamilelik icin doktor toxoplazma asisini yaptırdınız mi diye sordu bende ic dis biz hep duzenli yaptiriyoruz extra birsey varmi veterinerimiz biraz rahatsiz konusamadim rahatsiz etmekte istemedim. Sizin dikkat ettiginiz birsey var mi ?

Gözlerini dikip bana bakıyor hep pesimde onceden de yapardi da buaralar daha fazla hic kendimi yalniz hissetmiyorum

Benimki bence aceleci 7 haftaya gore önde gidiyo acele etmesin zaten ortalik karışık
Bence o zamana kadar durulur yaa herşey yoluna girer inşallah. Anlatırsın işte acele etme acele edip napcan en güzel yer orası yat kafan rahat daha ne istiyosun diye eğitmeye anne karnında başlamak lazım

Gözlerini dikip bana bakıyor hep pesimde onceden de yapardi da buaralar daha fazla hic kendimi yalniz hissetmiyorum
Bizimkide aynen nereye gidersem hep pesimde. Normalde oglen uykusuna yatiyorum bu aralar bugun baktim ortalikta yok bi de ne goreyim gitmis yatmis beni bekliyo yerim ben onu

Evettt dünya güzeli bir kızım var.
Aynı söylediğiniz gibi hep karnımda mırıl mırıl hatta ağrım olduğunda mırıltıların volümü bile artıyor. Resmen tedavi uyguluyor.
Toksoplazma aşısı özel olarak yaptırmadık kediye. İç dış parazit, lösemi karma kuduz aşısı saat şaşmadan yapılıyor.
Hamile kalmadan evvel kendim de tokso. Testi yaptırdım bağışıklığım çok iyi çıktı. Bir sıkıntı yok şuanlık. Tek aldığım önlem kumunu eldivenle temizlemek. Hoş eldiven olmasa da asla elime temas etmiyor küreğinden ötürü ama yinede ben eldiven takıyorum

Tamam o halde benimde toxo testim yapildi negatif cikti. Kumunuda esim temizliyor sen yine de bi maske de tak tozutan kumun varsa

Herkese merhaba 350 sayfanızı okuyabildim hepsini tamamlayamadım ne güzel heyecanlar yaşamışsınız. Aranıza katılmak istedim :) Benimde adetim 2 gün geçti testim de bir süredir silikten biraz daha net çizgiye göre devam ediyor. Hastaneye gidip kan veremedim malum nedenlerden. Test biraz daha netleşsin öyle gitmek istedim. Bir de doktorum farklı bir şehirde ben ilçedeyim izinle çıkmam lazım. Bugün özellikle alt karnımda deli gibi adet olacakmışım gibi bir sancı var, geçiyor gibi oluyor sonra artıyor gibi oluyor korktum. Geçen ay da kimyasal gebelik geçirmiştim. Normal mi böyle adet sancısı yaşamam sizce

Normal canim hepimiz yasadik hemen hemen hayirlisi olsun aramiza hosgeldin

Maaşallah bugün çoğumuz için çok duygulu bir gün
Biz de 7+2'yiz ve bebek 18mm yani 1,8cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…