2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Biz bugün 4 ay kontrolünden geldik kilosu boyu iyi çok şükür Demir ilacına başlattı birde benim oğlan geceleri ve emzirirken çok terliyordu kilosu önde gidiyor dedi başka bir d vit verdi dozajını 2 katına çıkardı bu yüzden Demir eksikliği de yapar dedi
Sünnet olayı hala muallakta kaldı kalbindeki üfürüm nedeniyle önce ürologla konuşacaktık yerinde yoktu ama geleneksel yöntemle sünnet olcak ve 1.5 yalına kadar halletmemiz lazım sonra cinsel kimlik gelişiminden dolayı tavsiye etmiyoru dedi
Menenjit aşısı 7. Ay dedi
Dişler çok sıkıntı yaratırsa diye bir jel yazdı belki aşırın kullanırız çünkü eller yumruk şeklinde hep agızda
Bir ara meme reddi yaşamıştım sessiz sakin bir ortamda ver dedi
BiZden haberler bunlar

Aynen canım aynen yabancılıyor ve o kadar tatlı ki yabancıladığı insanlara bakıp bakıp dudağını büküp ağlıyor
Benimki de yapıyor 3 ay dolmadan başladı yabancılamaya hatta babasını 1 hafta falan görmedi gördüğünde de sakallıydı bakıp bakıp ağladı kuzum hemde o minik dudağına büke büke

Kızlar saç dokulmesi yasiyormusunuz ? Doğumdan itibaren Vitamin takviyesi kullandınız mı ?
Saç dökülmesi için Ağustos’tan beri helallesin şampuanlarını kullanıyorum çok iyi geldi bana ve saçlarım çok şükür ki dökülmedi. Bu aralar biraz daha fazla dökülüyor fakat asla rahatsızlık verecek derecede değil. Bu şampuanı kullanmadan önce avuç avuç dökülüyordu saçlarım çok korktum ve bunları aldım resmen 3-4. Kullanmamda saç dökülmem durdu. Hayatımda kullandığım en etkili saç ürünü kesinlikle tavsiye ederim Bende şimdi yeni bir paket sipariş edeceğim
Gasicon o kadar işe yarıyor mu yaa
Benim minnoş da çok huzursuz bu aralar gazı azalacağına arttıı sanki
Canım bende yaradı. Ha hiç gazı olmuyor mu yine oluyor ama kullanmadığım zaman çok daha kötü oluyor . Ben memnunum . Hem de annenin kullanması ekstra güzel

Ahh kiyamam minige ama o da daha cok küçük ❤
Bizim ablamız 4.5 yaş kıskançlık oyun halisona yatma ana kucağına yatma şeklinde. Ona kitap pkuyor masal anlatıyor yine de temkinliyim tabi cocuk sonuçta minikler Allaha emanet

Cok tehlikeli bence hiç yalnız bırakmayın

Benim minnoş yeni yeni donme çabasında tam değil ama gayretli masallah iki eliyle yakalamaya çalışıyor ve ağıza göturme

Sut poşeti agzi kilitli oluyor hava alması imkansiz. Sana öyle gelmiştir diye dusunuyorum bozulsa anlardın mutlaka.
Benim de aralıktan bu yana fazla gelen sagdıklarım vardi buzlukta. arkadaşım yeni doğum yaptı sutu cok az bebek sarilik olmus hepsini ona verdim ❤ birde sut kizim oldu :)

Canım inşallah geçer üfürümü bir an önce bebeklerde oluyomuş sonra düzeliyomuş diye duydum inşallah geçer hemen. Sevindim kilosunun boyunun iyi olmasına. Demir için damla sağlık ocağındaki ebe de verdi dün bana ama kullanmaya başlamadım kendi doktoruna sormadan kullanmak istemedim salı günü bizim de kontrolümüz. Diş sıkıntısı bizde de var sürekli eli ağzında parmağını dilinin altına sokup kaşıtıyor kendi.. Maşallah bebişine canım benim.
Benimki de yapıyor 3 ay dolmadan başladı yabancılamaya hatta babasını 1 hafta falan görmedi gördüğünde de sakallıydı bakıp bakıp ağladı kuzum hemde o minik dudağına büke büke
Ya yerimm benim eşim de 15 gün çalışıp 15 gün çalışmıyor evde alışıyor sakallı haline işe gidince kesiyor işten bir geliyor Ela tanıyamıyor uzun uzun bakıyor eşim kucağımdayken yaklaşıyor yüzünü boynuma saklıyor çok komik oluyor alışana kadar saklanıyor çok şekerler yaa Rabbim hepsine uzun sağlıklı ömür versin inşallah

Ya bu minikler ne ara buyudu de yabancılama basladi acaba benim oğlan dayılarjna ilk basta oyle sert bakıyor ki dayıları diyor oglum sen ne ayaksin sonra başlıyor ağlamaya ağlamayan cocuk farklı biri görünce ağlıyor duduşunu büze büze içim gidiyor resmen parcalayasim geliyor
Iyiki dogurmusuz

Çok tatlılar gerçekten amin canım rabbim bütün yavruları korusun

Ben doğurdum benim

İyi ki iyi ki doğurmuşuzz yok böyle bir aşk anne olmadan önce anneliği o sevgiyi anladığımı zannederdim ama sadece zannediyormuşum.. Karnımda olduğunu öğrendiğim ilk andan itibaren o kadar farklı duygular yaşadım ki.. İyi ki doğurmuşum şükürler olsun binlerce kezz. komik halleriyle hem güldürüp hem duygulandırıyorlar valla ya

Canm valla iyi diyelmm iyi olsun. Benm bebis kolik cikti hic giremiyorm buraya da onla ugrasmaktan. Ama cok sukur gaz sancilari acillik olmalarimiz bitti en azndan

Sağol canım çok teşekkür ederim Bizim doktorumuz sağlık ocağının verdiğinin hem kabız yaptığını gemde dişleri boyadığını söyledi gerçekten kızımda da öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…