Ben varım canım.Kizlarrrr selmlar maslsmzzz bnm disimda bebisi her gece 1 -1.5 saatte bir kalkan varmi
Aynen atak fena çarptı yaaCanım selam sen nasılsın? Valla çok değişken kuzum 3 aya kadar gazından çektim sık sık uyanıyordu.. 3 aylık olduk tam bir düzen oturttuk dedim ne güzel 5 saat bile uyuduğu oluyordu. Şimdi 4 aylık oldu hoşgeldiii 4. Ay atağıııı...çıldırmaya az kaldı doktorum nerde modundayım özellikle 2 gecedir yine perişan etti beni.. Atakların en uzun süreniymiş. Bakalım ne zaman atlatırız. sende ne var ne yok nasıl gidiyor bebişle geceler dışında?
Uyurken yazdigin nasil belli:) bizimkinin saği solu belli olmuyo ama genelde aksam 22 de gece uykusuna gecer 3 4 e kadar uyanmaz sonra saat basi ya da 2 saatte bir uyanir emer 8 8.30 da kalkis.Kizlarrrr selmlar maslsmzzz bnm disimda bebisi her gece 1 -1.5 saatte bir kalkan varmi
Valla hiç sorma sağlı sollu girişti hem de öyle böyle çarpmadıAynen atak fena çarptı yaa
Aynı aynı fazlası var eksiği yokValla hiç sorma sağlı sollu girişti hem de öyle böyle çarpmadıgündüzleri sürekli kucağımda olmak istiyor uyumak istemiyor gece de uykuya dalmak istemiyor sürekli huzursuz uyumak istemiyor. Uyku gerilemesi yaşıyoruz yani. Sürekli kucağımda gündüzleri kaç gündür migren de yakamı bırakmıyor bu ara.. Ama yıkılmadım ayaktayım bu ataktan da sağ salim çıkarız inşallah kuzum bir de şu huyu çıkardı sebepsiz ağlama hem de uzun uzun. Gazı yok tuvaleti yok uyumak istemiyor emmek istemiyor sadece bağırıyor 3-4 kere yaptı 3. Ayın yarısından sonra yapmaya başladı.. Yabancılıyor insanları diye düşünüyorum çünkü evde değil annemlerdeyken ve kayınvalidemlerdeyken yaptı. Dün sağlık ocağında ebeyi görünce başladı mesela. Yok arı vız vız yok dandini dastana söyleye söyleye sakinleştiricem diye perişan oluyorum ama geçecek inşallah bunlar da
Benimkinin de emmesinde sıkıntı yok da uyku falan sıkıntı oldu yine. Bakalım ne zaman anlatacağız bu atağıAynı aynı fazlası var eksiği yokbaşka birilerini çok yadırgıyorlar artık. Mama da az yiyor bizim bir de. Benn de üstelemiyorum artık napım
Dayanabileceğin kadar sıcak suya sok göğsünü bekle ve sağ yada emzir geçmezse tekrarla umarım hemen geçerKızlar göğüs ucunda süt kabarcığı problemi yaşayan var mı? Sol göğüs ucumda oluştu beni deli edecek yok böyle bir acı kızım emerken de normalde de acıyor. Diğer göğsümde de olmuştu acımadan kendi kendine geçmişti. Bu göğsümdeki çok acıyor ve kendi geçeceğe de benzemiyor. Bunun çözümü var mı yaşayan var mı aranızda?
Canim beyaz gurultu sesi acsan o sesleri bastirir. Ama sonra aliskanlik yapar mi bilmiyorumEvimizin dibinde inşaat basladi, iki tane eski evi yıkıyorlar catilarin tahtalarıni almak için takir tukur, sonrada normal inşaatın sesi baslicak. Bebegim zaten gündüz uyuyamıydu simdi surekli agliyor sesten uyuyamadigi için. Ev aldık ama bina cok soğuk diye taşıyamıyoruz bebek hasta olur diyeNe zor ya
Tamam canım deneyeyim bunu çok teşekkür ederim çok sağol.Dayanabileceğin kadar sıcak suya sok göğsünü bekle ve sağ yada emzir geçmezse tekrarla umarım hemen geçer
Bizim binada da ses yalıtımı çok kötü. Resmen herkesin konuşmasına kadar duyuyorum. Beenim kız da gündüzleri çok zorlanıyor. Piş piş sesi açıyorum gündüz. O biraz sesin gelmesini önlüyorEvimizin dibinde inşaat basladi, iki tane eski evi yıkıyorlar catilarin tahtalarıni almak için takir tukur, sonrada normal inşaatın sesi baslicak. Bebegim zaten gündüz uyuyamıydu simdi surekli agliyor sesten uyuyamadigi için. Ev aldık ama bina cok soğuk diye taşıyamıyoruz bebek hasta olur diyeNe zor ya
Canim beyaz gurultu sesi acsan o sesleri bastirir. Ama sonra aliskanlik yapar mi bilmiyorum
Bizim binada da ses yalıtımı çok kötü. Resmen herkesin konuşmasına kadar duyuyorum. Beenim kız da gündüzleri çok zorlanıyor. Piş piş sesi açıyorum gündüz. O biraz sesin gelmesini önlüyor
Bende tam dediğiniz durumdayım İstanbul Pendik’te mi oturuyorsunuz yoksaEvimizin dibinde inşaat basladi, iki tane eski evi yıkıyorlar catilarin tahtalarıni almak için takir tukur, sonrada normal inşaatın sesi baslicak. Bebegim zaten gündüz uyuyamıydu simdi surekli agliyor sesten uyuyamadigi için. Ev aldık ama bina cok soğuk diye taşıyamıyoruz bebek hasta olur diyeNe zor ya
Canım benim kızda öyleydi yabancılamış o başkalarını korkmuş ondan ağlamışValla hiç sorma sağlı sollu girişti hem de öyle böyle çarpmadıgündüzleri sürekli kucağımda olmak istiyor uyumak istemiyor gece de uykuya dalmak istemiyor sürekli huzursuz uyumak istemiyor. Uyku gerilemesi yaşıyoruz yani. Sürekli kucağımda gündüzleri kaç gündür migren de yakamı bırakmıyor bu ara.. Ama yıkılmadım ayaktayım bu ataktan da sağ salim çıkarız inşallah kuzum bir de şu huyu çıkardı sebepsiz ağlama hem de uzun uzun. Gazı yok tuvaleti yok uyumak istemiyor emmek istemiyor sadece bağırıyor 3-4 kere yaptı 3. Ayın yarısından sonra yapmaya başladı.. Yabancılıyor insanları diye düşünüyorum çünkü evde değil annemlerdeyken ve kayınvalidemlerdeyken yaptı. Dün sağlık ocağında ebeyi görünce başladı mesela. Yok arı vız vız yok dandini dastana söyleye söyleye sakinleştiricem diye perişan oluyorum ama geçecek inşallah bunlar da
Canım İnstagram da annesütü doktoru diye biri var onda bu konuyu anlatmıştı ben takipteyim çok faydalanıyorumKızlar göğüs ucunda süt kabarcığı problemi yaşayan var mı? Sol göğüs ucumda oluştu beni deli edecek yok böyle bir acı kızım emerken de normalde de acıyor. Diğer göğsümde de olmuştu acımadan kendi kendine geçmişti. Bu göğsümdeki çok acıyor ve kendi geçeceğe de benzemiyor. Bunun çözümü var mı yaşayan var mı aranızda?
Aynen canım aynen yabancılıyor ve o kadar tatlı ki yabancıladığı insanlara bakıp bakıp dudağını büküp ağlıyorCanım benim kızda öyleydi yabancılamış o başkalarını korkmuş ondan ağlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?