2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlarrrr selmlar maslsmzzz bnm disimda bebisi her gece 1 -1.5 saatte bir kalkan varmi
Ben varım canım.
Daha gece düzene girmedik.
Başlarda ilk gece uykusu 3.5 saati buluyordu.
Sonra 2 saatte bir uyanıyordu sabaha kadar.
Düzeni değişti atak haftalarından galiba.
Bi ara saat başı kalkıyorduk.
Çok yorucuydu.
Bu aralar en az 1 en fazla 2.5.
Güya izlediğim bi videoda 3 aydan sonra bebekler sabaha kadar uyuyabilir diyordu.

Aynen atak fena çarptı yaa

Kizlarrrr selmlar maslsmzzz bnm disimda bebisi her gece 1 -1.5 saatte bir kalkan varmi
Uyurken yazdigin nasil belli:) bizimkinin saği solu belli olmuyo ama genelde aksam 22 de gece uykusuna gecer 3 4 e kadar uyanmaz sonra saat basi ya da 2 saatte bir uyanir emer 8 8.30 da kalkis.

Aynen atak fena çarptı yaa
Valla hiç sorma sağlı sollu girişti hem de öyle böyle çarpmadı gündüzleri sürekli kucağımda olmak istiyor uyumak istemiyor gece de uykuya dalmak istemiyor sürekli huzursuz uyumak istemiyor. Uyku gerilemesi yaşıyoruz yani. Sürekli kucağımda gündüzleri kaç gündür migren de yakamı bırakmıyor bu ara.. Ama yıkılmadım ayaktayım bu ataktan da sağ salim çıkarız inşallah kuzum bir de şu huyu çıkardı sebepsiz ağlama hem de uzun uzun. Gazı yok tuvaleti yok uyumak istemiyor emmek istemiyor sadece bağırıyor 3-4 kere yaptı 3. Ayın yarısından sonra yapmaya başladı.. Yabancılıyor insanları diye düşünüyorum çünkü evde değil annemlerdeyken ve kayınvalidemlerdeyken yaptı. Dün sağlık ocağında ebeyi görünce başladı mesela. Yok arı vız vız yok dandini dastana söyleye söyleye sakinleştiricem diye perişan oluyorum ama geçecek inşallah bunlar da

Merhaba gunebakan_ ben uzun süredir bu topigi takip ediyodum ama üye olmadığım için msj yazamiyodum. Ben aslında Ocak annesiyim ama burayida takip ediyodum alerji konusunda yazdıkların ilgimi çekti ve sana sormak istedigim bazı şeyler var. Ben kızımda alerji olup olmadığından emin değilim sana danışmak istedim aslında alerjiye yönelik belirti mı bilmiyorum ama kızımin sürekli sebebsiz huysuzlugu var mesela gün icinde uyanık olduğu her an huysuz gün içinde kucak dışında bı yerde uyumuyo ama gece uykusu güzel onda sıkıntı yok oyuzden alerjiden eminde olamıyorum alerjisi olsa gecede uyur mu yoksa sadece huysuz bı bebek mı durmadan kucak istiyo bilemiyorum onun dışında vücudunda döküntü kızarıklık vs herhangi bişey yok kilo alımı da güzel sadece bazen yediği ağzına gelir gibi oluyo oda geri yutuyor ama bu ara kusması cogaldi kakası bana hafif mukuslu gibi geliyo kan vs görmedim oğlum mama yediği için eminde olamıyorum normal mi değil mi diye eğer senin için sorun değilse özelden sana foto atsam bı bakar mısın

Aynı aynı fazlası var eksiği yok başka birilerini çok yadırgıyorlar artık. Mama da az yiyor bizim bir de. Benn de üstelemiyorum artık napım

Aynı aynı fazlası var eksiği yok başka birilerini çok yadırgıyorlar artık. Mama da az yiyor bizim bir de. Benn de üstelemiyorum artık napım
Benimkinin de emmesinde sıkıntı yok da uyku falan sıkıntı oldu yine. Bakalım ne zaman anlatacağız bu atağı

Kızlar göğüs ucunda süt kabarcığı problemi yaşayan var mı? Sol göğüs ucumda oluştu beni deli edecek yok böyle bir acı kızım emerken de normalde de acıyor. Diğer göğsümde de olmuştu acımadan kendi kendine geçmişti. Bu göğsümdeki çok acıyor ve kendi geçeceğe de benzemiyor. Bunun çözümü var mı yaşayan var mı aranızda?

Evimizin dibinde inşaat basladi, iki tane eski evi yıkıyorlar catilarin tahtalarıni almak için takir tukur, sonrada normal inşaatın sesi baslicak. Bebegim zaten gündüz uyuyamıydu simdi surekli agliyor sesten uyuyamadigi için. Ev aldık ama bina cok soğuk diye taşıyamıyoruz bebek hasta olur diye Ne zor ya

Dayanabileceğin kadar sıcak suya sok göğsünü bekle ve sağ yada emzir geçmezse tekrarla umarım hemen geçer

Canim beyaz gurultu sesi acsan o sesleri bastirir. Ama sonra aliskanlik yapar mi bilmiyorum

Bizim binada da ses yalıtımı çok kötü. Resmen herkesin konuşmasına kadar duyuyorum. Beenim kız da gündüzleri çok zorlanıyor. Piş piş sesi açıyorum gündüz. O biraz sesin gelmesini önlüyor

Canim beyaz gurultu sesi acsan o sesleri bastirir. Ama sonra aliskanlik yapar mi bilmiyorum

Açtım canim elektrik supurge sesinden hoşlanıyor :)

Bizim binada da ses yalıtımı çok kötü. Resmen herkesin konuşmasına kadar duyuyorum. Beenim kız da gündüzleri çok zorlanıyor. Piş piş sesi açıyorum gündüz. O biraz sesin gelmesini önlüyor

Oyle yaptım da bugün biraz uyudu, zaten gündüzleri cok az uyuyor her sese uyaniyordu. Mayısta taşınalım dedik hava ısınınca hasta olur diye ama simdide inşaat cikti.

Kizlar bebeklerin ac oldugunu anlamama
Ihtimali var mi? Gece 12 gibi emziriyorum kizimi sabah 7 ye kadar uyanmiyor 7dede emzik versem geri daliyor ama ben emziriyorum tabi. Bugunde sabahtan beri iki kez cis yapti kaka hic yapmadi aglamiyor huzursuzluguda yok ama doymuyorda anlamiyo mu acaba

Bende tam dediğiniz durumdayım İstanbul Pendik’te mi oturuyorsunuz yoksa

Canım benim kızda öyleydi yabancılamış o başkalarını korkmuş ondan ağlamış

Canım İnstagram da annesütü doktoru diye biri var onda bu konuyu anlatmıştı ben takipteyim çok faydalanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…