2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gün farki olabilir canım,bir de doktorun olctugu yere göre de değişir her yeri eşit değil sonucta. İnşallah sağlıkla ilerler

Doz biraz yüksek geldi bana

onu bende düşünüyorum canım hatta sezaryen olacağım için 38. Hafta olunca doğurayım diyorum.

2 konuda birden mi devam etsen acaba ama uzun zamandır burdayız ya şimdi onların içine girmek alışmak zor olur ya ben de belki sezeryan olucam ama erken de olsa yine aralık oluyor benim.

2 konuda birden mi devam etsen acaba ama uzun zamandır burdayız ya şimdi onların içine girmek alışmak zor olur ya ben de belki sezeryan olucam ama erken de olsa yine aralık oluyor benim.

Bir ayağımı da oraya mı atsam.
Kayınvalidemle konuşuyoruz telefonda, 3 aralık doğum görünüyor dedim. Ay yok sen kasımın son haftası doğurursun seni biliyorum diyor. Dedim anne vallahi aklımdan geçeni söyledin.

Yay burcu olacak zaten kasım sonları da olsa bişey değişmiyor. Babam yay, yay burcunu seviyorum bi kapıdan bak gel o konuya baktın sarmıyor burdan devam edersin boşverirsin orayı

Yay burcu olacak zaten kasım sonları da olsa bişey değişmiyor. Babam yay, yay burcunu seviyorum bi kapıdan bak gel o konuya baktın sarmıyor burdan devam edersin boşverirsin orayı

Hayatımda 1 yay tanıyorum o da amcam. Gördüğüm en neşeli insan. Ve de en kararlı. Bir selam vereyim o gruba da ben.

Ben de aynı durumdayım. 2 aralık görünüyor normalde aklımdan geçiyor kasımda da olma ihtimali var diye

Judy_K biraz uğraşırsan yüklenir belki bana vermedi doktor o yüzden merak ediyorum
Niye vermedi? Nasıl doktorlar var yaa. Ben şaşkınlıktan bön bön bakarken benim doktorum istersen senin için kayda alayım dedi uğraşcam canım başarabilirsem etiketlerim adını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…