Gün farki olabilir canım,bir de doktorun olctugu yere göre de değişir her yeri eşit değil sonucta. İnşallah sağlıkla ilerlerHaftamız aynı canım. Ama benim bebek 10mm yazıyor. Gün farkından olabilir mi? Bana tam 7 haftalık dedi. Bana da kan sulandırıcı verdi zaten göbekten iğne oluyordum yine pıhtılaşma varmış bi ilaç daha yazdı. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin gebeliği
Levotron 75 mg
Ayy sen başlarındasın kasım annesi olabilirsin
Doz biraz yüksek geldi bana
onu bende düşünüyorum canım hatta sezaryen olacağım için 38. Hafta olunca doğurayım diyorum.
2 konuda birden mi devam etsen acabaama uzun zamandır burdayız ya şimdi onların içine girmek alışmak zor olur ya ben de belki sezeryan olucam ama erken de olsa yine aralık oluyor benim.
Yay burcu olacak zaten kasım sonları da olsaBir ayağımı da oraya mı atsam.
Kayınvalidemle konuşuyoruz telefonda, 3 aralık doğum görünüyor dedim. Ay yok sen kasımın son haftası doğurursun seni biliyorum diyor.Dedim anne vallahi aklımdan geçeni söyledin.
Yay burcu olacak zaten kasım sonları da olsabişey değişmiyor. Babam yay, yay burcunu seviyorum bi kapıdan bak gel o konuya baktın sarmıyor burdan devam edersin boşverirsin orayı
Teşekkür ederim hepimize hayırlı olsunTsh değerin gayet iyi hamileliğinde hayırlı olsun
Ben de aynı durumdayım. 2 aralık görünüyor normaldeBir ayağımı da oraya mı atsam.
Kayınvalidemle konuşuyoruz telefonda, 3 aralık doğum görünüyor dedim. Ay yok sen kasımın son haftası doğurursun seni biliyorum diyor.Dedim anne vallahi aklımdan geçeni söyledin.
Çok teşekkür ederimTsh değeriniz iyi çıkmış maşAşşah diyelim
Ben de aynı durumdayım. 2 aralık görünüyor normaldeaklımdan geçiyor kasımda da olma ihtimali var diye
Neyse gözümü burda açtım burdan devam edeyiö benValla bence var.Hatta %80 var.
Neyse gözümü burda açtım burdan devam edeyiö ben
Ben geçen gün girdim baktım biraz. Onlar iyice kaynaşmış onlar. Burda kalmaya karar verdimBende diğer gruba hiç yazmadım, bakmadım bile sanırım. Merhaba desem mi diye düşünüyorum.
Ben geçen gün girdim baktım biraz. Onlar iyice kaynaşmış onlar. Burda kalmaya karar verdim
Niye vermedi? Nasıl doktorlar var yaa. Ben şaşkınlıktan bön bön bakarken benim doktorum istersen senin için kayda alayım dedi
Ben geçen gün girdim baktım biraz. Onlar iyice kaynaşmış onlar. Burda kalmaya karar verdim
Aaa öyleyse kalalım burda
Kalın burda ya biz de burda kaynaştık zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?