- 18 Şubat 2017
- 2.459
- 3.885
- 133
Mizaç danışmanlığı alabilirsiniz, ben fidan pesenden aldım. Her mizaçtan biraz biraz bulundurmak cok normal çünkü her mizacın elementi her insanın vücudunda bulunuyor. En baskın element de bizim asıl mizacımızı oluşturuyor. Bir de ikinci derecede baskın mizacımız var. Yani sağlıklı insanda bir tane çok baskın bir tane biraz daha az etkili iki mizacın etkisi söz konusu. Sağlıklı insanda dört mizacın elementi dengeli miktarda bulunuyor. Sağlıksız insanda elementlerden bir tanesi normalden cok fazla miktarda bulunuyor, buna mizacın meyletmesi deniyor. Sonuc olarak insan hem asıl mizacının özelliklerini hem ikincil baskın mizacının özelliklerini hem de meylettigi mizacin ozelliklerini gösteriyor. O yüzden sizin mizacınıza karar verememeniz cok dogal. Bende ciddi manada sevda mizaca meyil var, o yüzden ikincil mizacım bile olmamasına rağmen sevda özelliklerini de taşıyorum. Mizacım dengelendiginde sevda ozellikleri kalkacak üzerimden inşallah.Ben özelliklerini okuduğumda hangisi bize daha yakın tam çözemiyorum. Kendime baktığımda balgamiden de demeviden de bana uyanlar var. Biz de kemikli yapılı değiliz ama su içsem yarıyor denilen türden etli yapıdayız. Benim bebekliğim böyleymiş iri doğmamışım ama sonradan emdikçe çok tombul etli butlu olmuşum şimdi kızım da bu şekilde kilo alıyor büyüdükçe. İnsan mizacını bilince herşey çözülüyor anlam kazanıyor demek ki ama ben bunu öğrenemedim bir türlü
Mizacı görerek, konuşarak bile tespit etmek hiç kolay değil malesef. O yüzden balgamisiniz diyemem ama beyaz tenli, sarışın, ince kemikli, kas yapısı zayıf insanlar genelde balgami oluyor. Yazım tarzınız bana balgami ya da sevda olduğunuzu düşündürüyor ama ben teorik bilgiye sahibim bu konuda deneyimim pek yok, sizinle yuz yüze gelsem bile yanlış teşhis yapabilirimSanırım söyledikleriniz doğru eşim de ben de zayıf insanlarız bakıyorum da çocuklarım neredeyse aynı kiloyu alıyor biz de balgami mi oluyoruz acaba
Benim oğlum da gün de bir kere kaka yapardı şimdi 3 kere 2 kere yapıyorBenimki de 2 saatte bir emerek ayda 800 gram almış sizinle aynı ama nasıl oluyor bende anlamadımsiz daha şanslısınız aslında, benim kızım ilk 2 ay 3 saatte bir emerdi büyüdükçe arayı kısalttı ben uzamasını bekliyordum bu kadar sık acıkması elimi kolumu bağlıyor dışarı çıktığımızda 2 saati geçsin hemen ağlamaya başlıyor arabada emzirmekle uğraşıyorum bir de. Bu ay çok hareketlendi belki onun da etkisi vardır daha çok kalori yakıyor muhtemelen, bir de günde 3-4 kere kaka yapıyor halen. Geceleri hariç kaka yapma sıklığımız azalmadı bizim, yediğinin çoğunu çıkarıyor belki de
Tartıda çıkanla aşağı yukarı aynı görünürüm, tahmin edenler belki birkaç kilo daha az söylerler. Omuzlarım geniş değil tersine küçüktür, tenim beyaz, yüzüm yuvarlak. Boyum da uzun değil zaten zayıf olduğumda çok minyon görünürüm. Bu özellikler hangi mizaca uygun oluyorMizaç danışmanlığı alabilirsiniz, ben fidan pesenden aldım. Her mizaçtan biraz biraz bulundurmak cok normal çünkü her mizacın elementi her insanın vücudunda bulunuyor. En baskın element de bizim asıl mizacımızı oluşturuyor. Bir de ikinci derecede baskın mizacımız var. Yani sağlıklı insanda bir tane çok baskın bir tane biraz daha az etkili iki mizacın etkisi söz konusu. Sağlıklı insanda dört mizacın elementi dengeli miktarda bulunuyor. Sağlıksız insanda elementlerden bir tanesi normalden cok fazla miktarda bulunuyor, buna mizacın meyletmesi deniyor. Sonuc olarak insan hem asıl mizacının özelliklerini hem ikincil baskın mizacının özelliklerini hem de meylettigi mizacin ozelliklerini gösteriyor. O yüzden sizin mizacınıza karar verememeniz cok dogal. Bende ciddi manada sevda mizaca meyil var, o yüzden ikincil mizacım bile olmamasına rağmen sevda özelliklerini de taşıyorum. Mizacım dengelendiginde sevda ozellikleri kalkacak üzerimden inşallah.
Bu arada balgamiler de kilo almaya çok meyillidir. Demevilerin kilodaki farkı hiç çubuk gibi olamamaları ve tartıda çektikleri kilodan çok daha az gostermeleridir. Yani aynı boydaki balgaminin 60 kilosu aynı boydaki demevinin 60 kilosundan çok çok kilolu görünür. Sizin kilonuzu şaşırtıcı derecede tartıda çıkandan az tahmin etmiyorlarsa, omuzlarınız geniş, yüzünüz irice değilse demevi değilsinizdir muhtemelen
Demevi olduğunuzu sanmıyorum. Balgami gibi duruyor, uzmanından fikir almak daha doğru olur, benimki sadece tahmin.Tartıda çıkanla aşağı yukarı aynı görünürüm, tahmin edenler belki birkaç kilo daha az söylerler. Omuzlarım geniş değil tersine küçüktür, tenim beyaz, yüzüm yuvarlak. Boyum da uzun değil zaten zayıf olduğumda çok minyon görünürüm. Bu özellikler hangi mizaca uygun oluyor
Beyaz tenli ve ince kemikliyimMizacı görerek, konuşarak bile tespit etmek hiç kolay değil malesef. O yüzden balgamisiniz diyemem ama beyaz tenli, sarışın, ince kemikli, kas yapısı zayıf insanlar genelde balgami oluyor. Yazım tarzınız bana balgami ya da sevda olduğunuzu düşündürüyor ama ben teorik bilgiye sahibim bu konuda deneyimim pek yok, sizinle yuz yüze gelsem bile yanlış teşhis yapabilirim
Bu arada youtubeda ersin çubuk hesabında teorik mizaç dersleri var, takip edebilirsiniz, ben çok faydalanıyorum.
Aynı durumlar bizde de var.. 1 gözü capaklaniyor ve kanal tıkanıklığı var masaj yaptıkça artıyor çapak be akıntı..Maşallah tombiğine canım
Allah allah aynı doktora mı gidiyorsun canım? Neden önceli kontrollerde fark etmemiş ? 1 yaşa kadar sürebiliyor görümcemin kızında vardı seninki de geçecektir Allah ın izniyle Ben de bazen farklı bir doktora mı gitsem diyorum. Doktor ne desem olumlu konuşuyor herşey normal olağanikinci bir göz mü görse diyorum annelik böyle birşey işte olumlu konuşsalar ayrı olumsuz konuşsalar ayrı dert.
Masallah kuzuyaKızlar biz bugün 4. ay kontrolümüze gittik. Herşey yolunda çok şükür, bu ay 800 gr almış bebeğim, doktor sadece anne sütü alımına göre gayet iyi dedi. 1400,1200,1000 gr olarak almıştı şimdiye kadar. Her ay git gide azalıyor ama herkeste böyle oluyor sanırım o yüzden kafamı takmamaya çalışıyorum. 6. aya kadar ek gıdaya başlamıyoruz dedi. Kasım annelerinde 4. aydan sonra doktoru başlatan olmuş. Ben kilo alımı iyi giderse 7-8i bile beklemek istiyorum ama bakalım sabredebilecek miyimmemede ağlamalarımız azaldı bu ay ama sürekli memeyi bırakıp konuşan kişiye dönme veya etrafa bakınma dönemimiz başladı. 2 emiyor 2 bakıyor sürekli memeye çevirmekle uğraşıyorum sizlerde durumlar nasıl herkesin bebişi iyidir inşallah
Aslında bende pek yok saniyordum tarayinca is değiştiKarbonatı deneyeceğim canım istersen sen de dene. Bizde henüz çok yok belki ilerlemeden önlem alabiliriz
Canim bizde de bu ay duyuldu biliyorsun olabiliyor demek ki içini rahat tut eminim ikisi de geçecek Allahin izni ile. Kilo az almış gerçektenSelam kızlar
Kontrolden geldik. Biraz canım sıkıldı. İlk iki ay duyulmayan üfürüm bu ay duyuldugelecek ay bakalım gerekirse eko çekeriz dedi. Kilo alımı baya azalmış 410 gr almış tek memeyi emmek istemiyor hala zorla veriyorum. Bugün şırınga denedim baya içti öyle vermeyi deneyeceğim biberon almadığı için zor oluyor. İlk ay 1100 ikinci ay 1000 gr almıştı. Tek meme emmesi yarı yarıya azaltmış kilo alımını
Bize damla verdi dr damla ve masaj ilr daha iyi oldu hsmd olsun. Masaj iki göze birden ve biraz bastirmak gerekiyormuş mesela, ben kibar yapıyordum biraz. Enfeksiyon olduğu için damla verdi sizde de enfeksiyon olmus olabilirAynı durumlar bizde de var.. 1 gözü capaklaniyor ve kanal tıkanıklığı var masaj yaptıkça artıyor çapak be akıntı..
Geçmiş olsun canım. Kilo alımı evet bu aylarda azalıyor benim de azaldı. Ama bizde kalça çıkıklığı var aparat takılı. O sebepten az emiyor. Neden biberon almıyor. Hangisini kullanıyorsun.Selam kızlar
Kontrolden geldik. Biraz canım sıkıldı. İlk iki ay duyulmayan üfürüm bu ay duyuldugelecek ay bakalım gerekirse eko çekeriz dedi. Kilo alımı baya azalmış 410 gr almış tek memeyi emmek istemiyor hala zorla veriyorum. Bugün şırınga denedim baya içti öyle vermeyi deneyeceğim biberon almadığı için zor oluyor. İlk ay 1100 ikinci ay 1000 gr almıştı. Tek meme emmesi yarı yarıya azaltmış kilo alımını
Bana kilomu sorduklarında kime desem hadi canim der daha zayıf görünüyorsun der yani iri kemiklerim demek ki demevi olabilirim ama ben romantikim de sevda da olabilirimMizaç danışmanlığı alabilirsiniz, ben fidan pesenden aldım. Her mizaçtan biraz biraz bulundurmak cok normal çünkü her mizacın elementi her insanın vücudunda bulunuyor. En baskın element de bizim asıl mizacımızı oluşturuyor. Bir de ikinci derecede baskın mizacımız var. Yani sağlıklı insanda bir tane çok baskın bir tane biraz daha az etkili iki mizacın etkisi söz konusu. Sağlıklı insanda dört mizacın elementi dengeli miktarda bulunuyor. Sağlıksız insanda elementlerden bir tanesi normalden cok fazla miktarda bulunuyor, buna mizacın meyletmesi deniyor. Sonuc olarak insan hem asıl mizacının özelliklerini hem ikincil baskın mizacının özelliklerini hem de meylettigi mizacin ozelliklerini gösteriyor. O yüzden sizin mizacınıza karar verememeniz cok dogal. Bende ciddi manada sevda mizaca meyil var, o yüzden ikincil mizacım bile olmamasına rağmen sevda özelliklerini de taşıyorum. Mizacım dengelendiginde sevda ozellikleri kalkacak üzerimden inşallah.
Bu arada balgamiler de kilo almaya çok meyillidir. Demevilerin kilodaki farkı hiç çubuk gibi olamamaları ve tartıda çektikleri kilodan çok daha az gostermeleridir. Yani aynı boydaki balgaminin 60 kilosu aynı boydaki demevinin 60 kilosundan çok çok kilolu görünür. Sizin kilonuzu şaşırtıcı derecede tartıda çıkandan az tahmin etmiyorlarsa, omuzlarınız geniş, yüzünüz irice değilse demevi değilsinizdir muhtemelen
Yazım tarzınız kesinlikle demeviBana kilomu sorduklarında kime desem hadi canim der daha zayıf görünüyorsun der yani iri kemiklerim demek ki demevi olabilirim ama ben romantikim de sevda da olabilirim
Hiçbirsey anlamadim dksjkdj
Amin canım inşallah geçicidir. Biberon asla almıyor öğürüyor açken de öyle. Süt sağdığım için mama önermedi. Yetiyordur o zaman dedi. Sınır 400 gr mış gelecek ay duruma göre bakarız dedi. Ama ben şırıngayla takviye yapmaya başladım. Önceki aylara kıyasla bu kadar az alması bana göre normal değil. Bir meme ucu küçük onu bu ara yine emmek istemiyor zorla veriyordum zaten. Şimdi silikon meme ucu sipariş ettim onunla emzirmeyi deneyeceğim inşallah öyle alır yoksa sağıp şırıngayla vermek çok zor yarısı dökülüyor ziyan oluyorCanim bizde de bu ay duyuldu biliyorsun olabiliyor demek ki içini rahat tut eminim ikisi de geçecek Allahin izni ile. Kilo az almış gerçektencok ac olduğunda biberon denedin mi? Dr mama önerdi mi?
Avent biberon. İlk doğduğunda 2 defa sağıp vermiştim güzel içmişti. Sonra ara verdim unuttu ve hiç emmek istemiyor. Kalça çıkıldığını bilmiyordum canım çok geçmiş olsun hangi grupta çıkmıştı ultrasondaGeçmiş olsun canım. Kilo alımı evet bu aylarda azalıyor benim de azaldı. Ama bizde kalça çıkıklığı var aparat takılı. O sebepten az emiyor. Neden biberon almıyor. Hangisini kullanıyorsun.
Merhaba göz için normal göz doktoruna mı gittiniz yoksa çoçuk doktorumu baktı oğlumda 3.5 aylık kontrol ettirmemiz gerekBize damla verdi dr damla ve masaj ilr daha iyi oldu hsmd olsun. Masaj iki göze birden ve biraz bastirmak gerekiyormuş mesela, ben kibar yapıyordum biraz. Enfeksiyon olduğu için damla verdi sizde de enfeksiyon olmus olabilir
Göz doktoruna gidiliyor.Merhaba göz için normal göz doktoruna mı gittiniz yoksa çoçuk doktorumu baktı oğlumda 3.5 aylık kontrol ettirmemiz gerek
Ben doğduğundan beri silikon gogus ucla emziriyorum canım bizde de hala meme reddi var bir tek uyurken emiyo inşallah bununla emer ya çok zor kasik şırıngaAmin canım inşallah geçicidir. Biberon asla almıyor öğürüyor açken de öyle. Süt sağdığım için mama önermedi. Yetiyordur o zaman dedi. Sınır 400 gr mış gelecek ay duruma göre bakarız dedi. Ama ben şırıngayla takviye yapmaya başladım. Önceki aylara kıyasla bu kadar az alması bana göre normal değil. Bir meme ucu küçük onu bu ara yine emmek istemiyor zorla veriyordum zaten. Şimdi silikon meme ucu sipariş ettim onunla emzirmeyi deneyeceğim inşallah öyle alır yoksa sağıp şırıngayla vermek çok zor yarısı dökülüyor ziyan oluyor
Tek memeyi 2 aydan sonra beğenmemeye başladı benim minikBen doğduğundan beri silikon gogus ucla emziriyorum canım bizde de hala meme reddi var bir tek uyurken emiyo inşallah bununla emer ya çok zor kasik şırınga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?