2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Mizaç danışmanlığı alabilirsiniz, ben fidan pesenden aldım. Her mizaçtan biraz biraz bulundurmak cok normal çünkü her mizacın elementi her insanın vücudunda bulunuyor. En baskın element de bizim asıl mizacımızı oluşturuyor. Bir de ikinci derecede baskın mizacımız var. Yani sağlıklı insanda bir tane çok baskın bir tane biraz daha az etkili iki mizacın etkisi söz konusu. Sağlıklı insanda dört mizacın elementi dengeli miktarda bulunuyor. Sağlıksız insanda elementlerden bir tanesi normalden cok fazla miktarda bulunuyor, buna mizacın meyletmesi deniyor. Sonuc olarak insan hem asıl mizacının özelliklerini hem ikincil baskın mizacının özelliklerini hem de meylettigi mizacin ozelliklerini gösteriyor. O yüzden sizin mizacınıza karar verememeniz cok dogal. Bende ciddi manada sevda mizaca meyil var, o yüzden ikincil mizacım bile olmamasına rağmen sevda özelliklerini de taşıyorum. Mizacım dengelendiginde sevda ozellikleri kalkacak üzerimden inşallah.

Bu arada balgamiler de kilo almaya çok meyillidir. Demevilerin kilodaki farkı hiç çubuk gibi olamamaları ve tartıda çektikleri kilodan çok daha az gostermeleridir. Yani aynı boydaki balgaminin 60 kilosu aynı boydaki demevinin 60 kilosundan çok çok kilolu görünür. Sizin kilonuzu şaşırtıcı derecede tartıda çıkandan az tahmin etmiyorlarsa, omuzlarınız geniş, yüzünüz irice değilse demevi değilsinizdir muhtemelen

Sanırım söyledikleriniz doğru eşim de ben de zayıf insanlarız bakıyorum da çocuklarım neredeyse aynı kiloyu alıyor biz de balgami mi oluyoruz acaba
Mizacı görerek, konuşarak bile tespit etmek hiç kolay değil malesef. O yüzden balgamisiniz diyemem ama beyaz tenli, sarışın, ince kemikli, kas yapısı zayıf insanlar genelde balgami oluyor. Yazım tarzınız bana balgami ya da sevda olduğunuzu düşündürüyor ama ben teorik bilgiye sahibim bu konuda deneyimim pek yok, sizinle yuz yüze gelsem bile yanlış teşhis yapabilirim

Bu arada youtubeda ersin çubuk hesabında teorik mizaç dersleri var, takip edebilirsiniz, ben çok faydalanıyorum.

Son düzenleme:
Benim oğlum da gün de bir kere kaka yapardı şimdi 3 kere 2 kere yapıyor

Tartıda çıkanla aşağı yukarı aynı görünürüm, tahmin edenler belki birkaç kilo daha az söylerler. Omuzlarım geniş değil tersine küçüktür, tenim beyaz, yüzüm yuvarlak. Boyum da uzun değil zaten zayıf olduğumda çok minyon görünürüm. Bu özellikler hangi mizaca uygun oluyor

Demevi olduğunuzu sanmıyorum. Balgami gibi duruyor, uzmanından fikir almak daha doğru olur, benimki sadece tahmin.

Beyaz tenli ve ince kemikliyim bahsettiğiniz sayfaları inceleyeceğim. Teşekkür ederim

Aynı durumlar bizde de var.. 1 gözü capaklaniyor ve kanal tıkanıklığı var masaj yaptıkça artıyor çapak be akıntı..

Masallah kuzuya
Ben blw ve 3 gun kuralı ile başlayacağım ek gıdaya. Daha cok var ama bebek büyütmenin en heyecanlı dönemlerinden
Bizde ananeye geldik haliyle dayılar var kalabalık sanki biraz kuçakçı olduk sohbeti bizde çok seviyoruz
Karbonatı deneyeceğim canım istersen sen de dene. Bizde henüz çok yok belki ilerlemeden önlem alabiliriz
Aslında bende pek yok saniyordum tarayinca is değişti
Evet canim karbonat ve dis fırçası deniycem mutlaka

Canim bizde de bu ay duyuldu biliyorsun olabiliyor demek ki içini rahat tut eminim ikisi de geçecek Allahin izni ile. Kilo az almış gerçekten cok ac olduğunda biberon denedin mi? Dr mama önerdi mi?

Aynı durumlar bizde de var.. 1 gözü capaklaniyor ve kanal tıkanıklığı var masaj yaptıkça artıyor çapak be akıntı..
Bize damla verdi dr damla ve masaj ilr daha iyi oldu hsmd olsun. Masaj iki göze birden ve biraz bastirmak gerekiyormuş mesela, ben kibar yapıyordum biraz. Enfeksiyon olduğu için damla verdi sizde de enfeksiyon olmus olabilir

Geçmiş olsun canım. Kilo alımı evet bu aylarda azalıyor benim de azaldı. Ama bizde kalça çıkıklığı var aparat takılı. O sebepten az emiyor. Neden biberon almıyor. Hangisini kullanıyorsun.

Bana kilomu sorduklarında kime desem hadi canim der daha zayıf görünüyorsun der yani iri kemiklerim demek ki demevi olabilirim ama ben romantikim de sevda da olabilirim
Hiçbirsey anlamadim dksjkdj

Allahım benm çocuğum ne zaman uyuyacak ya 3 bucuk aydır gece gündüz uyku yüzü görmüyoruz napsam uykuyu sevmiyor dalmıyor uyumuyor hic gücüm kalmadı ne gece ne gündüz dinlenebiliyorum napıcam ben

Canim bizde de bu ay duyuldu biliyorsun olabiliyor demek ki içini rahat tut eminim ikisi de geçecek Allahin izni ile. Kilo az almış gerçekten cok ac olduğunda biberon denedin mi? Dr mama önerdi mi?
Amin canım inşallah geçicidir. Biberon asla almıyor öğürüyor açken de öyle. Süt sağdığım için mama önermedi. Yetiyordur o zaman dedi. Sınır 400 gr mış gelecek ay duruma göre bakarız dedi. Ama ben şırıngayla takviye yapmaya başladım. Önceki aylara kıyasla bu kadar az alması bana göre normal değil. Bir meme ucu küçük onu bu ara yine emmek istemiyor zorla veriyordum zaten. Şimdi silikon meme ucu sipariş ettim onunla emzirmeyi deneyeceğim inşallah öyle alır yoksa sağıp şırıngayla vermek çok zor yarısı dökülüyor ziyan oluyor

Geçmiş olsun canım. Kilo alımı evet bu aylarda azalıyor benim de azaldı. Ama bizde kalça çıkıklığı var aparat takılı. O sebepten az emiyor. Neden biberon almıyor. Hangisini kullanıyorsun.
Avent biberon. İlk doğduğunda 2 defa sağıp vermiştim güzel içmişti. Sonra ara verdim unuttu ve hiç emmek istemiyor. Kalça çıkıldığını bilmiyordum canım çok geçmiş olsun hangi grupta çıkmıştı ultrasonda

Bize damla verdi dr damla ve masaj ilr daha iyi oldu hsmd olsun. Masaj iki göze birden ve biraz bastirmak gerekiyormuş mesela, ben kibar yapıyordum biraz. Enfeksiyon olduğu için damla verdi sizde de enfeksiyon olmus olabilir
Merhaba göz için normal göz doktoruna mı gittiniz yoksa çoçuk doktorumu baktı oğlumda 3.5 aylık kontrol ettirmemiz gerek

Ben doğduğundan beri silikon gogus ucla emziriyorum canım bizde de hala meme reddi var bir tek uyurken emiyo inşallah bununla emer ya çok zor kasik şırınga

Ben doğduğundan beri silikon gogus ucla emziriyorum canım bizde de hala meme reddi var bir tek uyurken emiyo inşallah bununla emer ya çok zor kasik şırınga
Tek memeyi 2 aydan sonra beğenmemeye başladı benim minik ağzı büyüdü ya ucu küçük geliyor herhalde uçla deneyeceğim canım aynen kaşık şırınga zor gerçekten bir de sağmakla uğraş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…