- 18 Şubat 2017
- 2.459
- 3.885
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkurler bilgi icin bizimki hep stresli demekkiEllerin yumruk olması, kolların bacakların gergin olması, elleri yüzün etrafında tutma stres belirtisidir. Bebek açken de stresli olur, gazliyken de, annesini ozlediginde de, uykusu geldiginde de. Her seyi açlığa yorup anneleri perişan ediyorlar![]()
Elini izliyor olabilir miKizimin elleri yumruk seklinde ve tek kolunu hep havada tutuyor. İnternette elleri yumruk yapmasi ac demek diyor ama yenide emse hep yumruk elleri ac olsa aglardi diye dusunuyorum. Tek kolunu havada tutan var mi sebebini bilen var mi![]()
Kaçacak yer yok gardimızi alalım4 ay atağı berbat kaçınnn
Yaa yanlış anlamayin nolursunuz acaba sizin ki normal benimki mı anormal ya. Benim oğlum da 1 1.5 saat uyanık kalır arada miziklaniyo ama aglamiyo oyalanır biraz sonra uyuyo 1 1.5 saat uyanık emmiyo uyurken emziriryorum zorla. 9.30 da gece uykusuna geçti gece 2 ya da 3 kez uyanır sonra yine uyur. Allah Allahh bide gazi filan da oluyo çıkarınca rahatlıyo. Ara da bizimkide delleniyo ama bubkadar olmuyo yani ne biliyimAsla düzgün uyumuyor gündüzleri 5 dk uyuyor ağlayarak uyanıyor altı temiz karnı tok duş aldırıyorum uyuyor 10 dk sürmüyor sürekli sohbet sürekli kucak istiyor iki dk yanından kalkayım kıyameti koparıyor tükürük çıkarıyor bağırıyor sürekli babasını bile yabancılıyor hep benı ıstıyor4 gündür mafoldum ateşine bakıyorum hasta mı ettim çocuğu diye o da normal ama bilemedim gerçekten atak yazıyor uygulamada aşırı sık beslenmek istiyor tek olumlu yanı da bu sanırım
Biz yaptirdik 5 gun once, bir iki kez ishal gibi kaka yapti, gecti sonra. Bugun normaldi, takip edeyim ben de bir degisiklik olacak mi diye. Kilo alimi asi oncesi zaten cok azalmisti bu ay, umarim etkilemezRota aşısı yaptırdınız mı ? Bağırsak florasına zarar veriyormuş yaptırmadam mı diye düşünüyorum kararsızım. Büyük kızımda yaptırmıştım ama sonrasında kabızlık kilo alımında azalma olmuştu. Doktor karar verirsen 3,5 aya kadar yaptırman gerekiyor sonrasında bir işe yaramaz dedi
Benim ki de ayni hemen hemen canim masallah diyip fazla kasinmayalim benceYaa yanlış anlamayin nolursunuz acaba sizin ki normal benimki mı anormal ya. Benim oğlum da 1 1.5 saat uyanık kalır arada miziklaniyo ama aglamiyo oyalanır biraz sonra uyuyo 1 1.5 saat uyanık emmiyo uyurken emziriryorum zorla. 9.30 da gece uykusuna geçti gece 2 ya da 3 kez uyanır sonra yine uyur. Allah Allahh bide gazi filan da oluyo çıkarınca rahatlıyo. Ara da bizimkide delleniyo ama bubkadar olmuyo yani ne biliyim
Ben her zaman asi konusunda doğru olan yaptırmak diye düşünüyorum. Allah korusun birde ya yakalanınca rotaya. Daha kotu sonuçlar oluyorRota aşısı yaptırdınız mı ? Bağırsak florasına zarar veriyormuş yaptırmadam mı diye düşünüyorum kararsızım. Büyük kızımda yaptırmıştım ama sonrasında kabızlık kilo alımında azalma olmuştu. Doktor karar verirsen 3,5 aya kadar yaptırman gerekiyor sonrasında bir işe yaramaz dedi
Rota aşısına rağmen rota geçiren bebekler var ama daha kolay atlatılıyor bebeklerde ishal çok tehlikeliBen her zaman asi konusunda doğru olan yaptırmak diye düşünüyorum. Allah korusun birde ya yakalanınca rotaya. Daha kotu sonuçlar oluyor
Yanisi yaptırdım ben canim. İkinci dozu da yaptircaz tek doz bi etkisi yok hatta biliyorsun. Gözle görünür bir yan etki olmadi bizde suana dek sukur![]()
Bugun doktora yazdım dedi ki bazı çocukların yapısında gündüz uykusu yokmuş bazısı gündüz uykusunu çok severYaa yanlış anlamayin nolursunuz acaba sizin ki normal benimki mı anormal ya. Benim oğlum da 1 1.5 saat uyanık kalır arada miziklaniyo ama aglamiyo oyalanır biraz sonra uyuyo 1 1.5 saat uyanık emmiyo uyurken emziriryorum zorla. 9.30 da gece uykusuna geçti gece 2 ya da 3 kez uyanır sonra yine uyur. Allah Allahh bide gazi filan da oluyo çıkarınca rahatlıyo. Ara da bizimkide delleniyo ama bubkadar olmuyo yani ne biliyim
Aşıdan hasar alan, ölen bebeklerin sorumluluğunu aşının zorunlu yapılmasını destekleyen yetişkinler alacaklarsa, bu bebeklere kaybettikleri sağlıklarını geri verebileceklerse neden olmasın, olsun tabi zorunlu. Onların aşı sayesinde hayatta ve sağlıklı kaldığına inandığı bebekleri için bir başka bebeğin sağlığını, kimi zaman hayatını feda etmesinde sakınca görmeyen aşı faşistlerinden nefret ediyorum.Rota aşısına rağmen rota geçiren bebekler var ama daha kolay atlatılıyor bebeklerde ishal çok tehlikeli
aşı konusu ülkemizde son yıllarda tartışmalı bir konu her ailenin kendi fikrine mi bırakılmalı yada halk sağlığı düşünülerek zorunlu hale mi getirilmeli bilmiyorum ama ben çoçuklarına tüm aşılarını yaptırıyorum
Bugun doktora yazdım dedi ki bazı çocukların yapısında gündüz uykusu yokmuş bazısı gündüz uykusunu çok severgeceleri deliksiz uyuyor ama gündüz uyumuyor bizimki
Konuşun kucağınıza alın tadını çıkarın yazmış da ev kalkmış gidiyor onu ne yapacağız
Bende aşılarını yaptırıyorum ama rota aşısı zorunlu değil çok önemli bir aşı ise neden devlet karşılamıyor. Ben yaptırabilirim ama çevremde yaptırmayan yaptıramayan bir sürü insan var. Rota aşısını alerjik bebeklere yapmıyorlar çünkü daha kötü sonuçlar doğurabiliyor. Bazen birşeyleri sorgulamak lazım diye düşünüyorumRota aşısına rağmen rota geçiren bebekler var ama daha kolay atlatılıyor bebeklerde ishal çok tehlikeli
aşı konusu ülkemizde son yıllarda tartışmalı bir konu her ailenin kendi fikrine mi bırakılmalı yada halk sağlığı düşünülerek zorunlu hale mi getirilmeli bilmiyorum ama ben çoçuklarına tüm aşılarını yaptırıyorum
Şu anda tam yarım saat uyudu uyandı. Banyo yaptı aslında ama kesinlikle sevmiyor gündüz uyumayıCidden doğru gündüz uykusunu sevmeyen sevmiyor. Bütün gün mıçmıç sevişiyoruz sohbet ediyoruz uyumaya gelince maksimum yarım saat![]()
Canım ben ilk dozu 2. Ayında yaptırdım. Çarşamba günü yani 4. Ayında ikinci doz yapılacak. Benim kızımda hiçbir yan etkisini görmedim. Ateş falan da olmadı ishal veya kabızlık da. Kilo alımı da iyi gidiyor şimdilik. Sorun yok yani bizde ama senin bebeğine etkisi ne olur bilemiyorum tabi.Rota aşısı yaptırdınız mı ? Bağırsak florasına zarar veriyormuş yaptırmadam mı diye düşünüyorum kararsızım. Büyük kızımda yaptırmıştım ama sonrasında kabızlık kilo alımında azalma olmuştu. Doktor karar verirsen 3,5 aya kadar yaptırman gerekiyor sonrasında bir işe yaramaz dedi
Ben hiç kabızlık yaşamadım en baştan beri ama çok aşırı şişkinlik vardı. Sanki 3 aylık olunca bende ki de azaldı onda ki de. Şuan kızım da daha rahat ben de.Bebeğinin gazı azalan ya da geçen anneler, sizin de sindirim sisteminizde değişiklik oldu mu, kabızlığın geçmesi, şişkinliğin azalması gibi?