2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Burda bazı arkadaşlar yaptırınca neden istemedi diye sorguladım haliyle ☺ ama yinede sevmedin doktoru bulunduğum yerde tek doktor ve yoğun bir merkez ondan mı bilmiyorum ,tmm eklerim cnm

Sevmediysen direkt değiştir çünkü ısınmak çok çok önemli.

Bende olabilir normal de sınır da demir eksikligi bir ay bekleyeceğim mejbur

Kesinlikle ilk doktorum süperdi başka şehirde doğuma gidebilirim ona su ortalık duzelse biraz plan yapicam da önümü göremiyorum

Ya vallahi sorma. Doktora gitmemiz bile bir olay oluyor. Astronot gibi gittim binbir korku da cabası. Keşke bir an evvel yoluna girse durum. Çok can sıkıyor böyle

Bende de tsh var yA 2.54 çıkmış sınırda düşmesi lazım deyp ilaç doZu değiştirdi .. Diğer ay gitcem.

Bugün dr a gittim karından baktı kese oluşmuş ama çok yeni dedi tekrar kanla bakalım takip edelim dedi tüplerde filan olmasın gibi bilimler söyledi neyse kan verdim sonuç çıkmış bile 2 günden 552 olmuş güzel artmış sanki ne dersiniz?
Birde tsh baktı değerim 1,49 çıkmış nasıl bilen varmı ben hiç anlamıyorum

Tsh değeriniz iyi çıkmış maşAşşah diyelim

Tsh değerin gayet iyi hamileliğinde hayırlı olsun

Kalp atışı duyanlar kendim duymuş gibi sevindim. Ben 28 nisana aldım randevuyu. Sabırsızlıkla bekliyorum
Hayırlısıyla sen de duyup aramıza katılırsın canımcım muhteşem bi duygu Rabbim herkese tattırsın

Hadi gözün aydın canım biz de 7haftalığız 11-12.haftalarda cinsiyet öğrenmek için gelirsin dedi

Benim 7 haftalık ve 10mm biraz minnak bi bebiş sanırım seninki maşallah büyükmüş canım. Sağlıkla ilerlesinler de evet aynı gidiyoruz aynı anda da tek avazda doğuralım inşallah sağ salim

Ayy sen başlarındasın kasım annesi olabilirsin

Banada 20 Mayıs dedi doktorum ama ne kan istedi ne sordu aklıma takıldı yapılması gerekir di diye doktoru begenmedim zaten
Bilemiyorum canım tabi onun mesleği uzmanlığı bana demek düşmez ama kan değerleri önemli bence. Herhangi bi eksiklik varsa bu aylarda görelim gerekirse takviye alırsın dedi bana böylesi mantıklı geliyor

Ne kağıdı o canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…