Burda bazı arkadaşlar yaptırınca neden istemedi diye sorguladım haliyle ☺ ama yinede sevmedin doktoru bulunduğum yerde tek doktor ve yoğun bir merkez ondan mı bilmiyorum ,tmm eklerim cnm
Bende olabilir normal de sınır da demir eksikligi bir ay bekleyeceğim mejburTabiki de bu testlerin yapılması gerek bende çok az demir eksikliği göründe onun içinde günde 1 tane içeceğim bir hap verdi en azından erkenden önlemini alırsın varsa bir sıkıntı... yoksa da için rahat eder canım
Kesinlikle ilk doktorum süperdi başka şehirde doğuma gidebilirim onaSevmediysen direkt değiştir çünkü ısınmak çok çok önemli.
Kesinlikle ilk doktorum süperdi başka şehirde doğuma gidebilirim onasu ortalık duzelse biraz plan yapicam da önümü göremiyorum
Bende de tsh var yA 2.54 çıkmış sınırda düşmesi lazım deyp ilaç doZu değiştirdi .. Diğer ay gitcem.merhaba canım benimkide istemedi. Testler istemem lazım ama şimdilik tsh a bakalım Biraz ortalık durulsun hepsini yapıcaz dedi. Koronadan ötürü. ☹☹☹Doktorum da iyi bi doktor.Acelesi yok sanırım. Belki seninkide koronadan ötürü istememiştir.
Bi de listeye ekler misin benide o kadar yazıyorum listeye ekletmemişim kendimi.
29 yaşındayım. İlk çocuğum. İstanbulda yaşıyorum. 3 aralık tahmini doğum.
Bende de tsh var yA 2.54 çıkmış sınırda düşmesi lazım deyp ilaç doZu değiştirdi .. Diğer ay gitcem.
Benimki 10mm canım. Çok mu minnak acaba12.6 mm canim normalmi acaba bilemedim
Tsh değeriniz iyi çıkmış maşAşşah diyelimBugün dr a gittim karından baktı kese oluşmuş ama çok yeni dedi tekrar kanla bakalım takip edelim dedi tüplerde filan olmasın gibi bilimler söyledi neyse kan verdim sonuç çıkmış bile 2 günden 552 olmuş güzel artmış sanki ne dersiniz?
Birde tsh baktı değerim 1,49 çıkmış nasıl bilen varmı ben hiç anlamıyorum
Tsh değerin gayet iyi hamileliğinde hayırlı olsunBugün dr a gittim karından baktı kese oluşmuş ama çok yeni dedi tekrar kanla bakalım takip edelim dedi tüplerde filan olmasın gibi bilimler söyledi neyse kan verdim sonuç çıkmış bile 2 günden 552 olmuş güzel artmış sanki ne dersiniz?
Birde tsh baktı değerim 1,49 çıkmış nasıl bilen varmı ben hiç anlamıyorum
Hayırlısıyla sen de duyup aramıza katılırsın canımcım muhteşem bi duygu Rabbim herkese tattırsınKalp atışı duyanlar kendim duymuş gibi sevindim. Ben 28 nisana aldım randevuyu. Sabırsızlıkla bekliyorum
Canım senin ultrason kağıdın yok mu buraya yüklesene:)Hayırlısıyla sen de duyup aramıza katılırsın canımcım muhteşem bi duygu Rabbim herkese tattırsın
Hadi gözün aydın canım biz de 7haftalığızKızlar ben de duydum çok şükür kalp atışlarını Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsınAğlamaktan şiştim gerçekten dünyanın en güzel sesi nefes alışverişlerini duyasıya kadar inşallah 7 haftalık olduk biz de kan idrar tahlili falan yaptı. 15Mayıs diğer randevu.
Benim 7 haftalık ve 10mm biraz minnak bi bebiş sanırımÇok sevindim canım gözün aydın benimde 7+2 günlük bugün aynı gidiyoruz.. Benim doktor bebek boyutu için 1. 8 cm dedi canım sonra sizler böyle yazınca aklım karıştı netten baktım 7 haftalık bebek 1 cm 2 cm oluyormuş mm değil yani buyuyorlar artik zeytin kadar olmus
Ayy sen başlarındasın kasım annesi olabilirsinmerhaba canım benimkide istemedi. Testler istemem lazım ama şimdilik tsh a bakalım Biraz ortalık durulsun hepsini yapıcaz dedi. Koronadan ötürü. ☹☹☹Doktorum da iyi bi doktor.Acelesi yok sanırım. Belki seninkide koronadan ötürü istememiştir.
Bi de listeye ekler misin benide o kadar yazıyorum listeye ekletmemişim kendimi.
29 yaşındayım. İlk çocuğum. İstanbulda yaşıyorum. 3 aralık tahmini doğum.
Bilemiyorum canım tabi onun mesleği uzmanlığı bana demek düşmez ama kan değerleri önemli bence. Herhangi bi eksiklik varsa bu aylarda görelim gerekirse takviye alırsın dedi bana böylesi mantıklı geliyorBanada 20 Mayıs dedi doktorum ama ne kan istedi ne sordu aklıma takıldı yapılması gerekir di diye doktoru begenmedim zaten
Ne kağıdı o canimHiç aklıma gelmedi vitamin var mı dedi var dedim tamam o kadar hiç birşeye bakilmadi 10 haftalıkken sağlık ocagna gidicem kağıt için o zaman yaptırırım kontrol için farklı doktora gecicem büyük ihtimalle
20sine randevularımız birikiyor bayram öncesi hadi bakalımmmmmBenim pzartesiydi 6+0 di. Ben de çok az duydum daha yeni yeni atmaya başlamış dedi 20 sine randevum var
Var tabi yaCanım senin ultrason kağıdın yok mu buraya yüklesene:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?