2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Menenjit yaptırmadım ben fazla yüklenmek istemiyorum vücuduna sadece rota yaptırdık. Size kalmış ama 1 yaş olunca da yapilabiliyormus
Bende rotayı yaptırdım ama menenjit asisini yaptirmayi düşünmüyorum ayrıca imkanı olmayanlar ne yapsin hadi bizlerin imkanı varda alıyoruz imkanı olmayan insanlar için çok zor

Bebeğim konak olmuş. Tepesi sapsarı. Saçları sarı olduğu içim fark etmedim sanırım ya da birden mi çoğaldı
Canım benim kızımdada vardı ilerlemişti doğal yöntemlerle geçmedi 2.ay kontrolünde doktor bi ilaç yazdı eczacı hazırladı karışımı aldık onu sürüp taradık banyo yaptırdıkça da geçti.

Bebeğim konak olmuş. Tepesi sapsarı. Saçları sarı olduğu içim fark etmedim sanırım ya da birden mi çoğaldı
Bizimde var. Doktor zeytinyağını ısıt soğut içine badem yağı da dök sür kafasına yarım saat beklet dedi. Sonra tarayıp yıkıyorum azaldı epey. Geçmezse ilaç yazayım dedi

Çok ilerlemiş değil canım
Doğal yöntem olarak ne yaptın peki
Yarın kontrol var aslında sorarım doktora da

Çok ilerlemiş değil canım
Doğal yöntem olarak ne yaptın peki
Yarın kontrol var aslında sorarım doktora da
Ilık zeytinyağo zeytinyağı - karbonat karışımı sürdüm canım bebeğe kullandığım bi vücut yağı var onu sürüp konak tarağıyla taradım sürekli sık sık banyo yaptırdım ama uzun sürdü grçmedi ilerledi, zatrn kontrolde Dr görünce doğrudan doğal bi yağ karışımı yazdı eczaneden aldık onu banyo öncesi ilacıda sonrasında sürdüm birkaç günde geçti hemen. Sanırım bizim beslenmemizle de ilgili ben çok tatlı tüketirim süt şekerli tabi, ondan oldu galiba bebeklerin karaciğeri şekeri parçalayamadığından olurmuş, ilk zamanlar yağ bezleri fazla çalıştığından olurmuş vs.Kolaylıkla geçiyor yani endişelenme hiç.

Canım benimkinde de vardı birden ortaya çıkmıştı.. Doktora sordum zeytinyağını sür banyo öncesi yarım saat bir saat sonra da erkek tarağıyla hafif hafif tara sonra yıka dedi. Sapsarıydı yaptım gitti. Bir daha yaparsam bitecek gibi tamamen. zeytinyağıyla saç diplerine masaj yaptım yavaş yavaş. Baya da bol sürdüm yumuşatsın diye. 1 saat beklettim. Yumuşamıştı taradıkça kalkıp gitti. Hemen geçiyo yani korkma

Anladım canım. Bende tatlı yiyorım bu ara
İnşallah çabuk geçer

Ben de yasıyorum bazen ve genellikle gazi oluyo canim ya da kaka yapacak oluo

gunebakan_ Canım rica etsem bir bakar mısın bu alerjik bir kaka mı, süt ürünlerini baya azalttım ama yumurtadan şüpheleniyorum şimdi de. Birkaç gün yemedim bugün yeyince böyle yaptı ve daha fazla kustu bugün. Dün akşam kabak yemeği yemiştim o da alerjik midir?

Allah yardımcınız olsun, biz de böyle yaşadık aylarca. Sabırlı olun, geçecek. En azından benim gibi 6. ay aşısına kadar gözü kapalı yaşamadınız bu sorunları. Ne güzel erkenden farkettiniz, telafisi daha kolay olur inşallah. Sizinle detoks konusunu konusmus muyduk hatırlayamadım ama detoksa geç kalmayın, bebeğe ilk fırsatta hacamat yaptırın ikiniz de rahatlarsınız. Instagramda @glutensizdunyacom hesabını didik didik inceleyin, cok kiymetli bilgiler var. Özellikle detoks banyosu postunu inceleyin, epsom tuzunun bebeklerde detoks icin kullanimini yazmisti.

Sağlık ocağından üzerinize gelmelerine izin vermeyin, hic derdiniz yok gibi bir de onlarin cahil muamelesini cekmek zorunda değilsiniz. Aşı yaptirmak ne kadar anayasal haksa reddetmek de o kadar anayasal hakkımız. Bilimsel çerçevede bilgilendirmelerini yapacaklarsa buyursun yapsınlar ama insanlara psikolojik siddet uygulamaya hakları yok. Canınızı cok sıkarlarsa sikayet edeceğinizi soyleyin pesinizi birakirlar.

Bol karbonatı cif kıvamına gelecek kadar ıslatıp saçına sürün, yumuşak uçlu bir diş fırçasıyla dairesel hareketlerle temizleyin. Tertemiz oluyor tek seferde.

Son düzenleme:
Fotoğraf çok net değil ama kaka normal görünmüyor. Yumurtayı yeniden kesip 2 gün sonra bir daha yemeyi deneyin ama bu sefer dokunmadigindan emin oldugunuz seyler yiyin sadece bu süreçte. Kabağın dokunduğu kimse görmedim, alerjik bir besin de degil ama herkesin bunyesi farklı, bebeginize dokundu dokunmadi bilemem malesef.

Bir de bebekte süt alerjisi varsa süt ürünlerini azaltmak yeterli olmaz ne yazik ki, tamamen kesmek gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…