2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım zaten 900 gr fazla doğmuş arada o kadar fark olması normal. Bebekler 5 aylıkken doğum kilosunun 2 katına çıkması gerekiyor. Benim bebiş 3330 doğdu şu an kıyafetle 6 çıkıyor. Doğum kilosu da önemli

Canim yasadiklarinizi aynen yasiyorum bizim sonradan mukus da oldu kakada. Alerjiden supheleniyoruz doktor kontrolnde diyetteyim. E Enesra54

Artık elleri dokunup hissetmeli canım hiçbirşey takma ellerine. Uyanıkken kesemiyorsan derin uykuya dalında kesmeyi dene. Ya da eşin kucağında tutsun sen kes

Ohh maşallah
Boya gitmiş demekki sana ondsn zsyıf geldi

Belki kulağa tam yerlerşmemiştir canım
Kulağı hafif yukarı çekerek ölçmeyi deneyebilirsin. Benim bebeğimin 36,5-37 arası çıkıyor kulaktan

Malesef ülkemizde zirai ilac kullaniminda buyuk bir denetimsizlik sorunu var. En cok zirai ilac yeşillikte kullanılıyor. Yesilliklerin yuzey alani cok buyuk olduğu için pestisit kalıntısı da cok fazla oluyor. Bebegi kesinlikle bu rahatsiz etmistir. Yeşilliği kesmenize gerek yok ama dezenfekte edecek bir kac ürün bulmaniz lazim. Şimdilik karbonatlı suda 10 dakika bekletip durulayin. Karbonatli su az da olsa arindiriyor pestisitleri. Sirkeli suya asla batırmayın, pestisitlerin etkisini artırıyor.

Ben resimdeki ürünleri kullanıyorum dezenfekte etmek için. Klordioksit bileşiği oluşuyor bu ikisini karıştırınca. Klordioksit sebeke sularını temizlemek icin de kullanilan çok güçlü ve insana zararsız bir bileşik. İkisi 50 liraydi ben aldigimda. Birer damla kuru cam bir kapta karıştırıp 90 saniye bekliyorsunuz ve en az 30 ml suyla seyreltip kullaniyorsunuz. Yalnız klordioksitli suda beklettiginiz yesillikleri mutlaka durulamaniz gerekir. Yoksa klordioksit vucudunuza girdiğinde sizin vucudunuzdaki toksinleri de cozmeye baslar ve bunlar sütten bebeğe geçer. Iyi durularsaniz bir zarari yok. Bu arada ben oğlumun mantara dönüşen pişiğine de sadece klordioksitli su püskürtüp kuruladım ve kantaron yağı sürdüm. Bir kac günde iyileşti. Klordioksitle ilgili daha cok bilgiye ulasmak isterseniz kerri rivera'nin otizm olarak bilinen belirtilerden kurtulmak kitabi derya deniz bu konuda.

Eklentiler

• Screenshot_20210309-164655_Chrome.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 25

evet bu bebeğim daha küçük doğdu canım 3080 g üstelik ilk 3-3 gün icinde de 2800 e düşmüştü çok şükür şu an kıyafetsiz 5700 geldi 2 katına ulaşmış

Her zaman sirkeli yada karbonatlı suda bekletiyorum muhakkak. Bundan sonra sirkeli suda bekletmeyeyim öyleyse ben iyi siye biliyordum bu ürünler trendyolda falan varsa bakayım inşallah alayım .çok teşekkürler gunebakan_

Rica ederim
Sirkeyi ben de kullanıyordum ama nerde okudum hatırlamıyorum bir gıda mühendisi yaptığı deneyle ortaya koydu, sirke zirai kalıntılarla tepkimeye girip daha zararlı hale getiriyor ama karbonat da asla yeterince temizlemiyor. Sağlıklı diye bol yeşilliğe yönelirken bir taraftan da böyle zehirleniyoruz el kadar bebeklerimizle.

Mms ikilisini ben gokcekmarket.com sitesinden almistim. Istanbuldaysaniz fatihte satış ofisi de var.

Anaammm bende bugün ıspanak yedim hem de sirkeli suda bol bol beklettim . Kesin benim oğlana da dokunur. Allahım neler neler duyacaz ya. Bilgileriniz bize ışık tutuyo valla çok sağ olun hakkınızı helal edin

sitesinden baksyım öyleyse ankaradayim ben burda varsa yerinden de alabilirim. Bir bakayım internetten hemen

Anaammm bende bugün ıspanak yedim hem de sirkeli suda bol bol beklettim . Kesin benim oğlana da dokunur. Allahım neler neler duyacaz ya. Bilgileriniz bize ışık tutuyo valla çok sağ olun hakkınızı helal edin
Helal olsun ne demek En çok ispanakta pestisit olduğu haberi yapılmıştı geçen kış, hatta istanbulda bir cok zehirlenme vakasi olmuştu. Ama her ispanakta ayni miktar pestisit var diye bir sey yok tabi. Bakın bakalim sizin delikanliya dokunacak mi. Gerci grubun en çok uyuyan idol bebeği olarak pestisit de işlemez bence bu delikanlıya Öpüyorum tombul ayaklarından onu

Aylık kontrol de onemli su ilk aylarda aslında canim. Hic mi goturmedim yani doğumdan bu yana hiç doktor muayenesi olmadi mi ?

Bugun yani dün:) 3 aylık kontrolüne gittik boy kilo masallah gayet iyi tombisimin
Rota aşısını olduk ilk doz yani içtik ates yapabilir dedi ama sukur olmadi.
Tek gözde capaklanma vardi bu capaklanma enfeksiyon yapmış damla verdi ve 5 gun kullanacağız geçmezse goz dr goruneceğiz. yine masaja devam.
Bir de arkadaşlar ilk aylar onemli diyoruz ya bakin sebebi oğlum dogum sonrasi 2 kez dr muayenesi oldu denmedi. İlk ay dr muayenesi oldu denmedi. 2. Ay ben gitmedim çünkü çok şükür bir sıkıntı görmedim. Bu ay kontrolde dr dedi ki kalpte kucuk bir ufurum var
Inslalah geçicidir 6. Aya kadar geçmezse eko çekileceğiz.
Saglicakla büyüsün yavrularımız insallah ❤

Yeşillik sutumuzu de hafif yeşil yapiyir böylelikle kaka da yeşil oluyor :)
İlk bebisim kuvozde çok kaldi hep sagmistim p zaman fark ettim.
Simdi oglum da arada oluyor yeşil kaka ozellile ıspanak yediğim zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…