2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet canım benim benim ki de 3 aylık benimki de aynı 1 saat içinde huzursuzlanıyor ama çok çok normal bence. Büyüyorlar yeni şeyler öğreniyorlar ve çok daha fazla uykuya ihtiyaçları var haliyle bu süreç onları yoruyor. Zaten bu zamana kadar gaz probleminden hep yarım yamalak uyudu. 3 aylık olmasıyla gazı azalınca daha uzun uyumaya başladı. Sürekli uykusu geliyor ihtiyaçlarını giderip uyumak istiyor.
Aynen kuzum yetiyordur yoksa emmek ister yıkar ortalığı ağlar durur.. Benimki acıkınca yıkıyor ortalığı apartman inliyor memeyi ağzına verene kadar. Acıksa emin ol durmaz öyle sakin sakin. Sen çok da takma interneti.

Merhaba kizlar nasilsiniz umarim tum bebisler iyidir Bizim bugun 2 aylik kontrolumuz vardi her sey yolunda cok sukur ama kafama takilan bir sey oldu. Dogdugunda bas cevresi 35 1.ay sonunda 39.5 cm 2.ay sonunda 41.5 cm cikti. Internette baktigima gore buyuk bi olcu doktora sordum o kadar fark onemli degil onemli olan buyume hizi 3-4cm den hizli buyurse kafa ultrasonu cekeriz dedi. Benzer bir sey yasayan yada bilgisi olan var mi

Yediklerime dikkat edince de biraz rahatladi canim. Meyve ve sebze yemiyorum artik en azindan 3,5 - 4 aylik olana kadar dikkat edicem. Tavsiyelerine uyup denicem bide. 3. Ay bitince insallah daha rahatlar. Senin bebegin ne kadarlik oldu?

Yediklerime dikkat edince de biraz rahatladi canim. Meyve ve sebze yemiyorum artik en azindan 3,5 - 4 aylik olana kadar dikkat edicem. Tavsiyelerine uyup denicem bide. 3. Ay bitince insallah daha rahatlar. Senin bebegin ne kadarlik oldu?
Süt ürünleri, hazır ekmek, susam, mısır, patlıcan, kuruyemiş çok gaz ve mukuslu kaka yaptı benim bebegimde. Sizinkine de bunlardan bazıları dokunuyor olabilir.

Herkes merhaba, buraya yazmayali uzun zaman oldu. 37.haftada 2475kg doğan minik kızım artık 3 aylık oldu
Çok zorlu geçen bir 3 ay oldu, hâlâ kolay diyemem ama artık bana gülüyor, agular yapıyor. Ben annelige bir nebze daha alıştım. Âh ne zormuş annelik...-ki ben 7 yıl bekledim yavrumu. Allah heoiizin yardımcısı olsun

Süt ürünleri, hazır ekmek, susam, mısır, patlıcan, kuruyemiş çok gaz ve mukuslu kaka yaptı benim bebegimde. Sizinkine de bunlardan bazıları dokunuyor olabilir.

Cok şükür süt ürünleri ve ekmek dokunmuyor diğerlerini şimdilik yemiyorum. İlk aylarda hiç dikkat etmeden yedim ve cok gazı vardi. Dikkat edince daha iyi durumda bebeğim. Kabak, havuç, Antep fıstığı cok gaz ve mukuslu kaka yapti benim oglumdada. Tek tek yiyecekleri denemek cok zor.

1 ay da max. 2 cm büyümesi bekleniyormus ama onemlı olan presentil değeri benim bebegımınde ılk ay 2,5 cm buyumustu 2. Ay 2 cm büyüdü doktor aksi bişi görse muhakkak yonlendırırdı ben cok takmıstım ılk ay kafama sımdı daha sakinim her bebegın buyume hızı farklı sonucta

Maşallah çok güzel bir bebek Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin sana da hepimize de bende zor sahip oldum o endişenin o tedirginliklerin korkuların ne demek oldugunu çok iyi biliyorum

Meme reddi bizde de var çok az besleniyor gibi geliyor bana üzülüyorum gerçekten ağzında memeyle oynuyor emmiyor resmen

Bende cok taktim dedigin gibi hepsinin gelisimi farkli umarim onemli bir sey degildir sadece koca kafalilardir bizimkiler

Benim oğlumda aynı şekilde uyandıktan sonra altını değiştiriyorum, emziriyorum, biraz sohbet ediyoruz gülüyoruz derken 1 saate yaklaşınca başlıyor mızıklanmaya, uyumak istiyor. Bu aylarda normali bu bence

Mama hiç vermedim yani gerekte olmadi sukur. Bi de çok ac olduğunda deniycem biberon umarım içer kaşıkla yarısi icerde yarısi dışarıda sinir oldum

Ah annelik başlı başına delilik
Iyiki ❤

evet bizimde gündüz aynen böyle, artık gündüz tavsan uykusuna döndü

Benim ki 40 cikti ablasindan nezle gecmisti, günde 3/4 kez çektim hep açık tuttum burnunu. Geniz akıntısı ile atlattık şükür. Mevsim geçişleri sıkıntılı oluyor ve bu ilk kışları hastaliksiz atlatmak cok önemli bahara geldik sayılır arkası yaz daha rahat ederiz insallah tril tril giydiiriz misss
Bu arada ben 2 günde bir çekiyorum canim burnunu tozdan bile tıkanıyor kuzucuklar. Burnu tikali olunca rahat ememezler ve yorulurlar çabuk

rota virusu asisi yaptiran arkadaslar ne kadar odediniz?
310TL ödedik, eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdık biz.
Ben kızıma emzik tutturana kadar epey ugrastim ve birkaç emzik denedim.
Avent, Wee, OiOi aldık, en son Nuk'un kauçuk emzigini tuttu.

Maşallah çok güzel bir bebek Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin sana da hepimize de bende zor sahip oldum o endişenin o tedirginliklerin korkuların ne demek oldugunu çok iyi biliyorum
Allah razı olsun çok teşekkür ederim

Büyük kızım 3,5 aylıkken bronşiolit olmuştu o yüzden korkuyorum bende. İnşallah hastalıksız geçiririz bu kışı dikkat ettim de benimki bu ara sol memeyi istemiyor meden anlamadım

Benimki 2 saate yakın uyanık kalabiliyor yaklaşık 2,5 aylık

Sanırım bu sıcak tutma önemli. Heçen hafta kızımla karla oynamaya çıkmıştık. 3 gün bebeğim çok gazlıydı hiç olmadığı kadar huzursuzdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…