- 29 Ekim 2020
- 1.754
- 3.709
- 83
- 32
Evet canım benim benim ki de 3 aylık benimki de aynı 1 saat içinde huzursuzlanıyor ama çok çok normal bence. Büyüyorlar yeni şeyler öğreniyorlar ve çok daha fazla uykuya ihtiyaçları var haliyle bu süreç onları yoruyor. Zaten bu zamana kadar gaz probleminden hep yarım yamalak uyudu. 3 aylık olmasıyla gazı azalınca daha uzun uyumaya başladı. Sürekli uykusu geliyor ihtiyaçlarını giderip uyumak istiyor.Anneler merhaba, bebeğim 3 aylık, uyandıktan 1 saat sonra huzursuzlanmaya başlıyor, uykusu geliyor hemen, eğer uyutmazsa kriz derecesinde ağlamaya başlıyor, sizin bebeklerinizinde benimki gibi 1 saat gibi kısa sürede uykusu geliyor mu
Aynen kuzum yetiyordur yoksa emmek ister yıkar ortalığı ağlar durur.. Benimki acıkınca yıkıyor ortalığı apartman inliyor memeyi ağzına verene kadar. Acıksa emin ol durmaz öyle sakin sakin. Sen çok da takma interneti.Bence de ya ne yapim saat başı ya da 2 saatte bir veriyorum memeyi bazen aliyo bazen almiyo bazen emmesi 4 saati buluyo bunlarda kurulu saat değil ki 2 saate dakik verelim keşke alsa da emse ama emmiyo işte demek ki yetiyo yani
Benim bebeğimde gaz vardı. Meğerse ben kendime dikkat etmiyormuşum. Ayaklarımı ve göğüslerimi sıcak tutmaya başladık sihir gibi 1 günde geçti bebeğimin gazı maşallah. Dikkat et uzun soket çorap+patik giy bileklerin de sıcak olsun. Göğüslerini de sıcak tut sütün soğumasın.
Süt ürünleri, hazır ekmek, susam, mısır, patlıcan, kuruyemiş çok gaz ve mukuslu kaka yaptı benim bebegimde. Sizinkine de bunlardan bazıları dokunuyor olabilir.Yediklerime dikkat edince de biraz rahatladi canim. Meyve ve sebze yemiyorum artik en azindan 3,5 - 4 aylik olana kadar dikkat edicem. Tavsiyelerine uyup denicem bide. 3. Ay bitince insallah daha rahatlar. Senin bebegin ne kadarlik oldu?
Süt ürünleri, hazır ekmek, susam, mısır, patlıcan, kuruyemiş çok gaz ve mukuslu kaka yaptı benim bebegimde. Sizinkine de bunlardan bazıları dokunuyor olabilir.
1 ay da max. 2 cm büyümesi bekleniyormus ama onemlı olan presentil değeri benim bebegımınde ılk ay 2,5 cm buyumustu 2. Ay 2 cm büyüdü doktor aksi bişi görse muhakkak yonlendırırdı ben cok takmıstım ılk ay kafama sımdı daha sakinim her bebegın buyume hızı farklı sonuctaMerhaba kizlar nasilsiniz umarim tum bebisler iyidirBizim bugun 2 aylik kontrolumuz vardi her sey yolunda cok sukur ama kafama takilan bir sey oldu. Dogdugunda bas cevresi 35 1.ay sonunda 39.5 cm 2.ay sonunda 41.5 cm cikti. Internette baktigima gore buyuk bi olcu doktora sordum o kadar fark onemli degil onemli olan buyume hizi 3-4cm den hizli buyurse kafa ultrasonu cekeriz dedi. Benzer bir sey yasayan yada bilgisi olan var mi
Maşallah çok güzel bir bebek Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin sana da hepimize de bende zor sahip oldum o endişenin o tedirginliklerin korkuların ne demek oldugunu çok iyi biliyorumEki Görüntüle 2788785
Herkes merhaba, buraya yazmayali uzun zaman oldu. 37.haftada 2475kg doğan minik kızım artık 3 aylık oldu
Çok zorlu geçen bir 3 ay oldu, hâlâ kolay diyemem ama artık bana gülüyor, agular yapıyor. Ben annelige bir nebze daha alıştım. Âh ne zormuş annelik...-ki ben 7 yıl bekledim yavrumu. Allah heoiizin yardımcısı olsun
Bende cok taktim dedigin gibi hepsinin gelisimi farkli umarim onemli bir sey degildir sadece koca kafalilardir bizimkiler1 ay da max. 2 cm büyümesi bekleniyormus ama onemlı olan presentil değeri benim bebegımınde ılk ay 2,5 cm buyumustu 2. Ay 2 cm büyüdü doktor aksi bişi görse muhakkak yonlendırırdı ben cok takmıstım ılk ay kafama sımdı daha sakinim her bebegın buyume hızı farklı sonucta
Oyledır merak etme zaten kucuk kafa dogmus dengelemek ıcın hızlı artmış senınkıBende cok taktim dedigin gibi hepsinin gelisimi farkli umarim onemli bir sey degildir sadece koca kafalilardir bizimkiler
Benim oğlumda aynı şekilde uyandıktan sonra altını değiştiriyorum, emziriyorum, biraz sohbet ediyoruz gülüyoruz derken 1 saate yaklaşınca başlıyor mızıklanmaya, uyumak istiyor. Bu aylarda normali bu benceAnneler merhaba, bebeğim 3 aylık, uyandıktan 1 saat sonra huzursuzlanmaya başlıyor, uykusu geliyor hemen, eğer uyutmazsa kriz derecesinde ağlamaya başlıyor, sizin bebeklerinizinde benimki gibi 1 saat gibi kısa sürede uykusu geliyor mu
Mama hiç vermedim yani gerekte olmadi sukur. Bi de çok ac olduğunda deniycem biberon umarım içer kaşıkla yarısi icerde yarısi dışarıda sinir oldumBende ilk bi hafta on gün sagdim attım buzluga yani senle aynı durumdayım benimkide biberon hiç sevmiyor oyüzden kasikla icurmeyi dusunuyorum çünkü bazı günler sutumun yetmediği sanki doymuyormus gibime geliyor ozamnalar 1 yada 2 olcekten mama yapıyorum hoş onuda bitirmiyor ama benim içim rahatliyor şimdi onun yerine bu sütleri vericem
Ah annelik başlı başına delilikEski yaşadıkları mı geldi acaba aklınaAnlamak zor vallahi paşa gönülleri nasıl isterse öyle davranıyorlar Dediğin gibi sabredeceğiz artık
Buarada bende emzikle sakinleştiriyorum ama pek etki etmiyor artık. Ses çıkaran bi oyuncağı var onu elime alıp baya sallayıp ses yapıyorum susuyor sonra yavaşça göğsüme döndürüyorum bu şekilde aldı şimdilik. Bazen elimle göğsüme tutmak zorunda kalıyorum o sırada da oyuncağı ağzımla tutup ses çıkarmaya, bir yandan da gülmeye çalışıyorum stresli görünmeyeyim diyeçocuk şok olup emiyor ahahsj böyle deli gibi bişey oluyorum yani Biri görse acır halime
evet bizimde gündüz aynen böyle, artık gündüz tavsan uykusuna döndüBenim oğlumda aynı şekilde uyandıktan sonra altını değiştiriyorum, emziriyorum, biraz sohbet ediyoruz gülüyoruz derken 1 saate yaklaşınca başlıyor mızıklanmaya, uyumak istiyor. Bu aylarda normali bu bence
Benim ki 40 cikti ablasindan nezle gecmisti, günde 3/4 kez çektim hep açık tuttum burnunu. Geniz akıntısı ile atlattık şükür. Mevsim geçişleri sıkıntılı oluyor ve bu ilk kışları hastaliksiz atlatmak cok önemliMeme reddi olanlar bebeklerin burnu tıkanık olabilir mi ? Benim bebeğim de birkaç gündür emmek istemiyor üstelik sadece meme emiyor ne emzik ne biberon kullanmıyoruz. Burnu açık gibi görünse de serum sıkıp aspiratörle çekyim dedim baya birşey çıktı. Sonra emdi kuzum. Bu ara günde 2 kere çekiyorum hasta olmaz inşallahtam hastalık mevsimindeyiz üstelik babası ve ablası da hasta. Sizde burnunu temizleyip deneyin isterseniz
310TL ödedik, eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdık biz.rota virusu asisi yaptiran arkadaslar ne kadar odediniz?
Ben kızıma emzik tutturana kadar epey ugrastim ve birkaç emzik denedim.Kizlar sizinkiler emzik emiyor mu bugun kaucuk emzikte aldim hicbisekilde emmek istwmiyo ama beni de emzik niyetine kullaniyo:) surekli saat dolmadan emmek istiyo karni tok halbuki surdan anliyorum gaz cikarmak icin kaldirdigimda sutler yukari dogru geliyo farkeediliyo vermezsemdw cok agliyo
Allah razı olsun çok teşekkür ederimMaşallah çok güzel bir bebek Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin sana da hepimize de bende zor sahip oldum o endişenin o tedirginliklerin korkuların ne demek oldugunu çok iyi biliyorum
Büyük kızım 3,5 aylıkken bronşiolit olmuştu o yüzden korkuyorum bende. İnşallah hastalıksız geçiririz bu kışıBenim ki 40 cikti ablasindan nezle gecmisti, günde 3/4 kez çektim hep açık tuttum burnunu. Geniz akıntısı ile atlattık şükür. Mevsim geçişleri sıkıntılı oluyor ve bu ilk kışları hastaliksiz atlatmak cok önemlibahara geldik sayılır arkası yaz daha rahat ederiz insallah tril tril giydiiriz misss
Bu arada ben 2 günde bir çekiyorum canim burnunu tozdan bile tıkanıyor kuzucuklar. Burnu tikali olunca rahat ememezler ve yorulurlar çabuk
Benimki 2 saate yakın uyanık kalabiliyor yaklaşık 2,5 aylıkAnneler merhaba, bebeğim 3 aylık, uyandıktan 1 saat sonra huzursuzlanmaya başlıyor, uykusu geliyor hemen, eğer uyutmazsa kriz derecesinde ağlamaya başlıyor, sizin bebeklerinizinde benimki gibi 1 saat gibi kısa sürede uykusu geliyor mu
Sanırım bu sıcak tutma önemli. Heçen hafta kızımla karla oynamaya çıkmıştık. 3 gün bebeğim çok gazlıydı hiç olmadığı kadar huzursuzduBenim bebeğimde gaz vardı. Meğerse ben kendime dikkat etmiyormuşum. Ayaklarımı ve göğüslerimi sıcak tutmaya başladık sihir gibi 1 günde geçti bebeğimin gazı maşallah. Dikkat et uzun soket çorap+patik giy bileklerin de sıcak olsun. Göğüslerini de sıcak tut sütün soğumasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?