2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende on gün dür felan çığlık çığlığa asla memeye dönmüyor peki mama ne kullanıyormusunz kullanan arkadaşlarım varsa hangi marka kullanıyorsunz
Cnm ben günde 2 kere hipp combiotic kullanıyorum. Ve memnunum. Ama golden goat mamasına geçebilirim. Onun da çok iyi olduğunu duydum

Kızlar maalesef bizde de meme reddi başladı. Memeyi veriyorum bir iki fırt çekiyor sonra birden bi ağlamaya başlıyo sanki etini koparıyolar 🤦🏻‍♀️ Sonrasında da emmiyo zaten. 😞 Peki sizinki gece de mi emmek istemiyor?

Son düzenleme:
Meme reddi yaşayan arkadaşlar gezerek emzirmenizi öneririm. Benim bebeğim de birkaç haftadır memede ağlamaya sinirlenmeye başladı, gezerek emzirdiğimde etrafa bakınırken rahatça emiyor ağlamıyor susturamazsam böyle yapıyorum. Tabi kollar baya yoruluyor ama yeter ki emsinler yapacak bişey yok 🤷🏻‍♀️

Meme reddi olanlar bebeklerin burnu tıkanık olabilir mi ? Benim bebeğim de birkaç gündür emmek istemiyor üstelik sadece meme emiyor ne emzik ne biberon kullanmıyoruz. Burnu açık gibi görünse de serum sıkıp aspiratörle çekyim dedim baya birşey çıktı. Sonra emdi kuzum. Bu ara günde 2 kere çekiyorum hasta olmaz inşallah 😢 tam hastalık mevsimindeyiz üstelik babası ve ablası da hasta. Sizde burnunu temizleyip deneyin isterseniz

Meme reddi olanlar bebeklerin burnu tıkanık olabilir mi ? Benim bebeğim de birkaç gündür emmek istemiyor üstelik sadece meme emiyor ne emzik ne biberon kullanmıyoruz. Burnu açık gibi görünse de serum sıkıp aspiratörle çekyim dedim baya birşey çıktı. Sonra emdi kuzum. Bu ara günde 2 kere çekiyorum hasta olmaz inşallah 😢 tam hastalık mevsimindeyiz üstelik babası ve ablası da hasta. Sizde burnunu temizleyip deneyin isterseniz
Onu da denedim hergün yapıyorum hatta ama yok benimki o değil😞😞

2 gündür bebeğim yine karnı aç ama emmek istemiyor bıraksam öyle duracak gibi. Geçen gece 6 saat emmeyince mecbur 1 kere biberonla sağdığım sütü verdim hemen alışmış olamaz değil mi? Kucağıma yatırdığım an ağlamaya başlıyor ne yapacağımı şaşırdım.
Bebeğimi değişik pozisyonda tutarak emzirmeyi denedim ben.
Cok huysuzsa sallayarak deniyorum.

Kızlar kuzenim meme reddi olduğu zaman plates topunda zıplayarak emzirmiş fikir olsun sizlere😊
Bende bebeğimle birlikle öne arkaya sallanarak deniyorum.
Bi taraftanda sakinleştirici seyler söylüyorum biraz yuksek ses tonuyla
Onun sesini bastirmak icin.
Demekki herkes bi tuhaf durumlara giriyor bu dönemde

Bebeğimi değişik pozisyonda tutarak emzirmeyi denedim ben.
Cok huysuzsa sallayarak deniyorum.
Geçen ayda yine 3-4 gün aynı sorunu yaşadığımda hem ayakta gezdirerek hem koltukaltı pozisyonu hem de yatarak emzirmeyi deneyip emzirebilmiştim. Bu sefer ayakta gezmekte çare olmadı oyuncaklarla kandırıp emzirmeye çalıştım. Çok şükür 2 gündür düzeldi 🙏 1 haftadır almadığı göğsümü de emiyor şuan. Umarım bir daha olmaz çok zorluyor insanı 🌸

Anneler merhaba, bebeğim 3 aylık, uyandıktan 1 saat sonra huzursuzlanmaya başlıyor, uykusu geliyor hemen, eğer uyutmazsa kriz derecesinde ağlamaya başlıyor, sizin bebeklerinizinde benimki gibi 1 saat gibi kısa sürede uykusu geliyor mu

Kızlar maalesef bizde de meme reddi başladı. Memeyi veriyorum bir iki fırt çekiyor sonra birden bi ağlamaya başlıyo sanki etini koparıyolar 🤦🏻‍♀️ Sonrasında da emmiyo zaten. 😞 Peki sizinki gece de mi emmek istemiyor?
Aynı aynı benimkinde öylede sanki biryerini koparıyor gibi bağırıyor memeye dönmüyo bile

Bebegi gazlı olan anneler ne yiyorsunuz? Sebze ve meyveler cok gaz yapıyor ayrıca bakliyat da yemiyorum. Yiyecek araligim bayağ daraldi. Hem gasicon kullanıyorum hemde bebeğime damla veriyorum ama yine de çok gazi var 🙇‍♀️ yemedikçe sut de az oluyor tam bir kısır dongudeyim. Herkes paylasirsa fikir olur en azından. İrmik helvası hem gaz yapmadı hem cok iyi sut yaptı bana gecen gün.
Benim bebeğimde gaz vardı. Meğerse ben kendime dikkat etmiyormuşum. Ayaklarımı ve göğüslerimi sıcak tutmaya başladık sihir gibi 1 günde geçti bebeğimin gazı maşallah. Dikkat et uzun soket çorap+patik giy bileklerin de sıcak olsun. Göğüslerini de sıcak tut sütün soğumasın.

Anneler merhaba, bebeğim 3 aylık, uyandıktan 1 saat sonra huzursuzlanmaya başlıyor, uykusu geliyor hemen, eğer uyutmazsa kriz derecesinde ağlamaya başlıyor, sizin bebeklerinizinde benimki gibi 1 saat gibi kısa sürede uykusu geliyor mu
Gayet normal bu aylarda böyle olur zaten. Benimkide 3. ayına kadar 1 saat sonra uykusu gelirdi yeni yeni uyku aralarını uzatmaya başladı. Şuan 3 buçuk aylık 1 buçuk en fazla 2 saati buluyor uyuması ama 1 buçuk saate yaklaştığında baya huysuzlanıyor

Kuzum o acıkınca emer zaten orda yazdığı gibi olmuyo çocuk doyduğunu veya doymadığını biliyor. Benimki saat başı emmek istiyor bazen yarım saatte bir emiyor gazı olunca da emerek sakinleşiyor. Geceleri emip uyuyor saatlerce emmiyor mesela. Değişiyor yani ona bakma. Acıksa yıkar ortalığı bence. 😘
Bence de ya ne yapim saat başı ya da 2 saatte bir veriyorum memeyi bazen aliyo bazen almiyo bazen emmesi 4 saati buluyo bunlarda kurulu saat değil ki 2 saate dakik verelim keşke alsa da emse ama emmiyo işte demek ki yetiyo yani

Geçen ayda yine 3-4 gün aynı sorunu yaşadığımda hem ayakta gezdirerek hem koltukaltı pozisyonu hem de yatarak emzirmeyi deneyip emzirebilmiştim. Bu sefer ayakta gezmekte çare olmadı oyuncaklarla kandırıp emzirmeye çalıştım. Çok şükür 2 gündür düzeldi 🙏 1 haftadır almadığı göğsümü de emiyor şuan. Umarım bir daha olmaz çok zorluyor insanı 🌸
İnşAllah olmaz.
Ben emzirmeyi cok isteyen annelerdenim.
İnsanin moralide cok bozuluyor.

1 haftamız var 2.ayımızın bitmesine
Benim bebeğim de sabah uyandiktan sonra 1.5 saat de bir tekrar istiyor uykuyu.
Öğlene kadar böyle
Öğleden sonra pek belli olmuyor
Dediğiniz gibi uyumazsa huysuzlaşıp ağlıyor.

Back