Bende on gün dür felan çığlık çığlığa asla memeye dönmüyor peki mama ne kullanıyormusunz kullanan arkadaşlarım varsa hangi marka kullanıyorsunzMalesef ben sanırsam atak haftaları filan ya biz de de var 2 3 haftadır cebellesiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende on gün dür felan çığlık çığlığa asla memeye dönmüyor peki mama ne kullanıyormusunz kullanan arkadaşlarım varsa hangi marka kullanıyorsunzMalesef ben sanırsam atak haftaları filan ya biz de de var 2 3 haftadır cebellesiyorum
Cnm ben günde 2 kere hipp combiotic kullanıyorum. Ve memnunum. Ama golden goat mamasına geçebilirim. Onun da çok iyi olduğunu duydumBende on gün dür felan çığlık çığlığa asla memeye dönmüyor peki mama ne kullanıyormusunz kullanan arkadaşlarım varsa hangi marka kullanıyorsunz
Onu da denedim hergün yapıyorum hatta ama yok benimki o değilMeme reddi olanlar bebeklerin burnu tıkanık olabilir mi ? Benim bebeğim de birkaç gündür emmek istemiyor üstelik sadece meme emiyor ne emzik ne biberon kullanmıyoruz. Burnu açık gibi görünse de serum sıkıp aspiratörle çekyim dedim baya birşey çıktı. Sonra emdi kuzum. Bu ara günde 2 kere çekiyorum hasta olmaz inşallahtam hastalık mevsimindeyiz üstelik babası ve ablası da hasta. Sizde burnunu temizleyip deneyin isterseniz
Aynenya bende öyleyim.Bosver başkalarınai zaten 2 3 ay sonra istesekte kucakta durmayacaklar kucağımda durdikca opuyorum kokluyorum yavrumu tadini cikarin☺
Bebeğimi değişik pozisyonda tutarak emzirmeyi denedim ben.2 gündür bebeğim yine karnı aç ama emmek istemiyor bıraksam öyle duracak gibi. Geçen gece 6 saat emmeyince mecbur 1 kere biberonla sağdığım sütü verdim hemen alışmış olamaz değil mi? Kucağıma yatırdığım an ağlamaya başlıyor ne yapacağımı şaşırdım.
Bende bebeğimle birlikle öne arkaya sallanarak deniyorum.Kızlar kuzenim meme reddi olduğu zaman plates topunda zıplayarak emzirmiş fikir olsun sizlere![]()
Benim bebegimde sadece gündüz oluyor. Cok şükür gece olmadi daha.Kızlar maalesef bizde de meme reddi başladı. Memeyi veriyorum bir iki fırt çekiyor sonra birden bi ağlamaya başlıyo sanki etini koparıyolarSonrasında da emmiyo zaten.
Peki sizinki gece de mi emmek istemiyor?
Geçen ayda yine 3-4 gün aynı sorunu yaşadığımda hem ayakta gezdirerek hem koltukaltı pozisyonu hem de yatarak emzirmeyi deneyip emzirebilmiştim. Bu sefer ayakta gezmekte çare olmadı oyuncaklarla kandırıp emzirmeye çalıştım. Çok şükür 2 gündür düzeldiBebeğimi değişik pozisyonda tutarak emzirmeyi denedim ben.
Cok huysuzsa sallayarak deniyorum.
Aynı aynı benimkinde öylede sanki biryerini koparıyor gibi bağırıyor memeye dönmüyo bileKızlar maalesef bizde de meme reddi başladı. Memeyi veriyorum bir iki fırt çekiyor sonra birden bi ağlamaya başlıyo sanki etini koparıyolarSonrasında da emmiyo zaten.
Peki sizinki gece de mi emmek istemiyor?
Benim bebeğimde gaz vardı. Meğerse ben kendime dikkat etmiyormuşum. Ayaklarımı ve göğüslerimi sıcak tutmaya başladık sihir gibi 1 günde geçti bebeğimin gazı maşallah. Dikkat et uzun soket çorap+patik giy bileklerin de sıcak olsun. Göğüslerini de sıcak tut sütün soğumasın.Bebegi gazlı olan anneler ne yiyorsunuz? Sebze ve meyveler cok gaz yapıyor ayrıca bakliyat da yemiyorum. Yiyecek araligim bayağ daraldi. Hem gasicon kullanıyorum hemde bebeğime damla veriyorum ama yine de çok gazi varyemedikçe sut de az oluyor tam bir kısır dongudeyim. Herkes paylasirsa fikir olur en azından. İrmik helvası hem gaz yapmadı hem cok iyi sut yaptı bana gecen gün.
Gayet normal bu aylarda böyle olur zaten. Benimkide 3. ayına kadar 1 saat sonra uykusu gelirdi yeni yeni uyku aralarını uzatmaya başladı. Şuan 3 buçuk aylık 1 buçuk en fazla 2 saati buluyor uyuması ama 1 buçuk saate yaklaştığında baya huysuzlanıyorAnneler merhaba, bebeğim 3 aylık, uyandıktan 1 saat sonra huzursuzlanmaya başlıyor, uykusu geliyor hemen, eğer uyutmazsa kriz derecesinde ağlamaya başlıyor, sizin bebeklerinizinde benimki gibi 1 saat gibi kısa sürede uykusu geliyor mu
Ben sadece bir kere verdim sma idi. Ne yapıp edip emzirdim. Emmeyincede sağıp verdimBende on gün dür felan çığlık çığlığa asla memeye dönmüyor peki mama ne kullanıyormusunz kullanan arkadaşlarım varsa hangi marka kullanıyorsunz
Bence de ya ne yapim saat başı ya da 2 saatte bir veriyorum memeyi bazen aliyo bazen almiyo bazen emmesi 4 saati buluyo bunlarda kurulu saat değil ki 2 saate dakik verelim keşke alsa da emse ama emmiyo işte demek ki yetiyo yaniKuzum o acıkınca emer zaten orda yazdığı gibi olmuyo çocuk doyduğunu veya doymadığını biliyor. Benimki saat başı emmek istiyor bazen yarım saatte bir emiyor gazı olunca da emerek sakinleşiyor. Geceleri emip uyuyor saatlerce emmiyor mesela. Değişiyor yani ona bakma. Acıksa yıkar ortalığı bence.![]()
Benim ki de yemiyo bu numarayı ne gezme ne yatarak emme ne başka bir şey sütüm çok tazyikli gidiyo ondan olabilir mi diyorum ama acikmadan emmiyo ya son raddeyi bekliyoOnu da denedim hergün yapıyorum hatta ama yok benimki o değil![]()
İnşAllah olmaz.Geçen ayda yine 3-4 gün aynı sorunu yaşadığımda hem ayakta gezdirerek hem koltukaltı pozisyonu hem de yatarak emzirmeyi deneyip emzirebilmiştim. Bu sefer ayakta gezmekte çare olmadı oyuncaklarla kandırıp emzirmeye çalıştım. Çok şükür 2 gündür düzeldi1 haftadır almadığı göğsümü de emiyor şuan. Umarım bir daha olmaz çok zorluyor insanı
![]()
1 haftamız var 2.ayımızın bitmesineAnneler merhaba, bebeğim 3 aylık, uyandıktan 1 saat sonra huzursuzlanmaya başlıyor, uykusu geliyor hemen, eğer uyutmazsa kriz derecesinde ağlamaya başlıyor, sizin bebeklerinizinde benimki gibi 1 saat gibi kısa sürede uykusu geliyor mu