Süper maşallah. Allah tamamına erdirsinGünaydınlaaaarrrrr
Dünyanınnn ennn güzel melodisini duydum kızlaaarrrağlamaktan kendime gelemedim. Doktorum samimi biri iyiki hatırlattı videoya alıyım da sana gönderirim dedi sağolsun. Ya bu nası bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah 7haftalıkmışız bebişimiz de 10mm miş doktorum herşey yolunda dedi çok şükür
Artık derinnn bir ohhhh çekebilirim
Yok yok zorlamanın kendinizi .o bende istemsiz oluyor. Eşim diyorki. Ohhh yarasınBende deniyeyim
Burda da bir ark konuşmuştuk güneş kreminin kana geçerek bebeğe zarar verdigini duymuştum insan tereddüt ettim ama doktorum sıkıntı yok deyince rahatladım hamileler için özel kremler var çünkü benim kullandığım günlük hayatimda kullandığın ürün tabi hamilelikte leke daha çok oluyor kullanmak gerekCildin alt katmanlarına kadar inmeyen bakım ürünlerinin zararı olmaz ki kokusu olmayan kremler sonuçta hani buram bırak koklasak neyse. Ki ben güneş kremi olmadan pencereden bile baksam leke oluyor sürmezsem muhtemelen benek benek olurum. Oje de tırnağa sürüldüğü için emilen bir ürün değil aslında sadece koklamayın demişler genelde araştırmalarımda
Ben de 6+2 deyimBebiiiiikleeerrr ben de minik sıpamın kalp atışını duyduuuum 6+2 karından gördük şükürler olsunkalp atışını bekleyen herkese dua ediyorum bu güzel duyguyu yaşama sırası sizde inş canlarım ♥
Hadi gözün aydın.. rabbim sağlıkla sihhatle kucagina almayi da nasip etsin :)Günaydınlaaaarrrrr
Dünyanınnn ennn güzel melodisini duydum kızlaaarrrağlamaktan kendime gelemedim. Doktorum samimi biri iyiki hatırlattı videoya alıyım da sana gönderirim dedi sağolsun. Ya bu nası bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah 7haftalıkmışız bebişimiz de 10mm miş doktorum herşey yolunda dedi çok şükür
Senin de duyulur canım benim ne zaman randevunBen de 6+2 deyimhayırlı olsun insallahhh
Evet benim de ilk 36 yaş :)Evet. Ilk. 37 yaşında
gözünüz Aydın cnm allah kucağınıza almayı nasip etsinGünaydınlaaaarrrrr
Ekledım canmBen doldurmuştum ama eklenmedim. Adim esra yaşım 25 ilk çocuğum 60 kilo ile hamile kaldım sakarya da yasiyorum
Gunaydin normalde de aslinda duygusal bir yapim var ama bu ara cok asiri hassaslastimNe kadar da samimi içtenkeşke yalnızca hamileler değil herkes bu kadar duygusal olsa dünya çok güzel bir yer olurdu ❤
Ne guzelGünaydınlaaaarrrrr
İnşallah sağlıklı olsunlar da geriden gelsin ilerden gitsin hiç önemli değil kiSon adet tarihime göre benimki küçük amason adetim 2 mart normalde 7+3 olmam gerekiyorken 6+3 üm. Belki asıl şimdiki ultrasonda crl ölçümde görülür
Ben de normalde uyuyamıyorum doğru dürüst hamileliği öğrendiğimden beri. Gece ama heyecandan uyuyamadımBende uyuyamiyorum o yüzden gittim ayrı yatakta yattım.bi süre sonra uyumusum
İnşallah duyupta geliceksin canım hiç stres yapma. Rabbim tüm bekleyenlere bu güzel melodiyi duymayı nasip etsinYeni okufum canim gozun aydin cok sevindim darisi benim basima bana dua et cnm cuma gidicem insallah bende pit pit sesiyle gelirim
Yaaaa tatlıııımmmm çok şükürBebiiiiikleeerrr ben de minik sıpamın kalp atışını duyduuuum 6+2 karından gördük şükürler olsunkalp atışını bekleyen herkese dua ediyorum bu güzel duyguyu yaşama sırası sizde inş canlarım ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?