2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bebekleriniz ne kadar süre ara ile ne kadar emiyo
Gece 5 saat kadar uyuyor ilk uykusunu. Sonra 3 saat falan uyuyor. Gündüz pek derin uyku uyumuyor uyursa en fazla 3 saat. Uyanıkken saat başı emiyor diyebilirim. Süresi değişken 2-3 dakka da emiyor uykusu varsa 20 dk falan da emebiliyor

gunebakan_ gunebakan_ ben takviye almak istiyorum ama şöyle bir ürün var nasıldır içeriği temiz midir ? Pek anlamıyorum bu konulardan 🙈 rica etsem bakabilir misiniz ?

Eklentiler

• 907FA5B1-C2E6-4A2F-B8A0-89C708E705B0.png
    907FA5B1-C2E6-4A2F-B8A0-89C708E705B0.png
    470,1 KB · Görüntüleme: 25
  • CA41C73C-EA5C-45B1-8B28-F704CE3276A3.png
    CA41C73C-EA5C-45B1-8B28-F704CE3276A3.png
    562,6 KB · Görüntüleme: 21
İki çocuklu hayat epey yoğun değil mi ? Zaman zaman gerginlikler olsa da ben daha rahat hissediyorum kendimi. Nedenini tam olarak bilmiyorum belki de bugünlerin kıymetini biliyor olmakla alakalıdır. Birini uyutsam diğeriyle ilgilenmeye çalışıyorum tek çeşit yemek yapmaya uğraşıyorum. Biri ağlayıp diğeri de sürekli birşeyler isteme halindeyken yetersiz hissediyorum. Bende bebek doğmadan önce kızımla bol bol oyun oynar deneyler etkinlikler yapardım şimdi çok vakit bulamıyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum herkesin de yapmaya çalıştığına eminim😊Bizim de ekran süremiz arttı tv+ teknolojik oyunlar 😞 ama malesef pandemi de işin içine girince çocukları oyalamak zor. Havalar düzelsin bol bol dışarıda vakit geçirir bugünleri telafi ederiz nasılsa 😌
Daha yoğunum, daha zor ama evet ben de kesinlikle daha rahat hissediyorum kendimi. En sürprizli anlarında bile daha olaylara hakim, daha soğuk kanlı ve daha güçlü hissediyorum. Ilk bebegimde bebek biraz uzun aglasa dünyanın sonu gelmiş gibi caresiz ve yetersiz hissediyordum. Simdi diyorum bu ikisini birden dort duvar arasında yardımsız idare edebiliyorsam bayağı iyi iş çıkarıyorum demektir 😌 Kızım ekrana maruz kaldı, daha da kalacak, buna çok üzülüyorum ama şu 45 günün sonunda hiç yapmadığı bir şey yaparak kendi kendine eglenceli vakit geçirmeye başladı. Babasıyla çok fazla zaman geçirmeye başladı. Babası çocukların ihtiyaçlarına daha duyarlı hale geldi. Kızım bana ben de kızıma biraz bağımlıymışız galiba. Bir kac gündür sanki isler epey rayina oturdu gibi hissediyorum. Kardeşleri biraz daha büyüdüğünde ablalar daha mutlu olacaklar eminim. Büyüyen ailemizle açık hava planları yapmak için sabırsızlanıyorum ben de 🤗

Sağol ya rahatlattın beni.
Herkes kucağa alışmış deyince nerde ne ara nasıl bi hata yaptım diyordum.
Allah muhabbetinizi arttırsın👐
Virüsden dolayı eşim kimseyi kabul etmediği için çok zorlandım ben.
Valla Raabbim sabır versin tek başına olanlara. Zor bebekler daha zor oluyor. Bizim ki biraz daha sakin çok şükür. Ama delileri geldi mı kimse kar etmiyo bizimkine de öyle böyle ha kucakta ha sallayarak pispisleyerek öyle böyle büyüyorlar buyuyecekler

gunebakan_ gunebakan_ ben takviye almak istiyorum ama şöyle bir ürün var nasıldır içeriği temiz midir ? Pek anlamıyorum bu konulardan 🙈 rica etsem bakabilir misiniz ?
Içinde cok fazla katkı var hepsini bilmiyorum ama titanyum dioksit ve silikon dioksit korkunç katkılar. Bunu bence kesinlikle kullanmayın. Bentonit kili, lugol, probiyotik ve d3k2 ile başlayın bence takviye alımına. Bu süreçte hacamat da olun kansızlık yoksa. Bentonit ve lugol ağır metal, zararlı bakteri ve mantarları yok eder. Bagirsak temizlenmeye baslayinca probiyotik etkili olur ve bagirsak floraniz duzenlenir. Bagirsak floraniz düzenlendiğinde ise yediklerinizden gerekli vitamin minerali alabilmeye başlarsınız. Bağırsakları yoluna koymadan takviyeler tasima suyla degirmen döndürüyor adeta. Ben burda istedigim ürüne ulaşabilsem bunlarin hepsini kullanirdim.

Içinde cok fazla katkı var hepsini bilmiyorum ama titanyum dioksit ve silikon dioksit korkunç katkılar. Bunu bence kesinlikle kullanmayın. Bentonit kili, lugol, probiyotik ve d3k2 ile başlayın bence takviye alımına. Bu süreçte hacamat da olun kansızlık yoksa. Bentonit ve lugol ağır metal, zararlı bakteri ve mantarları yok eder. Bagirsak temizlenmeye baslayinca probiyotik etkili olur ve bagirsak floraniz duzenlenir. Bagirsak floraniz düzenlendiğinde ise yediklerinizden gerekli vitamin minerali alabilmeye başlarsınız. Bağırsakları yoluna koymadan takviyeler tasima suyla degirmen döndürüyor adeta. Ben burda istedigim ürüne ulaşabilsem bunlarin hepsini kullanirdim.
Bende hepsini bir ürünle hallederim diye düşünmüştüm 🙈 benimki kolaya kaçmak oluyor. Teşekkür ederim zahmet verdim size de 🙏😊

İyi akşamlar herkese inşaallah bebişler ve siz iyisinizdir . Her doktora gittiğimde sormayı unutuyorum . Şimdi bebeğim 11 aralıkta 40 haftalık okucakkwn 16 kasımda doğdu. Erken doğum oldu 97 günlük oluyor şimdi bebeğim erken doğduğu halde yine 3.5 aylık oluyor mu yaklaşık

Maşallah canım
benim bebeğim çoğunlukla uyanıyor.
Herkes kucağa alıştırmışsınız diyor.
Ne yaptık ne ara alıştırdık anlamadım.
Kucak istemeyen bebek varmıdır bilemiyorum
Bende yatırınca bir mizirdaniyor ama almiyorum geri isim varsa. Emzik burda kurtarıyor beni

3,5 aylık olarak, bizden selamlar olsun hanımlar inşallah iyisinizdir bi banyo yapmama müsade etmiyo küçük hanım 😂
Selam kuzuumm 😘😍 şükür iyiyiz sen nasılsın Rüya hanım nasıllarr 😍💜 nasıl düzelme var mı baya gazda uykuda 😘

Valla Raabbim sabır versin tek başına olanlara. Zor bebekler daha zor oluyor. Bizim ki biraz daha sakin çok şükür. Ama delileri geldi mı kimse kar etmiyo bizimkine de öyle böyle ha kucakta ha sallayarak pispisleyerek öyle böyle büyüyorlar buyuyecekler
Amin İnşAllah.
Zaten bende en sonunda öyle dedim kucakda da olsa bi şekilde büyüyecek.
Yeter ki Allah dermansız dert vermesin.👐

Benim büyük kızım da zor bir bebekti hatta her türlü sendromu dibine kadar yaşadık😅 o yüzden anca 5 yaşında karar verebildik ikinciye. Eşim de hep 3 çocuk istedi kızım da ben üç kardeş olmak istiyorum diyordu hep🙈 bebek doğunca vazgeçti 😂 anne çok zormuş bebek bakmak diyor😂 ama bu sefer ben üçüncüyü düşünüyorum 😍😍
3. mü? Vallahi tebrik ederim 😁 Bende zor da olsa 2 istiyorum en azından kardeşi olsun ama şuan bu fikir çok uzak, 1,5-2 sene sonra belki yaklaşır 😅 ama o zaman da 35 olacağım bakalım nasip tabi

2 gündür bebeğim yine karnı aç ama emmek istemiyor bıraksam öyle duracak gibi. Geçen gece 6 saat emmeyince mecbur 1 kere biberonla sağdığım sütü verdim hemen alışmış olamaz değil mi? Kucağıma yatırdığım an ağlamaya başlıyor ne yapacağımı şaşırdım.

Sevgiliplath Sevgiliplath Zaten emmek istemedigi icin biberon vermissin canim yani biberondan once de emmek istememis alistigi icin emmek istemedigni sanmiyorum. Benimki de bazen inada bindiririyor bikac gun ugrastiriyor sonra bidaha normale donuyor bunlarin da gel gitleri var yetiskinlerdeki gibi😬 ama bu surecte aç diye biberona cok yuklenme iste o zaman alisma durumu olabilir bunlardan korkulur🤭

2 gündür bebeğim yine karnı aç ama emmek istemiyor bıraksam öyle duracak gibi. Geçen gece 6 saat emmeyince mecbur 1 kere biberonla sağdığım sütü verdim hemen alışmış olamaz değil mi? Kucağıma yatırdığım an ağlamaya başlıyor ne yapacağımı şaşırdım.
Canım biberona alıştı diye bişey olmazmis doktora sordum 68 gunluk bebegim var bu atak haftalarinda oluyomus meme reddi seninki şuan kaç bilmiyorum ama baba bı sekilde ağlasa sizlasa bile vereceksin bı şekilde dedi ben mesela emzik veriyorum sonra sakinlestiriyorum yatırınca emzigi anlık çıkartıp o an hızlı olman lazım ağzı zaten açık kaliyo gogusumu veriyorum ağlarken zaten bişey yapamazsın ayrıca biberonda günde bir kez çok inatlasirsa mecbur veriyorum bende öyle düşünmüştüm mastit olduğum zaten sutum çok tazikli geliyodu sağım yapıyodum hala da devam ediyo ama normalmiş bu durum eninde sonunda vermeye çalış .

Back