2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben mandalina ve armutu ayni gün yemiştim o gün gazdan kriz geçirdi resmen oğlum. Başka bir günde tavuk yemeğine kabak ve havuç katmistim yine cok gaz yaptı, firinda pisirmistim ama mücver yapıp yediğimde ayni sebzeleri gaz o kadar olmamıştı. Rezene, kimyon tohumu ve anason karışık demleyip içiyorum hergun. Hazır olanlar da cok fayda etmiş yengeme.
Canim bende ilk 2 ay pek dikkat etmedim ama sonra birkaç kere gazdan kriz geçirdi resmen oğlum ondan sonra daha bi korkar oldum. 2 ay 10 günlük oldu bu ay daha cok çekiniyorum. Sürekli gaz sorunu yordugu için sanırım
Canim bende basta kismadim 3. Ayin içindeyim simdi daha çok dikkat ediyorum birkaç kere mukuslu yeşil kaka yapti mevsim sebze ve meyvelerini yiyince. Bütün yemekleri kimyonlu yapıyorum bende. Hurma cok lifli diye yemiyorum gaz yapabilir diye ama yapmıyorsa deneyeyim.

Etle yapılan yemekler
Tavuk ve balık
Patates
İrmik helvası, bulgurla yapılan yemekler
Pirinç ve tarhana çorbası
Ceviz
Cevizli baklava

Bunlar gaz yapmiyor bizde.

Ay ne güzel canım ya benim kız 3 aylık ama düzen diye bir şey yok halen. Eskiye oranla daha iyi ama böyle bir düzenimiz yok halen. Maşallah oğluşuna annesini yormuyor uyumayıp da.
Aynen normal olan budur heralde etrafında burda o kadar çok huzursuz bebek gördüm ki benim böyle olmayınca bu sefer de diyorum ki niye böyle eşim de diyo bizim ki şimdi mı sarılık oldu uyuyo surekli

kızım gerçekten derin uykuya geçemiyor. 20-30 dk arası uyanıp yeniden uyutmaya çalışmam lazım. Böyle olan var mı yada çözüm bulabilen?

gündüz benim kız hep kısa uykular yapıyor gece evet uyuyor ama neden acaba?
Aynı benimde. Gündüz resmen geçiştiriyor uykuyu tam dalmıyor uyumuyor. Hemen uyuyup uyanıyor. 2 gündür sabaha karşı da uyanmaya başladı. Bu uyku düzeni için erken diyorlar.ne yapacağım nasıl olcak her kafadan bir ses şaşırdım ben de

Ayy inşallah 3. Aydan sonra azalır yoksa gerçekten artık çıldırmak üzereyim yorgunluğu ayrı onun çektiği acı ayrı sürekli meme de kucakta wücudumda da derman kalmadı nse az kaldı 67 günlük olduk daha ama 3 e ne kaldı dimi
Walla gaza çözüm yok sanırım açlık sınırında yaşıyorum 88 den 64 e düştüm ilk 1 ayda çünkü her yediğim gaz yaptı ilaç veremiyorum çünkü ilacı içtiği gibi öğürüp kusuyo o yüzden sadece baklava ve et tawuk yiyerek yaşamaya çalışıyorum 3 aydan sonra düzeliyomuş inşallah bizimkilerde normale döner

Evet aynı sorun bizde de mevcut sabaha karşı uyanmalar. Gaza bağlıyorum ama sabahki düzensizliğe çarede bulamadım sebepte

Bu uykusunda tam 4 defa uyandı 5.defa yerine koydum uyutup tekrar. Birkaç dakikaya yine uyanacak biliyorum!

Unla da güzel ama biraz yapışık oluyor ben bu tarifin hastasıyım bi deneyin isterseniz begeneceksiniz Ben bir iki kasik da tereyagi koyuyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20210217-173031_Nefis Yemek Tarifleri.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 46
Aynen onlarda bize zarar yiyecek ekmeği olanı ne yapsak engelleyemeyiz hani hemen olmadı olmaz nasılsa düşüncesinde ama bu iş belli olmuyo

P perlasmom canım senin irmik tatlısı tarifini kaydetmiştim ama bulamıyorum hani un ve irmikle yapılan. Yine yazabilir misin sana zahmet
1 bardak irmik
1/2 bardak un
1 çay bardağı sıvıyağ
2 yemek kaşığı tereyağ
1 su bardağı su
1,5 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya

irmikle unu güzelce kavurup diğer malzemeleri (soğuk şerbet olarak şekeri eriterek) yavaş yavaş ekleyip koyulaşınca altını kapatıp 10 dk demlendiriyorum sonra karışrırıp servis yapabilirsin canım.
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…