Dr ada yazdım oda bir ilaç ile karbonatlı suyla Temizle yazmış.İlacin tadı iğrenç , karbonatlı suda kusturur diye korktum nasıl silicem dilini ?Emzirme danismani sargi bezi ya da tulbentle karbonatli suya batirarak silin demisti
6 gitti 10 kaldı. Her ay 3 kilo vermek hedefim cnm.Kizlar kilo verebiliuormusunuz ya ben hiçbir şekilde kilo veremiyorum
Benimde hamilelik kilolarım gitti.Ancak göbeğim daha eskisi gibi düz olmadı.Ancak çok iştahım açık özellikle geceleri tutamıyorum kendimi.Boyle giderse geri alırımKizlar kilo verebiliuormusunuz ya ben hiçbir şekilde kilo veremiyorum
Biz eczaneye sorduk bir damla verdi bir iki kullanımda hemen geçti. Sonra yine cıktı çünkü düzenli kullanmak gerekiyormus. Yine aynısını kullandık...Sonra bir daha çıkmadı cnm. Diline damlatiyorsun. Adini hatırlayamadım şimdi.Hanımlar pamukçuk için öneriniz varmı?
Dr 5-10 arası normal artık büyüdükleri için dedi.Ancak bu ara sık sık az az çoğaldı ve ağlama olunca ağzında pamukçuk farkettim.Belliki rahat ememiyor.Bebekleriniz kac dk emiyor? Benimki iki uc gundur 5-6 dk en fazla 10 dk emiyor normalde 20dk falan emerdi atak haftasindayiz o yuzden olabilir mi acaba. Doyuyordur diye umut ediyorum
Damla aldım bugün çok kötü tadı hatta,zar zor bir kere damlattim ağzına çok tiksindi yazık.Kullanacagimda mecbur mantar enfeksiyonuymus çünküBiz eczaneye sorduk bir damla verdi bir iki kullanımda hemen geçti. Sonra yine cıktı çünkü düzenli kullanmak gerekiyormus. Yine aynısını kullandık...Sonra bir daha çıkmadı cnm. Diline damlatiyorsun. Adini hatırlayamadım şimdi.
Kesinlikle günde 2 kez içiyorum çok farketti 2 defada papatya içiyorum.Rahat uyuyor.Gazada faydalıymis Melisa rahatlattı benceMelisa çayı içen arkadaşlar faydasını gördünüz mü?
Cok kotu bi aksamdi valla afakanlar basti iyice. Bebis de simdi uyudu ben de kendimi yataga isinladim:) konuscam canim biran once halledip cozmem lazim su isiYa kıyamam zor bir gün olmuş senin içinÖzellikle misafir varken daha da zor oluyor bende yaşadım 1 kere. umarım bebişin uyumuştur da dinlenirsin sende
Bence de en yakın zamanda görüşmelisin eczacı hanımla. Bana keşke daha önceden tanışsaymışız dedirtti gerçekten. Bugün damlasını verme dediği için vermedim. Dünkü rutinde uyudu yine Demir. 10 gibi gaz sancısı olduğu için masaj yaptım, emzirdim, kucağımda hafif pışpışlayarak uyutacaktım ki gözleri kapanıyordu ama uyumadı bende yüzüstü yatırıp emziği verdim. 10 dk. kadar kıpırdadı ve sonunda kendi kendine uyudu. Bakalım gece nasıl geçecek.
Sende vakit kaybetmeden aramalısın eminim iyi gelecek hem sana hem bebeğine
Super kac kilo almistinDoğumdan bu yana 18 kilo gitti canim
Diyet yapiyormusun6 gitti 10 kaldı. Her ay 3 kilo vermek hedefim cnm.
Emziriyorum 16 kilo almıştım 8 i gitti 8 i gidecek gibi değil deli.gibi spor yaparken hemdeBen 16 kilo almıştım 1 ayda 13’ü gitti. 3 kiloda şuan göğüslerim sanırım
Emziriyor musun?
Valla super ya nasil gitti hamilelik kiloların ozel.birsey yaptın mı kac kilo almıştınBenimde hamilelik kilolarım gitti.Ancak göbeğim daha eskisi gibi düz olmadı.Ancak çok iştahım açık özellikle geceleri tutamıyorum kendimi.Boyle giderse geri alırım
Neden aldiniz melisa çayını marketlerde yokKesinlikle günde 2 kez içiyorum çok farketti 2 defada papatya içiyorum.Rahat uyuyor.Gazada faydalıymis Melisa rahatlattı bence
Evet cnm. Ama emziren annelere uygun şeyler yiyorum. Arada kaçamak yapsam da şekerli şeyleri kestim. Hurma,kayısı kuruyemiş falan yiyorum.. Bol su içiyorum. Ben doğumdan sonra kilo aldım. Şimdi karnım azaldı baya. Ama hala 10 kilo var vereceğim. Aynen devam.kilo sevmiyorumDiyet yapiyormusun
Evet cnm benimki de beğenmedi ama yapacak bir şey yok. Yaptım onu. Bir daha da olmadı. Mamadan da kaynaklı olabilir. Ben mama degistirdim bir daha da olmadiDamla aldım bugün çok kötü tadı hatta,zar zor bir kere damlattim ağzına çok tiksindi yazık.Kullanacagimda mecbur mantar enfeksiyonuymus çünkü
15 kilo aldım 3 kilom kaldıKizlar kilo verebiliuormusunuz ya ben hiçbir şekilde kilo veremiyorum
korktum ben bir boyle düşününceHem de ne :) Şimdi bioenerji denen pek masum olmayan teknikler türedi, habis varlıklar işe dahil oluyor falan falan. Homeopatide de her hastalığın bir duygusal kokeni olduğuna inanılıyor, kaynak duygu keşfediliyor ve o duyguyu ortadan kaldiracak bir enerji yukleniyor bir maddeye. Tamam duyguyu keşfetmek kısmı aciklanabilir ama o duyguya iliskin enerjiyi nasil ürettin, nasil o suyun icine soktun, cok karanlık geliyor bana boyle düşününce.
Rezene kimyon denedim ama bende sanırım işe yaramadı çünkü ne Zaman içsem daha çok ağlıyo gazlı bir bebe ama hiç bir şekilde ilaç içmiyo zorla içirdiğimde direk kusuyo herşey gaz yapıyo hiç bişey yiyemiyorum içemiyorum tek yediğim tatlı yemek doğru düzgün yemeyi unuttumÇok sağol canım eline sağlık, maşallah diyelim aman nazar değmesin
İçmeye başladım gündüzleri daha sakin gibi diyebilirim canım ama akşam uykuya geçişi etkilemedi, niyeyse hava kararınca benim bebeği sıkıntılar basıyor melisa rezene hiç bi şey kar etmiyor salla hopla zıpla yakında amuda kalkıcam o derece
Gaz sorunları için doktorumuzun verdiği damlayı kullanıyorum bende rezene kimyon içiyorum canım bi nebze iyi geliyor ama tam anlamıyla rahatlamadık bebeğim işkence çekiyor resmen ne yiyeceğimi şaşırdım şu ilk aylar hayırlısıyla geçse diye bekliyorumuykusuzluğa ve bu darmadağın halime alıştım ama sen nasılsın sende durumlar nasıl?
Bende aynıyım cunku evin isleri bitmiyor 4 e yakın su içiyorum ona ragmende deli gibi odem tutuyor vücudum15 kilo aldım 3 kilom kaldı
Ben çok su içiyorum ve gün içinde pek oturduğum söylenemez.
Helal olsun canim bende spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum zaten ev isleri hic bitmiyor bebek durmuyor surekli kanguruda dolaşıyoruz evin icin de 4 lt ye yakin su içiyorum ve hala da odem tutuyor vücudumEvet cnm. Ama emziren annelere uygun şeyler yiyorum. Arada kaçamak yapsam da şekerli şeyleri kestim. Hurma,kayısı kuruyemiş falan yiyorum.. Bol su içiyorum. Ben doğumdan sonra kilo aldım. Şimdi karnım azaldı baya. Ama hala 10 kilo var vereceğim. Aynen devam.kilo sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?